Mire se ju gjej te gjitheve!
Erli edhe nje vlonjate tjeter ketu!. Une jam Irena nga Vlora por tani banoj ne Amerike me familjen time. Shumica me njohin si jerzey_gurl tek #shqiperia!Jam 17 vjec dhe shpresoj te kaloj caste te kendshme ne forum.![]()
Mire se ju gjej te gjitheve!
Erli edhe nje vlonjate tjeter ketu!. Une jam Irena nga Vlora por tani banoj ne Amerike me familjen time. Shumica me njohin si jerzey_gurl tek #shqiperia!Jam 17 vjec dhe shpresoj te kaloj caste te kendshme ne forum.![]()
Mire se erdhe patriote. Shpresoj t'ia kalosh sa me bukur.
take care
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
----------------------------------------------------------------------------
Irena nga Vlora ja kalofsh mire!
P.S. Katie po tani si e ke emrin?!
----------------------------------------------------------------------------
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
lol boll me therite katie, how about rexhina ose ana18?:P kete avatarin qe kam vene se di si e quajn kete aktoren...mundohu ta gjesh emrin!Postuar më parë nga zeus
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Mirëserdhe Irena!
Të uroj të kalosh caste të bukura ktu në forum
LINDI EDHE "ANDREA"
Pershendetje patriote
Uroj kja kalosh sa me mire ne forum.Te uroj sekse ne shkolle (besoj qe me siguri shkon ne ndonje shkolle ) dhe ne te gjitha fushat e jetes
fac fat
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Irenke mire se erdhe lali...
Kalofsh caste sa me te mira ne mesin tone
Jam JETUS jo TREGUS!.
----------------------------------Postuar më parë nga FJORIN
![]()
----------------------------------
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
irena mire se erdhe ktej ka lagja e forumit , ja kalofsh sa me mire ne emsin tone![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
mireseerdhe lal
dhe ja kalofsh sa me bukur
Pini leng frutash
Leng frutash do te thote jete
Jete do te thote qef
Qef do te thote disko
Disko do te thote femra
Ferma do te thote seks
Seks do te thote sida
Sida do te thote VDEKJE