Edhe ti ke mungue deri tani me i vajtue shkiet e shpiunat e tyne bre vajtoi vajtoi me le le lePostuar më parë nga RRyma
Edhe ti ke mungue deri tani me i vajtue shkiet e shpiunat e tyne bre vajtoi vajtoi me le le lePostuar më parë nga RRyma
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ju qe jeni kosovare e dini me mire, dhe do benit mire te na sillnit dicka te qarte.
Keq jane perzire punet atje:
dikush akuzohet se ka vrare shoket e vet
dikush akuzohet se ka qene spiun tek serbet.
Nuk e di por edhe UCK-ja me sa duket nuk i ka duart e pastra.
Pastaj edhe Ibrahim Rugova qe ne fillim i quajti spiune serbesh UCK-istat dhe tani po i mbron edhe ai si ka punet mire. Megjithese i ngelet hak nje perqindje e vogel dyshimi.
Shpresoj te gjej kohe ti lexoj keto shkrimet tuaja te plota,
Shpresoj qe Haga te nxjerre te verteten qe ta marrim vesh te gjithe.
Ah more Llap, kete deklarimin tend po e lidhi me nje mesele qe te shkon per fytyre shume mire:Postuar më parë nga Llapi
"Nje hajn pulash qe e kishte burgose policia serbe, per te shpetuar me lehte nga denimi ai kishte pranuar qe te behej bashkepunetor i policise dhe ishte derguar ne pavionin e te burgosurve politike per t'i spiunuar ata.
Para te burgosurve tjere ai prezentohej si i burgosur politik por me kalimin e kohes edhe atij iu kishte mbushur mendja se vertete ishte i burgosur politik."
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Ma mier nji i burgosur prej shkieve edhe si hajn pulash se si ti bashkpuntor i shkaut
Sa per qind e kosovareve e kane perkrahur Sllobodanin kur ai ishte ne krye? (jo sot!)Postuar më parë nga Llapi
forum 126
Rreth 15% ose rreth 90.000 te cilet kane qen antar te lidhjes se komunistave te serbosllavis, e me von e formuan LDK-ne te cilet edhe sot e kesaj dite jan ne krye te LDK-se
une nuk e kuptova dot kete pergjigjen:
15%=90.000 banore te kosoves?
Si ka mundesi te jene 15% e Kosoves, 90000 kosovare me Sllobodanin? Kosova nuk ka 600.000 shqiptare. 15% e kosoves ben 330.000 kosovare.
Qendrimin e kosovareve pro apo kundra Sllobodanit mund ta shikosh ne dy aspekte:
1. Rezultatet e zgjedhjeve ne vite. A ja jepnin voten kosovaret Sllobodanit?
2. Nga mendimi i pergjithshem ne popull. Ju qe keni qene ne Kosove mund te keni nje ide me te qarte persa i perket mendimit te kosovareve se sa une qe mund te degjoj rezultatet e zgjedhjeve. Njerezit neper biseda, vete ke perkrahin. (bej fjale per vitet perpara, jo sot)
Kosova ne kohen e milloshit ka pas dikund mbi 1.500.000 banor e une e dhash diku perafersisht 15% sa kane qen antar te lidhjes se komunistave e njiherit edhe kan qen te lidhur ngusht me partin e milloshit e me von keta njerz e formuan LDK-ne kjo eshte e vertet te pelqeu ty apo jo ,e regjistrim te mierfillt nuk ka pas as ne kohen kur u thirrshim ne njifar autonomije te 74-es e as ne kohen e milloshit as enti i kosoves te statistikes nuk e dinte tamam sa banor ka kosova e le ma une lume ti jarani.
Per pyejtjet e mija me lart,
1. Zgjedhjet si dilnin ne Kosove
2. Populli midis vetes c'fare mendonte?
Pastaj nderkohe qe populli e do Rugoven diku me shume se 50%, (perderisa i jep edhe voten) atehere a nuk i takon se mbi 50% e perkrahnin edhe Sllobodanin?
sipas teje bacit shumica e shqiptareve paskan qene me milloshin se ldk-ja ne kohen kur po thu ti ka pas mbi 70% te popullit te kosoves, dhe tjetra
fatmir limaj gja te diskutimit ne hag nder te tjera tha edhe keto:
- te paret qe fillun shkatrrimin e komunizmit jo vetem ne jugosllavi por edhe para shteteve tjera ish komuniste jane shqiptaret qe formun pastaj ldk-ne,
-kur kam mar pushken ne dore per te mbrojtur popullin tim une kam pas vetem 7 ushtare, e te gjithe kane qene te ldk-s, dhe ata te cilet thone se ldk-ja nuk e njeh uck apo uck-ja nuk e njeh ldk-ne jane kunder kosoves dhe bejne percarje te popullit shqiptare, dhe nje tjeter
-edhe pjestaret e uck-se kane bere krime, por kane qene grupe te izoluara dhe une nuk kame mar pjese ne to dhe jam i paster si loti,
nese e percjell gjykimin e limajt i ke ndegju edhe vete keto.
e tash ti zontni llapi cka je ka flet ti, apo veq haj te boj zhurum ketu
Krijoni Kontakt