Ua kam thene disa here, e shume here bile, qe vendet arabe nuk kane kurrfare interesi direkt ne lidhje me Kosoven apo Shqiperine. Ato ndjekin politikat e tyre qe jane pro-palestines, anti-izraelit, anti-usa, pro-rusi, e keshtu me rradhe. Duke qene se Kosova qe ndihmuar nga Amerikanet dhe Anglia (Franca pak me rezerva), atehere atyre nuk iu vjen fare mire dhe dalin thjesht kunder.
Une kam patur rastin t'i shoh ne sy algjerianet apo marokenet qe ishin gati te me hidheshin ne fyt ngaqe ju thoja se serbet kane bere te paberat ne Kosove. Ma kane thene vete dhe nuk ka indrit e buki e pallavrahane qe me mbush mendjen per te kunderten. Marokenit, algjerianit, tunizianit, libianit, mos ia shaj Jugosllavine se te ze sherri me to. A e harruat levizjen e painkuadruarve te Titos ? A i harruat bursat me bollek te studenteve arabe ne Jugosllavi ? Ne Beograd, e ne Sarajeve ? Dhe ju qorrat e forumit, qitapexhinj e gjepuraxhinj kujtoni qe i plasi arabit per fene myslimane te shqiptareve... Si nuk ju vjen turp qe jeni kaq qorra e te mos shikoni se ska lidhje me ate pune fare...
ARABI eshte kunder AMERIKES. SHQIPTARI eshte ne krah te AMERIKES. Nxirrini perfundimet vete.
Krijoni Kontakt