Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar Maska e palushi
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    245
    Shkodrane m'fal e di se ishte pak e shpifun si barcalet po hajt tash po tham nji serioze
    Zoti ulet n toke edhe menon kush t'jete zemermire do ti plotsojne deshiren ma t'madhe.Ec e ec sheh nji fshatar e i lyp pak buk po ky nuk i jep.Ec prap sheh prap disa njerez e i lyp pak uje po as kta nuk i japin gja.Vazhdon rrugen ku nen nji pem sheh nji djal qe po pite hashash.I thot :a ka munsi me pi pak prej asaj cingares qi ke ti??Po i thot djali tash po t'ban dam ma mir jo ti per mu si t'dush.Zoti insiston.Masi pin prej cingares zoti i thot ne jam zoti ēfare deshire don me te plotsu??Po t'thash mos e pi se ka me t'ba dam po s'migjove-i thot djali.

i/e regjistruar Maska e palushi
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    245
    shkon vajza ne diskoteke. para se te dalin i thote i ati ne 2 me ken ne shpi!!
    -ok - thote vajza. Shkon ora 2 dhe vajza spo kthehet. Si perfundim vjen ne oren 4 dhe pa i fol kuj shfryte neper dhembe:"u te qi..sha robt"
    dy dit rresht ky muhabet as si folte kuj vetem shate neper dhame"u te qi..sha robt". prindt u bane merak dhe e cojne te doktori. doktori tip ku**ar...ri, i pelqeu vajza dhe e merr menjane ta pyeste ca kishte ndodh.
    -me trego si eshte puna - thote doktori
    - isha ne disko dhe po kerceja-thote vajza
    -po me vone ē ndodhi?-doktori
    -vjen nje cun dhe kerceu me mua.ishte sh. simpatik.-vajza
    -ok, po me vone?-doktori
    -me ofroi nje drink-vajza
    (doktori hap frigoriferin dhe i mbush nje gote vajzes)
    -po pastaj?
    -me merr te shpia e tij dhe shtrihemi ne shtrat-vajza
    (gjithe kohes qe tregonte vajza shante neper dhembe"u te ***..sha robt")
    doktori e shtrin vajzen dhe i thote :"po me vone?" dhe u ba gati..
    -me vone e beme-thote vajza
    doktori pa humbur kohe ia hipen dhe pasi mbaron pune i thote:"mua me duket normale cdo gje, pse shan gjithe kohes nga robt"?
    - pasi e beme ai djali me tha qe ishte me sida!!
    -u te ***...sha robt - i thote doktori

Enigma Maska e SHKODRANJA_YLL
    Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32
    Lol Rexhina
    Edhe une jam fanse apo me mire kam qene fanse e "PICCOLI PROBLEMI DI CUORE". Tani nuk e shoh me sepse ketu ku jetoj nuk e kap ate stacion lol. Edhe kengen e kisha harruar fare, por kur e lexova tek ti mu kujtua.
    Bye gjithe te mirat lol.
    XHELOZIA FILLON QE NE FRYMEMARRJEN E TE DASHURIT TUAJ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga SHKODRANJA_YLL
    Lol Rexhina
    Edhe une jam fanse apo me mire kam qene fanse e "PICCOLI PROBLEMI DI CUORE". Tani nuk e shoh me sepse ketu ku jetoj nuk e kap ate stacion lol. Edhe kengen e kisha harruar fare, por kur e lexova tek ti mu kujtua.
    Bye gjithe te mirat lol.
    un kam 7 vjete pa e pare stacionet amerikane nuk japin keto lloj pralla, por me ka pelqyer shume kur isha e vogel, dhe kenga me pelqen shume gjithashtu . Tani kam incizuar nga komputerin kengat e gjithe prallave kenduar nga Kristina D'avena lol..
    nejse flm te uroj gjithe te mirat gjithashtu motra

ciao
    take care
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32
    looool a mund te ma thuash website se ku i ke gjet kenget e Kristina D'avena-s lol pleaseeeee. Kam nevoje me i kujtu disa kenge qe i kam pase degjuar ne Shqiperi nga stacionet e huaja.Kur te kesh kohe lol me kthe pergjigje. Byyyyyeeeeeeeeeee

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32

loooooooool

Looooooooool kjo ishte hata

Citim Postuar mė parė nga palushi
    shkon vajza ne diskoteke. para se te dalin i thote i ati ne 2 me ken ne shpi!!
    -ok - thote vajza. Shkon ora 2 dhe vajza spo kthehet. Si perfundim vjen ne oren 4 dhe pa i fol kuj shfryte neper dhembe:"u te qi..sha robt"
    dy dit rresht ky muhabet as si folte kuj vetem shate neper dhame"u te qi..sha robt". prindt u bane merak dhe e cojne te doktori. doktori tip ku**ar...ri, i pelqeu vajza dhe e merr menjane ta pyeste ca kishte ndodh.
    -me trego si eshte puna - thote doktori
    - isha ne disko dhe po kerceja-thote vajza
    -po me vone ē ndodhi?-doktori
    -vjen nje cun dhe kerceu me mua.ishte sh. simpatik.-vajza
    -ok, po me vone?-doktori
    -me ofroi nje drink-vajza
    (doktori hap frigoriferin dhe i mbush nje gote vajzes)
    -po pastaj?
    -me merr te shpia e tij dhe shtrihemi ne shtrat-vajza
    (gjithe kohes qe tregonte vajza shante neper dhembe"u te ***..sha robt")
    doktori e shtrin vajzen dhe i thote :"po me vone?" dhe u ba gati..
    -me vone e beme-thote vajza
    doktori pa humbur kohe ia hipen dhe pasi mbaron pune i thote:"mua me duket normale cdo gje, pse shan gjithe kohes nga robt"?
    - pasi e beme ai djali me tha qe ishte me sida!!
    -u te ***...sha robt - i thote doktori

Toxic Maska e Piskavica_
    Anėtarėsuar
    28-04-2003
    Vendndodhja
    ku te dua une
    Postime
    41

WC-ja e pyllit

Lepurushi jep kushtrimin neper pyll per nji mbledhje urgjente dhe mblidhen kafshet e pyllit ku sigurisht mbledhjen e drejtoi luani si mbret qe ishte..!
    - He mor lepurush , ca ke thote luani , pse na mblodhe..?
    - Nuk kemi wc ne pyll , thote lepurushi , dhe u ndy i gjithe pylli duke dhjere gjithkush vend e pa vend !
    OK mor thote luani , e hedhim ne vote...votojne te gjithe dhe miratohet unanimisht qe te ndertohet nji wc per kafshet e pyllit !
    Mbas disa kohesh , perseri lepurushi jep kushtrimin per mbledhje...
    Pasi mblidhen te gjithe kafshet , luani e pyt..e more lepurush ca ke tashi ?
    Lepurushi thote -- propozoj ta rrezojm wc qe ndertuam , pasi xhaxhi ariu , jo vetem qe hyn pa rradhe , por na perdor neve lepurushave si leter higjenike
    Whoever said that money can not buy happiness ,simply, they didn't know where to go
    shopping

Toxic Maska e Piskavica_
    Anėtarėsuar
    28-04-2003
    Vendndodhja
    ku te dua une
    Postime
    41
    Ulet Kola prej malit ne Shkoder per te bere pazar mirepo e kap ngusht per te shku na banjo ! Shif andej e shif kendej , nuk po gjente kund wc i shkreti dhe me ne fund , merr nji gazete dhe shkon mbas nji pallati dhe ja fut nji m** aty ne gazet , e mbeshtolli dhe po e mbante ne dore !
    Futet ne nji dyqan ushqimoreje , shef rreth e rrotull dhe del jasht pa blere gje se cmimet ishin te larta !Tek dera e dyqnit e kap nji polic dhe i thote..
    -- Ca ke ne dore ?
    --Sheqer thote Kola
    --Sa kile i thote polici ?
    -- 1 kile i thote Kola
    E kap polici Kolen per dore dhe futen brenda ne dyqan dhe menjehere e vendos ate qe kishte ne dore Kola ne peshore...dhe peshorja ra 900 gram !
    Pse i ke vjedh 100 gram ketij i thote polici shitesit
    --Jo mor thote shitesi , ky ska ble gja te un
    --Po a asht sheqeri i jot ky thote polici duke hapur gazeten...kur pavi se kishte m** brenda , e kap KOlen e con ne polici dhe e rrahen te shkretin e derrmuan !
    Del Kola prej policise dhe shkon ne mal te katuni i vet dhe e pysin shoket..
    -- He mor Kol si ja kalove ne shkoder?
    --Ca me kalu ne shkoder mor thote Kola , mos me e ba m*tin 1 kilesh , te rrashin te sakatoshin
    Whoever said that money can not buy happiness ,simply, they didn't know where to go
    shopping

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32

loooooooool

taman pickavic keke ti dreq

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga SHKODRANJA_YLL
    looool a mund te ma thuash website se ku i ke gjet kenget e Kristina D'avena-s lol pleaseeeee. Kam nevoje me i kujtu disa kenge qe i kam pase degjuar ne Shqiperi nga stacionet e huaja.Kur te kesh kohe lol me kthe pergjigje. Byyyyyeeeeeeeeeee

ketu jane vetem tekset -> http://www.cartoonparty.net/index.ht...sti-sigle.html

me vone do shikoj per mp3s se tani it is running kind of slow
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •