Close
Faqja 20 prej 29 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 281
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Shpirti Shqiptarit eshte Shqiptaria!!!

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Or delenxhi nuk i flitet ne kete menyre femres! I kam folur Anes ketu dhe nuk ka bere ndonjegje te meritoje keto barbarizmat e tu! I vogel Sa kile ben shoulder press ti?
    NUk fyhem nga ky lloj aspak ,bile reagimi i tij me tregon se postimi im ia ka arrit qellimit

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    Une jam i ri ketu ??? Po shihe nje here qe kur jam anetar ... vetem se une nuk para ngaterrohem me keto lloj diskutimesh ... por kur shoh qe disa persona qe s'di as si ti quaj ... tip fare padashurish rrine e vjellin vrer kot e me kot e flasin percart e piset ,nuk rri dot pa folur ...

PO TI MOS MA FAL MOR BURRE ... UNE NUK JAM MESUAR TE ME FALIN GJERA ... PASTAJ FALJA ESHTE PER TE DOBETIN ... I DOBETI FAL ...

Jo per gje , po sa here te lexoj gjera te tilla une kete pune kam ... pranaj them mos u vono kot me falje ... ca ke per te bere nje ore e me pare ...
    Mire, te gjykova ne baze te numrit te shkrime, kurse daten e anetaresimit tend nuk e shikova.. qe nga viti 2004 vetem 207 postime.. ēudi! Lexo profilin e anetares ane, shiko te gjitha postimet e saja me radhe dhe do te shohesh vreren e saj me vite te derdhur ne kete forum.. po qe se vrera e saj e hedhur ne kete forum nuk te duket si e tille, atehere nuk di cka te them!!

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar mė parė nga NaMe Lexo Postimin
    oj maloke, oj dhi.. merr vesh dhe hap veshet.. mjaft me lojera se ti je ajo qe po ben propagande anti shqiptare e jo une!! Gurrxhulke, ky popull qe eshte shquajtur per dije dhe civilizim eshte pushtuar nga keta sllavet e greket analfabete e shpellare me ndihmen e perendimit, dhe ti e di kete, por nuk te konvenon ta pranosh moj maloke..!!
    Greku e sllavi morren zemer pasi na copetoi Turqia ne dhe na zhyti ne analfabetizem,prapambetje dhe erresire ... pastaj na shiti copa copa te grekete e serbet ... se pa ardhur Turqia e mallkuar greket e serbet nuk e hanin dot kollaj me ne ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

oj maloke, oj dhi.. merr vesh dhe hap veshet.. mjaft me lojera se ti je ajo qe po ben propagande anti shqiptare e jo une!! Gurrxhulke, ky popull qe eshte shquajtur per dije dhe civilizim eshte pushtuar nga keta sllavet e greket analfabete e shpellare me ndihmen e perendimit, dhe ti e di kete, por nuk te konvenon ta pranosh moj maloke..!!
    O budalle shkuar budallait ,kur u shqu ky popull per dije para pushtimit sllav ,e din or idiot qe P.O kur kapitulloi 100% e popullit ishin analfabet ,mos te ishte perendimi as qente sna kishin ngrene o budalle

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Mire, te gjykova ne baze te numrit te shkrime, kurse daten e anetaresimit tend nuk e shikova.. qe nga viti 2004 vetem 207 postime.. ēudi! Lexo profilin e anetares ane, shiko te gjitha postimet e saja me radhe dhe do te shohesh vreren e saj me vite te derdhur ne kete forum.. po qe se vrera e saj e hedhur ne kete forum nuk te duket si e tille, atehere nuk di cka te them!!
    Une nuk jam ketu per tu zene me askend vella ... them mendimin tim dhe kaq ... ideja eshte te flasim te diskutojme dhe te merremi vesh me fjale ... askush nuk e imponon dot mendimin e tij me force te tjetri ... dhe nuk ka te drejte ta ofendoje ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Fjala "kaurr", fjalė fyese?

.................

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ky idioti per fe e shet edhe nenen ,nuk arrihet asgje me rrena ,kot e ke .Ty sigurisht ste ka bere b..tha e lisit ,pyet me te vjetrit se si kane jetu para 40-50 viteve (edhe pse e din shume mire) dhe te tregojne se cfare "civilizimi" kishim athere ,merreni me mend ,ne vitet e 60 pushteti dergon agronom maqedonas (se shqiptar ska pas )ti mesoj bujqit shqiptare se si te marrin rendimente me te larta dhe keta nga inoranca e thelle disa vite nuk i kishin perdore plehrat artificial por i kishin hudhe neper lumenje e ti me flet per civilizim mor debill ..as perime skane mbjelle para 50 viteve se skane dite ti kultivojne o idiot
    Po te ishte ashtu, sipas gjykimit tend, une sot nuk do te flisja kete gjuhe! Por me habit fakti qe ju rrini nat e dite duke share e mallkuar popullsine dermuese shqiptare me besim islam ne emer 'shqiptarizmit' e qe ne fakt ju nuk jeni aspak shqiptar.. A nuk e ke kuptuar akoma qe ky forum nuk eshte asgje me teper pervec se nje forum grek i fshehur nen petkun e "forumit shqiptar"?! Ndersa per pjesen tjeter, kot te flas se e di qe ti e ke koken 'derrase'.. deshiron te luash rolin e gomarices ti, apo je vertete nje gomarice e budallice?! E ke thene edhe vete me larte se nga cili vit daton universiteti i Prishtines 1974(sepse me pare nuk i eshte dhene e drejta e hapjes se univerzitetit nga sistemi jugosllav) e ti kerkon agronom shqiptar ne vitet e 60-a!! E ku ne l.esh te shkollohet shqiptari e te te behet agronom.. apo ti deshe te thuash qe shqiptari t'i nenshtrohet teresisht sistemit jugosllav, ambicje e te cilit ka qene asimilimi i teresishem i shqiptareve?! Maloke, brenda nje dekade ndodhin shume progrese e shume regrese, madje edhe brenda nje dekade ndodhin ato.. shife Sirine se si u katandis tani.. po te shkosh ne ate vend, do te duket vetja se je kthyer 500 vite pas ne kohe, e si ka qene ajo para 2-3 viteve?! Prandaj analiza jote nuk eshte aspak e drejte. Pas renies se p.o. ndodhen shume tragjedira ne ballkan dhe populli qe pesoi me se shumti ishim ne, populli shqiptar.. Ne pesuam nga serbet, maqedonet, bullgaret, malazezet, greket.. Na moren mollen e kuqe duke perzene te gjithe popullaten shqiptare qe jetonte aty, njesoj edhe camerine, plaven e guciline.. ndersa ne shpetuam per arsye te ditura.. rezistence.. megjithate e pesuam shume edhe ne.. u shtypem ne menyrat me barbare nga sllavet plote e perplote nje shekull te tere, por megjithate i mbijetuam kesaj fatkeqesie te madhe. Gjate viteve 80-90 demografet serb per popullin shqiptar thoshin "Ata jane nje popull qe lindin shume, por fara e tyre eshte e prishur, prandaj i lindin 10 e iu mbijetojne 2 eventualisht 3!" A ka qene e vertete kjo 'perle' e shpifur nga ana e demografeve sllave.. a vertete ne e paskemi pasur gjakun apo faren te prishur?! Ku jemi ne tani pas trembdgjet viteve clirim?!

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    O budalle shkuar budallait ,kur u shqu ky popull per dije para pushtimit sllav ,e din or idiot qe P.O kur kapitulloi 100% e popullit ishin analfabet ,mos te ishte perendimi as qente sna kishin ngrene o budalle
    Te kam thene edhe shume here te tjera, shqiptaret nuk e kishin alfabetin e tyre, por megjithate, ata nuk mund t'i quash analfabet ti sikur i ke quajtur me mijera here per kete gje, sepse ata dinin alfabete te tjera si alfabetin bizantin, arab apo latin. Gjithe ata sadriazema, pashallare e nepunes qe kane punuar gjate kohes se perandorise osmane, ata nuk kishin mundur t'i zinin ato vende pune po te kishin qene sic thua ti analfabet e te prapambetur.. I ke edhe fotografite e Hasan Prishtines, Ismail Qemalit, e shume te tjereve, njerez te para 100 viteve te cilet shkelqenin me veshjet e tyre.. ata kane qene mysliman.. a ke fytyre ti mohosh edhe ato fakte qe te tregojne per civilizimin shqiptar ti maloke?!

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Te kam thene edhe shume here te tjera, shqiptaret nuk e kishin alfabetin e tyre, por megjithate, ata nuk mund t'i quash analfabet ti sikur i ke quajtur me mijera here per kete gje, sepse ata dinin alfabete te tjera si alfabetin bizantin, arab apo latin. Gjithe ata sadriazema, pashallare e nepunes qe kane punuar gjate kohes se perandorise osmane, ata nuk kishin mundur t'i zinin ato vende pune po te kishin qene sic thua ti analfabet e te prapambetur.. I ke edhe fotografite e Hasan Prishtines, Ismail Qemalit, e shume te tjereve, njerez te para 100 viteve te cilet shkelqenin me veshjet e tyre.. ata kane qene mysliman.. a ke fytyre ti mohosh edhe ato fakte qe te tregojne per civilizimin shqiptar ti maloke?!
    O shoku,te qenit analfabet,nuk ka shume lidhje me te pasurit alfabet pavaresisht se ngjasojne si fjale,jane koncepte krejtesisht te kunderta

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    Greku e sllavi morren zemer pasi na copetoi Turqia ne dhe na zhyti ne analfabetizem,prapambetje dhe erresire ... pastaj na shiti copa copa te grekete e serbet ... se pa ardhur Turqia e mallkuar greket e serbet nuk e hanin dot kollaj me ne ...
    I nderuar, vertete 'erresire' na kane bere historine neve dhe tani na duket se ashtu kemi qene edhe ne(ne erresire gjate sundimit osman). Me vjen keq per njohurite e kufizuara qe ke, por ste ve faj, edhe une kam qene njesoj si ty dikur.. Por t'a dish se para ardhjes se osmanlijeve ne kemi qene te pushtuar pikerisht nga keta sllavet dhe greket.. me beso, ose me mire per ty; mos me beso, por kerko materiale rreth asaj kohe, lexo dhe do te bindesh per kete.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

I nderuar, vertete 'erresire' na kane bere historine neve dhe tani na duket se ashtu kemi qene edhe ne(ne erresire gjate sundimit osman). Me vjen keq per njohurite e kufizuara qe ke, por ste ve faj, edhe une kam qene njesoj si ty dikur.. Por t'a dish se para ardhjes se osmanlijeve ne kemi qene te pushtuar pikerisht nga keta sllavet dhe greket.. me beso, ose me mire per ty; mos me beso, por kerko materiale rreth asaj kohe, lexo dhe do te bindesh per kete.
    po nqs e meson historine ne xhami,atehere mund te dale ashtu,"periudhe e ndritur"

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Archon pėr postimin:

ane (21-09-2013)

Faqja 20 prej 29 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •