Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    Citim Postuar mė parė nga FierAlda143

So...do sakrifikoja sakrificen.
    shume filozofike kjo thenia jote... amund te na e shpjegosh pak...
    Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    shume filozofike kjo thenia jote... amund te na e shpjegosh pak...

Thenjet shume filozofike nuk jan per tu kuptuar nga njerezit e thjesht lool

ps. e gjen pergjigjen tek ata 2 rieshtat lart asaj "thenjes filozofike"

Dynamic Maska e good devil
    Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    jgyuery
    Postime
    260
    prap sakrifice quhet
    Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.

Citim Postuar mė parė nga MtrX
    Varet nga dituria per mendimin tim,
    Shpesh here dituria i ben njerezit me te pakenaqur, nganjehere sa me shume te dish aq me shume vuan. Ose shprehja popullore:
    Sa te mendohet i mencuri, budallai e ka bere nje gje dhjete here.
    Per vete mendoj se dituria duhet te kerkohet me nje perzgjedhje te madhe, cdo gje qe te duhet te dish sipas mendimit te pergjithshem te njerezve, nuk eshte e thene qe do te te hyje ne pune per te bere nje jete me te mire ose me te lumtur. Nuk jam plotesisht kundra edukimit te njeriut ne moshe te vogel, po ama kam qendrimin tim edhe ne lidhje me kete ceshtje. Dituria qe merret ne shkolle, le te flasim per ata qe studiojne shume, shpesh here cenon lirine e mendimit dhe te shprehjes se ndjenjave nga ana e njeriut (kete mund ta shpjegoj me gjeresisht po tani nuk kam shume kohe). Une ne disa raste do ta konsideroja shpelarje trush. Dituria nuk eshte gjithcka, po shpesh here te ben te ndihesh me mire, dhe shpesh te ben te vuash me shume se normalisht.
    MtrX
    Mtrx bindem me mendimin tend .Duha te shtoj qe dituria per njeriun ska funt
    dhe shume here ne njerzit sado qe dime , sjemi me kontakt me diturine se pse kemi dhe ndjenja qe na ndryjne dhe per nje casht na duket bota shume genjeshtare .

Une per hir te diturise do sakrifikoja , pak energji nga mendja, per me shume dituri
    C'do gje eshte nje gje , dhe asgjeja eshte nje gje !

DYNJAJA pa FUND....

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Lexoje pergjigjen tende,masandej pergjigjen e Albos dhe vendos konkluzesn vet.
    Stormo, si u ngryse iher?!
    Une, mire falimners!
    Vazhdojme...

Meqe ate postimin e pare qe pata bere, i cili vijonte fill pas replikes tende, e paskeni fshire, po marr mundimin te te pergjigjem perseri:
    E lexova pergjigjen time serisht. Lexova edhe pergjigjen e Albos."Konkluzesn" nuk e nxorra dot, sepse nuk jam ne gjendje te gjej kuptimin e kesaj fjale...(lol)
    Nejse, perfundimi eshte se ti ke shume te drejte!
    Une ja kam fut kot aty...dhe pergjigja e Albos eshte shume e thelle (gremine fare),
    prandaj mu desh te perqendrohesha dite te tera per te zbuluar se c'ka dashur te thote ai ne te vertete! Pas shume kohe dhe shume perpjekjesh, arrita ta kuptoj. Ishte me te vertete pergjigja me e spikatur ne kete teme dhe e kuptoj qe e kam nxjerr veten time si cope mishi me dy sy, kur bera ate pyetje skandaloze!( )
    Keshtu ju pafsha gjithnje...
    Njerin me pergjigje spektakolare...
    Tjetrin me mbeshtetje totale...
    Ndryshe nuk shtyhet ne forum...pa gallate dmth!

Tani besoj qe kam dhene nje pergjigje, e cila nderon mendjet e ndritura te Stafit!
    Tip autokritike e bera eee! ...Apo nuk jam 1-sh per autokritika! (loool)
    Fshije prape ore...
    Por mos perdor te njejten gome (eraser) qe kishe perdor me pare...se linte shenja aty dhe nuk dukej estetike!

Comes With Attitude
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Leeds
    Postime
    94
    Per dy gjera do sakrifikoja ne kete bote.

1) Do sakrifikoja per ata qe dua.

dhe

2) Do sakrifikoja per mireqenie.

E persa i perket Diturise, ajo eshte gjithshka dhe nuk mund te themi se mund te heqim dicka nga gjithshka ne menyre qe te fitojme gjithshkane.
    ,,,,sakrifice??ncuq ncuq
    ndjehem mire kur ka raste qe me bjen te mendoj,,,,WooW si nuk e kam ditur kete gje?!?!?!

Zoti eshte Dituria dhe cfare mund te bejme ne si qenie njerezore ambicioze qe jemi eshte te mesojme limitet tona.

Se ka limite per ne.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga DeuS
    Stormo, si u ngryse iher?!
    Une, mire falimners!
    Vazhdojme...

Meqe ate postimin e pare qe pata bere, i cili vijonte fill pas replikes tende, e paskeni fshire, po marr mundimin te te pergjigjem perseri:
    E lexova pergjigjen time serisht. Lexova edhe pergjigjen e Albos."Konkluzesn" nuk e nxorra dot, sepse nuk jam ne gjendje te gjej kuptimin e kesaj fjale...(lol)
    Nejse, perfundimi eshte se ti ke shume te drejte!
    Une ja kam fut kot aty...dhe pergjigja e Albos eshte shume e thelle (gremine fare),
    prandaj mu desh te perqendrohesha dite te tera per te zbuluar se c'ka dashur te thote ai ne te vertete! Pas shume kohe dhe shume perpjekjesh, arrita ta kuptoj. Ishte me te vertete pergjigja me e spikatur ne kete teme dhe e kuptoj qe e kam nxjerr veten time si cope mishi me dy sy, kur bera ate pyetje skandaloze!( )
    Keshtu ju pafsha gjithnje...
    Njerin me pergjigje spektakolare...
    Tjetrin me mbeshtetje totale...
    Ndryshe nuk shtyhet ne forum...pa gallate dmth!

Tani besoj qe kam dhene nje pergjigje, e cila nderon mendjet e ndritura te Stafit!
    Tip autokritike e bera eee! ...Apo nuk jam 1-sh per autokritika!
    Fshije prape ore...
    Por mos perdor te njejten gome (eraser) qe kishe perdor me pare...se linte shenja aty dhe nuk dukej estetike!
    Cfare jeni gati te sakrifikoni per hir te diturise?

Injorancen e njerezve qe mbahen per te ditur.
    DeuS,
    Ja edhe nje here e ke pergjigjen e Albos dhene temes,dhe une them qe eshte teper e vertete.
    Pse?
    Per shkak se per dituri vlen te largosh injorancen e njerezve te cilen ne cdo moment duan te tregojne se jane te ditur.
    Kush jane parametrat per te treguar se sa nje njeri eshte i ditur?
    Pra thjeshte Albo per dituri,do kishte sakrifikuar "injorancen e njerezve te ketille"
    te cilet diturine e vet e masin me parametrat e asaj se "u,sa i mencur qenke"
    Per ate shkak te thash qe lexo postimin tend,dhe kthehu atij te Albos,dhe besom qe pas nje mendimi te gjate,edhe pergjigja e yte do ishte e njejta si ajo e Albos.
    Kaq.
    Cdo te mire
    P.S: Gezohem qe je auto-kritik dhe e di qe serish do gjejsh kritike per postin tim,po nejse
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

...orfeu... Maska e bajko
    Anėtarėsuar
    26-01-2003
    Vendndodhja
    UTOPIA
    Postime
    151
    Per diturine sakrifikoj kohen qe kam...
    bajko

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Per hir te diturise

Per diturine e cfare sdo jepja, shume , shume, shume, shume, shume, shume.

i/e regjistruar Maska e amaro
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    NenToke
    Postime
    242
    per sakrifikime nuk kam qene kurre i forte por me qe tema eshte kaq intel do thoja mendimin tim thjesht per fun sepse temat ktu jane shume funny, duke e ditur qe smund ta arrij kurre diturine qe jeta sociale e brezit tone kerkon prap po marr guximin te shkruaj...
    per diturine sakrifikoj Discovery chanel ose me mire po te them televizorin komplet, te gjitha cd e 2pac, diten e hene, dreken e te djeles me gjyshin, genjeshtrat e bardha, emocionet e dites se votimeve, fantazite me monica bellucin, urrejtjen per edi ramen etj, etj, etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MtrX : 24-08-2004 mė 03:40 Arsyeja: fjalori
    Money Makes Man act Funny

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gallate me Fetvate e Vehabive
    Nga rapsod nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 22-12-2008, 18:30
  2. Shejhul Islam Iben Tejmije
    Nga valiii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 18:29
  3. VetĖperceptimet E QytetĖrimeve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 16:36
  4. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 10:46
  5. Shejh Albani rahimullah
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 05-07-2005, 03:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •