pa po ti je ne goc e qut lool jksPostuar mė parė nga ALBA
pa po ti je ne goc e qut lool jksPostuar mė parė nga ALBA
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
*MireSeErdhe*![]()
~*~*§omewhere There'§ §omeone Who Dream§ Of UR §mile, And Find§ In UR Pre§ence That Life I§ Worth While, §o When UR Lonely, Remember It'§ True: §omebody, §omewhere Is Thinking Of U~*~*
Mirese erdhe
Ja kalofsh mire ktu yllke![]()
--------------------------
Mirese Erdhe Klajda Dhe Te Uroj Tia Kalosh Sa Me Mire Ne Mesin Tone Te Uroj Shendet Bye Bye..........
Ju falenderoj te gjitheve per mikpritjen dhe jam mese e sigurt qe do tia kaloj me se miri ketu mes jush.
Ice_storm do ta kem parasysh tani qe te futem me shpesh nga pa dogana per vete faktin se besoj se ka ardhur koha qe ia mendim per gocat qe rrine ne UK te ndryshoj :P
ALBA, arsyje qe kam ardhur dhe qe po rri akoma ne Angli eshte pikerisht edukimi. Mbarova universitetin per finance dhe bizness dhe tani po bej specializim per kontabilitet. Dhe jo s'jam ajo kontabilistja tipike, e merzitshme dhe mendon vetem per shifra.....perkundrazi
Thnx again
Mire se erdhe gurl te uroj te kalosh sa me mire. ne mesin ton
E ishalla e gjen ndoj Burre si une dicka
tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
KLAJDIA mire se erdhe , jemi nga nje vend dhe njoh shume nga kucova , pershendetje kucoves pra , do te doja te pyesja NESE ME LEJOHET ; A KE MENDUAR TEV KTHEHESH NE KUCOVE ?Postuar mė parė nga gurl
Maratonomak ti je nga Kucova??!!!!! Se dija ....!!Postuar mė parė nga maratonomak
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
KLAJDIA ME FAL QE PO DALIM JASHTE TEME ; hej ERVISA une jam nga kucova > < pse habitesh ?tashme e more vesh , ok , have fun ,Postuar mė parė nga Ervisa
![]()
Mire se erdhe dhe ia kalofsh sa me mire .
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Krijoni Kontakt