Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Me vjen keq, por ... Lit-i paska pasur te drejte!!! Me sa me pak zhgaravina - "llomotitjet" e mia ishin ne mbeshtetje te Lit-i, aq me shume ... kemi pothuajse te njejtin konceptim rreth shume gjerave, sidomos ne Letersi - (ka te beje shoqeria e gjate dhe ... e sinqerte them une). Gjithesesi, pak rrendesi ka! Nuk jam ketu per te shkruar biografine tende, (... nuk te njoh), por sa per Lit-in mund te them se ..., perkundrejt fjales "budalla", ... jini shprehur ju (pa e njohur); eshte nje prej H. Sappiens-ave me te cuditshem per nga zgjuarsia, apo ... respekti, ... shpreh per dicka ... e logjikon te bukur.
    ... Nuk ka perse ti ngjisni dikujt "dekorata" kaq te trasha, thjesht se dha nje mendim, gjithesesi ... edhe gjuha me te cilat shprehe mendimet e tua ne 'shqip', aq 'letrarshem', tregon disi kjarte se niveli yt edhe ne te shprehur le per te deshiruar.
    Qofsha une i gabuar!!!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Deliriom :P me fal por ?dekoraten qe e pershkrova un e kishte me vete Lit nuk eshte se e shpika un.

dhe un kam qene 17 vjece kur kam shkruar ato shkrime,,,,,,,.............................kshu qe nese dicka nuk te pelqen mos u fut,,,,,,,,,,,gjithcka demokraci ste ben kush me zor,as per detyre nuk eke.

Delirium ca desha me thon un,,,,,,,,,qe ne teme poezish mos boj romane,,,,,asnje nuk do t'i lexoje.
    kshu qe ajo qe dua te them eshte qe nuk je i mirepritur ne kete teme
    megjithse te pershendes me nje poezi...............uroj te pelqej............mos harro un shkruj per qef timin jo te botes.

Zjarri im
    Je zjarri im
    me ngroh
    me djeg
    me ruan
    me pershperit
    me flet
    me ngjyra
    me tret
    pa mua zjarri im
    ti nuk ekziston
    sepse vetem un
    le gjurmet e tua
    qe ti mbi jeton
    diku pa emer,
    por je zjarri im
    kur ti shuhesh
    un mbetem HI
    me mer era
    natyra me perbi
    por nuk humbas
    gjindem ne
    tretjen tende perseri
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 25-08-2004 më 14:57 Arsyeja: Shkruani ne shqip
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Disa postime ne kete teme u levizen. Ketu nuk po masim talentin apo intelektin. Dua t'ju kujtoj qe me nje te shtypur 'mouse' mund te hyni/dilni nga temat qe pelqeni/nuk pelqeni te lexoni.
    Pershendetje
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    shigjeta bashkohem me mendimin tend,,po pate mundesi te fshisesh dhe 3 postimet qe jan bo me lart.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •