Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,978
    Postimet nė Bllog
    22

Bota ne syte e nje femije

Te gjithe ju qe do te shfletoni kete teme ne kete moment, keni qene dikur femije, ose vazhdoni te jeni i tille. I mbani mend vitet e femijerise kur ishit ende te paditur, te pazhvilluar ne trup, te parrahur nga jeta.

Si e keni pare boten kur keni qene femije?
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Miremengjezi Albo.
    Bravo per temen se me te vertet nje tem e qelluar.

Po sigurisht se te gjith ndjejm diqka te veqant per femirin ton.
    Une si femij kam qen shume i lumtur edhe pse kemi qen ne nje kohe te veshtir thuaja te eger,desha te veqoj se kisha pasur deshir te jem edhe sot ne ate bote,pa brenga pa telashe ajo bot sikur te ishte sot kish me qen parajs per mua..

Pershendetje....
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Pėr njė Shqipėri tė madhe Maska e ment
    Anėtarėsuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    Me te vertet ashtė njė tem e qelluar se me tė vertet mendoj shumica prej nesh kishim me pas deshir me u kthyer ne ate kohe te femiris nje kohė pa brenga pa kurrfar peripecish keshtu qe ku rafsha mos u vrafsha ju pershendes tung vetem vazhdoni tung

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Cdo gje eshte nje e panjohur dhe nje deshire e madhe eksplorimi. Ato PSE-te e pafundta.... qe dhe tani me vjen per te qeshur kur i kujtoj

Vite qe s'kane per tu kthyer me

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Une kam qene e sigurte qe Hena me ndiqte. Nate per nate, kur me sillnin ne shtepi qe te flija, vrapoja nga fundi i Elbasanit deri tek fillimi, por gjithnje me koken lart. Kur me vinte mamaja ne gjum ne krahe, ecte buze detit dhe une shikoja Henen. Nga ballkoni, po ashtu. Me dukeshe gjeja me e cuditshme sepse me ndiqte. Kisha turp, ama, t'i thuaja c'fare kisha ne mendje. ("Po boll, moj Hene, boll... se je bere e merzitshme. Ik ndiq dike tjeter!" )

Dhe ndo nje here me vinte keq per Henen, sepse yjet kishin shume shoke, ndersa Hena qenronte vetem, melankolike, e vetmuar. S'kishte tjeter. Here te tjera e kisha frike, pa cka se me vinte keq per te. Doja t'i flisja, por e kisha frike.

lol
    Mos me shani.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Comes With Attitude
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Leeds
    Postime
    94
    Nuk isha me shume se 5 vjec dhe se ku kisha degjuar se te gjithe njerezit vdesin heret a vone. Per shume net me rradhe, kur shkoja te flija gjume,,,qaja e qaja e qaja ne erresire nga frika se nje dite edhe une do te vdes.

Per mendimin tim pika kulminante qe ndan miturine me jeten qe do vije tek nje femije eshte kur femijet nuk pyesin me se nga kane ardhur dhe ku do shkojne.

Sa mire do ishte sikur njeriu duke u rritur, te mbante ate puritet feminor perkrah me vlerat e dashurise, respektit dhe prosperitetit.
    P.sh nje femije i mitur ne piknik me familjen e tij, sikur te gjente nje nga ata krimbat e gjelber te mendafshit do kenaqej me shume sesa te gjente nje 100$ bill.

Dhurata me e madhe qe ne mund ti bejme femijeve tane eshte qe te duam nenat e tyre,,,ose viceversa.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Une per vete femijerine e kam kaluar ne menyre madheshtore.
    Duke bere plane lufte kunder lagjes se jevgjeve.
    Duke pergatitur shpata druri me gozhda ne koke..ne fakt afer nesh gjendeshin shinat e trenit,e kur kalonte vinim mbi shina gozhde qe beheshin si thika.
    Me hark dhe shigjeta si indianet kam eksploruar gjithēka qe ndodhej afer vendit ku jam rritur.
    Sa here qe shkoja ne shtepi me plage e rroba te shqyera e me takonte edhe e rrahura nga prinderit.
    Ndodhte qe ēoheshin naten dhe shkonin ne fshat te mirrnim kuajt e fshatareve dhe imitonim Skenderbeun...sa here qe kemi rene.
    Ne fakt koka ime eshte reliti me i besueshem i atyre viteve.
    Nuk kishim nje fushe futbolli dhe patem idene e mrekullueshme ta shtronim me qymyr-guri.
    Ne krahasim me ne zezaket ishin te bardhe..
    Kur nuk kishim top,se shumicen e rasteve na e mirrte Koēi kur i binte tek kopeshti,dhe na e ēante me thike.
    Eh te shkuara e te kaluara ato kohe..
    Por ishte me te vertete e bukur femijeria ime.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Comes With Attitude
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Leeds
    Postime
    94
    Po atehere kur pati sjelle Dem Baskia nje biciklete muntainbike aaakulll te re qe ia kishte derguar vellai nga Hollanda!- Nuk kishte marre arme gjate trazirave dhe e ze ngush duke i propozuar qe ai te fusi bicikleten ne bast e une te fus nje automatik Sharrs gjerman dhe te bejme 11 loje bilardo.....fitova 6-2
    dhe pastaj kur shkonim ne plazh me bicikleta,,,per qejf, ndersa kur ktheheshim duhet ti merrnim bicikletat per dore se aq garanci kishin gomat ne rast ecje ne rruge shqiptare,,,,,,vetem vajtje e jo ardhje.

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 02-02-2015, 10:30
  2. Nė Shqipėri punojn 50 mijė fėmijė
    Nga Hyllien nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  4. 6700 fėmijė punojnė e lypin nė Shqipėri
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 08:42
  5. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •