mire se ju gjeta te gjithve! Une quhem Ledia, dhe shkruaj nga Florida. Jam 19 vjec , me origjine nga Vlora! Ok thats to much info lol.Ckemi ndonje gje te re kte?
![]()
mire se ju gjeta te gjithve! Une quhem Ledia, dhe shkruaj nga Florida. Jam 19 vjec , me origjine nga Vlora! Ok thats to much info lol.Ckemi ndonje gje te re kte?
![]()
~*~*§omewhere There'§ §omeone Who Dream§ Of UR §mile, And Find§ In UR Pre§ence That Life I§ Worth While, §o When UR Lonely, Remember It'§ True: §omebody, §omewhere Is Thinking Of U~*~*
------------------------------------------------
Hajde Ledia se te vilat do ta bëjmë plazhin sivjet! (apo te pika e parë?)
------------------------------------------------
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
Mire se erdhe ne forum. uroj te ja kalosh sa me mire
Tung )
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Mirëserdhe Ledia!
Të uroj të kalosh sa më mir ktu...
LINDI EDHE "ANDREA"
Mire se erdhe !
Jam JETUS jo TREGUS!.
shum flm.
zeusGjilanasi_csiGenti^Itali dhe Pyes_Lotin
Ledia
![]()
~*~*§omewhere There'§ §omeone Who Dream§ Of UR §mile, And Find§ In UR Pre§ence That Life I§ Worth While, §o When UR Lonely, Remember It'§ True: §omebody, §omewhere Is Thinking Of U~*~*
Mire se erdhe zonjusha <LeDiA_LiCiOuZ> ,
ketu te re kemi shume gjera... sic e sheh edhe vete, ketu eshte komuniteti jone...
keu jane gjithe shqiptaret e botes duke fillu nga Shqiperia e dashur e deri ne Amerike dhe Australi...
ky eshte vendi qe na bashkon...ketu flitet shqip...
pershendetje per ideatoret e ketij forumi :-)
My silence doesn't mean I am gone!
Mire se na erdhe <LeDiA_LiCiOuZ>
Shpresoj se do te kalosh shume bukur ,
Forumi shiqiptar eshte diqka qe nese hyne nuk mund te rrish pa te...
Pershendetje....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
[heheh lol
shum flm Daviusdhe Roi![]()
MIre se erdhe
Kalofsh sa me mire.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Krijoni Kontakt