Close
Faqja 10 prej 48 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 471
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga RRyma
    Edhe ata jan kan bi te nanave se nuk i ka pas pjell lopa.
    Edhe ti ke mungue deri tani me i vajtue shkiet e shpiunat e tyne bre vajtoi vajtoi me le le le
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Ju qe jeni kosovare e dini me mire, dhe do benit mire te na sillnit dicka te qarte.

Keq jane perzire punet atje:

dikush akuzohet se ka vrare shoket e vet

dikush akuzohet se ka qene spiun tek serbet.
    Nuk e di por edhe UCK-ja me sa duket nuk i ka duart e pastra.
    Pastaj edhe Ibrahim Rugova qe ne fillim i quajti spiune serbesh UCK-istat dhe tani po i mbron edhe ai si ka punet mire. Megjithese i ngelet hak nje perqindje e vogel dyshimi.

Shpresoj te gjej kohe ti lexoj keto shkrimet tuaja te plota,

Shpresoj qe Haga te nxjerre te verteten qe ta marrim vesh te gjithe.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    a une e kam pas gjygjtare qe mi ka pas dhan do vjet burg dhe qe te gjitha i mbajta neper burgje te serrbis.
    Ah more Llap, kete deklarimin tend po e lidhi me nje mesele qe te shkon per fytyre shume mire:

"Nje hajn pulash qe e kishte burgose policia serbe, per te shpetuar me lehte nga denimi ai kishte pranuar qe te behej bashkepunetor i policise dhe ishte derguar ne pavionin e te burgosurve politike per t'i spiunuar ata.

Para te burgosurve tjere ai prezentohej si i burgosur politik por me kalimin e kohes edhe atij iu kishte mbushur mendja se vertete ishte i burgosur politik."
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ma mier nji i burgosur prej shkieve edhe si hajn pulash se si ti bashkpuntor i shkaut

Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Ma mier nji i burgosur prej shkieve edhe si hajn pulash se si ti bashkpuntor i shkaut
    Sa per qind e kosovareve e kane perkrahur Sllobodanin kur ai ishte ne krye? (jo sot!)

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    forum 126

Rreth 15% ose rreth 90.000 te cilet kane qen antar te lidhjes se komunistave te serbosllavis, e me von e formuan LDK-ne te cilet edhe sot e kesaj dite jan ne krye te LDK-se

Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    une nuk e kuptova dot kete pergjigjen:

15%=90.000 banore te kosoves?

Si ka mundesi te jene 15% e Kosoves, 90000 kosovare me Sllobodanin? Kosova nuk ka 600.000 shqiptare. 15% e kosoves ben 330.000 kosovare.

Qendrimin e kosovareve pro apo kundra Sllobodanit mund ta shikosh ne dy aspekte:

1. Rezultatet e zgjedhjeve ne vite. A ja jepnin voten kosovaret Sllobodanit?
    2. Nga mendimi i pergjithshem ne popull. Ju qe keni qene ne Kosove mund te keni nje ide me te qarte persa i perket mendimit te kosovareve se sa une qe mund te degjoj rezultatet e zgjedhjeve. Njerezit neper biseda, vete ke perkrahin. (bej fjale per vitet perpara, jo sot)

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Kosova ne kohen e milloshit ka pas dikund mbi 1.500.000 banor e une e dhash diku perafersisht 15% sa kane qen antar te lidhjes se komunistave e njiherit edhe kan qen te lidhur ngusht me partin e milloshit e me von keta njerz e formuan LDK-ne kjo eshte e vertet te pelqeu ty apo jo ,e regjistrim te mierfillt nuk ka pas as ne kohen kur u thirrshim ne njifar autonomije te 74-es e as ne kohen e milloshit as enti i kosoves te statistikes nuk e dinte tamam sa banor ka kosova e le ma une lume ti jarani.

Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Per pyejtjet e mija me lart,

1. Zgjedhjet si dilnin ne Kosove

2. Populli midis vetes c'fare mendonte?

Pastaj nderkohe qe populli e do Rugoven diku me shume se 50%, (perderisa i jep edhe voten) atehere a nuk i takon se mbi 50% e perkrahnin edhe Sllobodanin?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Vendndodhja
    aty-ketu
    Postime
    42
    sipas teje bacit shumica e shqiptareve paskan qene me milloshin se ldk-ja ne kohen kur po thu ti ka pas mbi 70% te popullit te kosoves, dhe tjetra
    fatmir limaj gja te diskutimit ne hag nder te tjera tha edhe keto:
    - te paret qe fillun shkatrrimin e komunizmit jo vetem ne jugosllavi por edhe para shteteve tjera ish komuniste jane shqiptaret qe formun pastaj ldk-ne,
    -kur kam mar pushken ne dore per te mbrojtur popullin tim une kam pas vetem 7 ushtare, e te gjithe kane qene te ldk-s, dhe ata te cilet thone se ldk-ja nuk e njeh uck apo uck-ja nuk e njeh ldk-ne jane kunder kosoves dhe bejne percarje te popullit shqiptare, dhe nje tjeter
    -edhe pjestaret e uck-se kane bere krime, por kane qene grupe te izoluara dhe une nuk kame mar pjese ne to dhe jam i paster si loti,
    nese e percjell gjykimin e limajt i ke ndegju edhe vete keto.
    e tash ti zontni llapi cka je ka flet ti, apo veq haj te boj zhurum ketu

Faqja 10 prej 48 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •