loooooooooool!
loooooooooool!
Gruaja po i ankohej burrit.
--O burre duhet te blejme nje perde per dritaren e banjos se te gjithe komshinjte me shofin kur bej dush.
Dhe i shoqi qe po shihte televizor, qete-qete i pergjigjet.
--Grua, mos u shqeteso se kur te te shohin komshinjte duke bere dush, do te blejne perde menjehere.![]()
XHELOZIA FILLON QE NE FRYMEMARRJEN E TE DASHURIT TUAJ
Nje avion rrezohet ne shkretetire dhe vetem nje shqiptar e dy zezake shpetojne. Keta po ecnin ne shkretetire dhe gjejne nje llambe magjike nga ku del nje gjind dhe i thote.
--Ju jeni padronet e mi dhe une do ju plotesoj nga nje deshire secilit.
I thote zezaku i pare.
--Deshira ime e vetme perher ka qene te behem i bardhe. Ti mund te ma plotesosh kete deshire.
Ky gjindi thote ca fjale dhe i plotesohet deshira zezakut, behet i bardhe.
Vjen radha e zezakut te dyte dhe ky te njejten deshire, behet i bardhe. Te dy zezaket shend e vere duke kercy se u banen te bardhe.
I vjen radha shqiptarit dhe ky pasi mendohet i thote gjindit.
--Ktheji edhe njehere ne zezake keta dy.![]()
ajo e para....no comment....kurse kjo e dyta, edhe haet.
tamam humor i oreve te para te mengjesit!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Ne nje ndermarrje po shkonin ne eskursion ne nje zone malore. Burrat kishin marre dhe grate me vete.Ishin 2 autobuza: ne te parin grate ne te dytin burrat, pas ca oresh rruge autobuzi i grave u permbys ne nje gremine dhe vdiqen te gjitha, erdhen burrat dhe fillun te qajne, ne fund erdhi njeri qe po uluriste: ca ke e pyten te tjeret ti se ke gruan ketu: jam tu qajt se nuk e kam marre prandaj![]()
Pa lek, por me pare ishalla do bejme hajre.
sepse fjalet e pamenduara jane si k.... e pambuluara
Ishte nje prift qe kishte dale ne pazar edhe shef nje cope atllasi te bukur. I pelqen edhe vendos ta bleje per te bere mbathje. Vendos te marre 10 metra per te qepur 10 pale mbathje. E shend e vere kthehet ne manastir, qep nje pale mbathje dhe 9-metershin tjeter e le ne sirtar. Ate dite ky edhe prifterinjte e tjere do te shkonin ne nje piknik. Duke ecur kete priftin e kap te shkoje ne banje dhe vendos ta beje pas nje shkurreje aty afer. Heq mbathjet, mbaron pune edhe iken duke harruar te veshe mbathjet. Pas disa castesh prifterinjte ulen te hane dreke edhe ky prifti ulet kembekryq ne bar. Te gjithe prifterinjte e tjere kishin shqyer syte duke e pare kete. Prifti mendonte se po ia shihnin mbathjet e reja edhe krenohet duke thene,
--Ky nuk eshte asgje, por po te shihnit ate 9-metershin tjeter qe kam lene ne manastir do ju binte pika.![]()
Nje grua shkon per here te pare tek shtepija e shoqes se punes. Kjo kishte nje shtepi te bukur, dy kateshe me nje oborr te mrekullueshem. Kesaj gruas i ben pershtypje nje peme ne oborr qe ishte e thare dhe i thote shoqes se saj,
--O Mira ke shtepi shume te bukur dhe ky oborri yt eshte perrallor. Po ate pemen e thare pse e ke lene aty se ta prish gjithe bukurine e oborrit.
Mira buzagaz i pergjigjet.
--Ajo eshte pema me e bukur per mua
Kjo gruaja habitet dhe kerkon te dije arsyen dhe Mira i pergjigjet
--Ne ate peme vjehrra ime vari vehten.![]()
Kjo profesoresha quhet K. Llanga (fantastikeeeeeee!!!) dhe jepte anatomi te pergjithshme ne fak. e Mjekesise. Kjo histori eshte bere nga studentet e deges Stomatologji viti i pare...diku andej nga viti 1978...Postuar mė parė nga SHKODRANJA_YLL
Nje histori tjeter me te njejten pedagoge nga kursi im.
Po na shpjegonte organet seksuale femerore dhe nje cun nga Durresi (A. Bushi) e pyet:
Doktoreshe, cili ndjen me shume qejf gjate aktit seksual, mashkulli apo femra?
Dhe i pergjgjet Llanga: Fute gishtin ne vesh. Cili ndjen me shume kenaqesi, gishti apo veshi?
ps. oboboooo..paska dy vjet pa u futur njeri ne kete teme...lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga whisper : 26-03-2006 mė 22:10
......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
drejt gjinjve te tu me ndjell...
Zysha ime e kimise duke shpjeguar dicka qe sme kujtohet tani thote : Ne lidhje me temen tju jape mesuesja nje shembull konkret : jemi duke ndertuar nje pallat dhe na mbarohen tullat per te bere katin e pare. Atehere cfare bejme???? Vazhdojme katin e dyte......
Drejtori ne diten e pare te shkolles (1993) si klase elite qe ishim vjen te na mbaje fjalim ne klase. I pelqente te fliste gjithmone me nje stilolaps ne dore dhe mbahej shume karizmatik. Mbaron fjalen dhe e fut stilolapsin ne xhepin e pantallonave....pas 1 sekonde stlolapsi del te kepucet dhe e merrni me mend vete cndodh me karizmen e drejtorit....
Perseri drejtori ne oren e fizikes duke shpjeguar nje ushtrim ne dinamike. Thote : marrim nje sfere celiku 2 grame.....dhe me dore tregon madhesine e nje topi futbolli. Shoku im E.Nito i thote : Profesor aq aq sa e treguat ju sferen i bie te jete 2 ton jo 2 gram. Drejtori : - Perjashta.....
E kush i kujton te gjitha gallatat e gjimnazit tani......
Nje 90 vjecar martohet me nje goce 20 vjec. Pas ca kohe nusja ishte shtatzane. Mirepo plaku skishte besim te vetja dhe si besimtar qe ishte shkon e pyet priftin. I tregon historine dhe i thote : Me thuaj urate kjo qe ka ndodhur eshte veper e imja apo e Zotit.
Prifti : Do te tregoj nje histori qe me ka ndodhur ca kohe me pare. Isha vetem ne xhungel dhe me del perpara luani. Ne kohen qe mu hodh te me hante une ngrita shkopin qe kisha ne dore si pushke dhe ja bere BAM....dhe luani ra i ngardhur perdhe.
Plaku : - Kjo esht eveper e zotit urate....
Prifti : - Jo. Prapa meje kishte qene nje ghuetar me cifte.....
Krijoni Kontakt