Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 39
    Enigma Maska e SHKODRANJA_YLL
    Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32

Perseri me murgeshe

Nje djale i ri hipen ne autobuz dhe kishte perballe nje murgeshe. Ky djali fillon ta ngacmoje murgeshen dhe kjo shume e indinjuar nga sjellja e cunit zbret ne stacionin me te afert. Shoferi i autobuzit e sheh skenen dhe i thote djelit,
    --Degjo, nese do ta kapesh murgeshen ta tregoj une se si te veprosh,
    dhe ky cuni po e degjonte me vemendje shoferin tek po i thoshte
    --Cdo nate kjo murgeshe shkon tek filan fushe edhe falet. Ti shko atje dhe vishu si te ishe zot me ndonje carcaf te bardhe e ver ndonje mjeker te bardhe edhe thuaji qe je zoti. Ajo patjeter nuk do te kundershtoje.
    Ky djeli i ri e falenderon shoferin dhe shkon e behet gati. Shkon ky ne mesnate ne fushe dhe e gjen murgeshen aty duke u falur. Ky i shfaqet si zoti dhe i thote,
    --Ti je e martuar me mua keshtu qe tani duhet ta bejme ate punen
    Murgesha bindet duke i thene,
    --Mire burri im, por te lutem ta bejme nga prapa se jam e virgjer dhe kam turp te te shoh.
    --Ne rregull- i thote djali edhe e bejne ate muhabetin. Pasi mbaron pune ky cuni heq carcafin heq edhe mjekren dhe i thote murgeshes,
    --Hehe ta hodha.
    Murgesha e sheh dhe i heq edhe ajo rrobet
    --Hehe edhe une ta hodha ty- i thote shoferi i autobuzit.
    XHELOZIA FILLON QE NE FRYMEMARRJEN E TE DASHURIT TUAJ

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32
    Ishte nje burre i martuar dhe kishte 3-4 muaj qe nuk i punonte. Gruaja filloi te ankohej dhe ky vendos te shkoje tek doktori. Shkon ky atje dhe i a qan hallin doktorit dhe ky i thote,
    --Degjo, kane dale ca kokrra te reja qe sapo e pin njeren te ngrifet menjerehe, por nese fishkellen ai te ulet menjehere. Do ti provosh se kam 3 kokrra- i thote doktori dhe ky burri pranon. Merr njeren e pin dhe menjehere i ngrifet. Ky burri shend e vere fishkellen dhe pernjehere i ulet. Falenderon doktorin, i merr 2 kokrrat e ngelura dhe shkon gjithe qejf ne shtepi. Ne darke para se te shtrihej ky ben edhe nje prove te fundit. Vendos te marre nje kokerr qe ta vertetoje a punon apo jo dhe e mori, fishkelleu dhe ju ul. Ky tani i vendosur si kurre ndonjehere merr kokrren e fundit e pin dhe shkon tek gruaja duke i thene,
    --Grua kam dicka per ty
    Gruaj cohet e shef dhe i thote
    --Fiuuuuuuuuuu burre sa i madh sonte
    Ngelen perseri thate te dy.

i/e regjistruar Maska e palushi
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    245
    Meqe ti e the nji te vertete po e vazhdoj une.Njeni e kishte emnin Lek fukara pa pune shkon me lyp pune ne xhamine e shkodres.Prezantohet si Muhamet e fillon pune si roje.Mirpo kalon njeni kalon tjetri he Lek he Lek i shkon fjala ne vesh hoxhes.E thirr e i thot me me kallxu te drejten si e ke emnin??E sheh Leka se e kan marr vesh e i thot taman taman e kam Lek po per shkurt tan me thrrasin Muhamet

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32
    Lol palushi.
    Une e di ndryshe kete histori, lexoje se si.
    Ne nje autobuz te mbushur me pasagjere ndodh nje grabitje. Grabitesit, te gjithe me maska, ndalin autobuzin dhe i thone pasagjereve:
    ---Shpejt portofolet, gjerat e floririt e te gjitha gjerat me vlere ti hidhni ne toke menjehere.
    Ne fund te autobuzit ishte nje plake e shkreta qe mezi levizte. E sheh kapoja dhe i afrohet duke e pyetur:
    ---Si e keni emrin?
    ---Sofije- i pergjigjet-plaka
    ---Kete mos e ngani se paska emrin e nenes sime- i thote kryekapoja njerezve te tij.
    Nje burre qe po rrinte aty afer ngre doren te flasi
    ---Me leje zoti kapo-i drejtohet ky burri kapos
    ---He more ti cke do ndonje plumb kokes-ia kthen kapoja
    ---Zoti kapo mua me quajne Agim po te gjithe me therrasin Sofije-ia kthen burri. :P

