Cfare jeni gati te sakrifikoni per hir te diturise?
jam gati te sakrifikoj 7 dite,urie,,,dmth ,,, uj pa pi e buke pa ngrene
Cfare jeni gati te sakrifikoni per hir te diturise?
jam gati te sakrifikoj 7 dite,urie,,,dmth ,,, uj pa pi e buke pa ngrene
Me bark te pangopur askush nuk mund te meson.Postuar mė parė nga Mision
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
A ka noi filozof qe arrin te ma zberrtheje se c'ka dashur te thote ky njeri me pergjigjen e tij ?!Postuar mė parė nga Albo
Sinqerisht , nuk tallem!
Lexoje pergjigjen tende,masandej pergjigjen e Albos dhe vendos konkluzesn vet.Postuar mė parė nga DeuS
![]()
Ke parasysh ti, ky desh me shpjegu qe uji fle po hasmi s'fle.Postuar mė parė nga DeuS
Kshuqe duhet me fjet me i sy hap, me laptop mbi preher dhe me shpine nga muri sepse ka keqberes qe komplotojne gjith kohen per te bere keqberje.
Sidomos me qen lider i madh, i shef keqberesit si mizat e dheut, si kerpurdhat mas shiut, si farat e hithrave. Kshuqe keqberesit duhet te goditen ne c'do vend, ne c'do teme, dhe ne c'do kongres!
Vijme te tema tashi: Ca do sakrifikoja per diturine? Sakrifiko ti po te dush, un du me dal i squt me full benefits.
Dituria eshte e vetmja gje qe nuk mund te jete DHUNTI por qe fitohet me perpjekje dhe deshire. Dituria krijohet por megjithate mesa shoh une, dituria paska marr nje perkufizim te ri.... "mjafton zgjuarsia per te fituar diturine" ?!?!?!?!Postuar mė parė nga Ryder
Per te arritur dicka gjithmone duhet sakrifikuar dicka tjeter.
Dhe mendoj qe shendeti eshte i pari per te cilen duhet sakrifikuar dhe se dyti eshte dituria
Dhe njeriu sa me shume i din rendesine dickaje,aq me shume sakrifikon per te.
Une do te sakrifikoja kohe te lire,finance dhe gjithshka qe ka nevoje per dike qe te behet i ditur.
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
E bukura e diturise eshte qe nqs e ke te perfituar ekziston mundesia per ta transmetuar tek dikush tjeter.
Per hire te diturise kane ndodhe shume sende...Jeta pa dituri eshte terr!
per cfare diturie po flitet ktu o vllezer dhe motra ? ... ne qofte se dituria dote thote njohuri
atehere une nuk sakrificoj asgje.
Ka disa qe sakriciojne jeten ... une nuk dua ti gjykoj keta sepse secili ka mendimet e tyre.
une personalishit nuk e vleresoj shume diturine, logjika aman, ksaj i vlen per te sakrificu.
(nje pyetje lind: a vjen njohiria nga llogjika ?).
per hir te diturise njerezit vrasin veten (dhe marrin te tjere me vete)... shikoni al kajden.
dituria mund t'jete gabim.
lexoni cfare thote bertrand russell...I would never die for my beliefs because I might be wrong
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MtrX : 28-07-2004 mė 09:40
Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.
Them te sakrifikoj daljet me shoqerin. Tani e tutje ska me movies etc......oops sa i ndalova vetes te mari dituri ne ate fush..
So...do sakrifikoja sakrificen.![]()
Krijoni Kontakt