Turke apo Franceze(per halene e kam llafin) ?
Turke apo Franceze(per halene e kam llafin) ?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Per bes edhe paraja aty ke top 3 rrin(ne mos siper fare)
No pare, no motivation,,,,no motivation, no shpikje.
1.Rryma
2.Kompjutori
3.Interneti
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ka shume gjera qe ka ber njeriu dhe quhet haritje te medhaja, po kjo e hekurit qe fluturon (aroplanit lol) per mua eshte haritje shume e madhe. I mean ok ma kan shpjeguar dhe e di ca e ben per tu ngritur ne ajer etc...por si do qe te shpjegohet kjo me shkenc apo ku e di une me ca tjeter, mua prap me ben cudi qe si munden kaq ton hekuri te fluturojn.
Arritja me e madhe esht hedhja posht e dogmave dhe shvillimi parimeve shkencore.
The biggest invention of all is life itself.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Big Blue : 20-09-2004 mė 12:25
Per kete shekull deri me tani eshte Interneti dhe kompjuterat![]()
!!!
Pa rroten asgje s'kishte hecur deri ketu.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Jam dakort me mendimin tend qe shpikja me e madhe e njerezimit eshte matematika.Postuar mė parė nga benseven11
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Microchip--nuk do e quaja arritja me e madhe e njerezimit por nje nga arritjet me te medhaja te njerezimit. Por mbi te gjitha keto eshte krijimi/evolimi i jetes se njeriut ashtu sic e permendi edhe nje anetar me siper.
Ps. Pra "vete jeta" eshte "greatest invention" dhe kjo eshte rrenje e te gjitha degeve dhe gjetheve qe ju i kini vene emrin qe nga matematika e deri tek kompjuteri qe pa microchipin nuk do egzistonte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pog17 : 03-02-2005 mė 15:02
To repeat what others have said, requires education; to challenge it, requires brains.
Krijoni Kontakt