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32

Perseri me autobuzin

Ne nje autobuz ndodh nje grabitje. Te gjithe grabitesit te armatosur me kallashnikova, me maska, i drejtohen njerezve duke i thene qe te nxjerrin paret dhe gjerat me vlere qe kane me vehte. Nje vajze e re i afrohet njerit prej tyre dhe i thote,
    ---Me falni, por a mund ta lini te qete kete plaken ketu se duket qe eshte e varfer e shkreta
    Keta e degjojne dhe e lene plaken e qete. Pas pak castesh njeri nga grabitesit thote:
    ---Burrat vetem dhe grate te dalin vetem se do i perdhunojme
    Perseri kjo goca e re i drejtohet njerit:
    ---Me falni, por a mund ta lini te qete kete plaken se duket qe eshte e semure e shkreta.
    Plaka e sheh vajzen e re dhe i drejtohet:
    ---Moj ti do ta mbyllesh ate goje apo si. Shih moj goce punen tate.

i/e regjistruar Maska e palushi
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    245
    Shkodrane kjo si t'thash asht ngjarje e vertete te pakten ket Leken tuj kalu rruges ma kan tregu bashke me historine e tij.Nejse pun m... edhe kjo pune.
    Masi ra muhabeti te puna e m... po e tham edhe nji barcalet mi ket tem.
    Ishin dy miza n'hava e miza e par i thot t'dytes :a e din se asht tuj m'marr uja po mir moj i thot e dyta po shkojm e ham diēka.Fluturim tuj kerku deri sa hasin ne nji m.. te fresket ...Han sa han e ēohen prap n'hava tuj shetit kur mas pak kohet e dyta i thot t'pares a e din se tash m'ka marr uja mu,si perfunim gjejne nji *** tjeter e fillojne me hanger.I thot miza e par une se di po aj m... i par mu duk ma i mir.Ia kthen e dyta pash zoten a se sheh se jena tuj hanger ēa asht ai fjalor

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32
    Na e shpife me kete barcalete palushi por gjithsesi ishte funny

Anėtarėsuar
    08-06-2004
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    32

Ora e mesimit

Femijet e klases se katert po pergatiteshin se do te vinte kontrolli ne klase dhe mesuesja po i mesonte nxenesit se si te silen. Vjen kontrolli dhe mesuesja i drejtohet nexenesve,
    --- Kush po na thote nje fjali ?
    Te gjithe nxenesit, --Me leje, me leje, me leje
    Mesuesja e kenaqur degjon fjalite e ndryshme te nxenesve te saj dhe shikon me krenari nga shefi i arsimit. Ne fund te bankave ishte Beni djali me lozonjar i klases. Ai nga fundi,
    ---Me leje zysh, me leje zysh a ta them edhe une nji fjali?
    Shefi i arsimit e shikon dhe i drejtohet
    ---Po ti ne fund te bankave te degjojme fjaline tende
    Beni gjith entuziazem cohet ne kembe edhe thote:
    ---Maria eshte ku**e.
    Mesuesja nuk po dinte ku ti conte syte nga turpi. Shefi i arsimit e merr vecan Benin dhe i thote qe ta ndjeke ne zyren e tij. Pas pak castesh Beni kthehet ne klase gjithe humor dhe ne duar kishte cokollate. Mesuesja mese e habitur e pyet se cfare kishte ndodhur dhe Beni i pergjigjet:
    ---Ai palla me pyeti se ku e kishte shtepine Marija.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Eshte e vertete:
    Nje gru e moshume,duhet te bente nje analize te,ne_vo_jes(sorry)sipas porosise se doctorit.Jetonte e vetme ne shtepine e saj,pa femijet.E poston ate te shkrete gje ne nje kavanoz ne sasine e duhur.
    Po pas disa ditesh e bija vjen per vizite te ajo,dhe e shef plaken shume te shqetesume.E pyetke mama qe nuk ndihesh mire ?
    Plaka i pergjigjet:Po cte kem,I mailed the shit and shit came back to me!!!!
    Ops:kishte shkrujt adresen gabim....
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga SHKODRANJA_YLL
    ---Moj ti do ta mbyllesh ate goje apo si. Shih moj goce punen tate.
    loool kjo ishte e forte
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •