Ta puth te faqkat?Postuar më parë nga Pogradecari
![]()
Po
Jo
Nuk e di
Nuk më pëlqen
Ta puth te faqkat?Postuar më parë nga Pogradecari
![]()
prandaj me zuli lemza mua e sme leshonte per qametPostuar më parë nga Larsus
![]()
sa per temen ne fjale qefi ma ka po nuk ma mban sepse me thane qe uji dhe dritat jane me orar
Hajdeni More Mburraveca Se Ngelet Duke U Ankuar Per Shqiperine,
Pushimet Aty Jane Per Tu Cmallur Me Shume Me Te Afermit, Shoket , Miqte Dhe Pse Jo Te Kalosh Dhe Mire Ose Ne Mal Ose Ne Det. Mundesi Ke Plot,
Tani Per Sa I Perket Dritave , Ujit Etj Etj Kane Qene Dikur Ca Me Keq Se Tani. Po Helbete.......... Njeriu (e Vecanerisht Neve Shqiptaret) E Harron Shpejt Fshatin Ku Ka Lindur . I Harruat Fetat Me Vaj, Krip E Rigon Qe Hanit ? Apo Keni Lindur Shumica Ne Monte Carlo ?
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
O popull c'fare shqiperie mer ca jeni duke fol. Ketu ne jamaica qeka mrekullueshem, prandaj mos u nxitoni te shkoni me vrap ne shqiperi, ka vene plot me vajt jamica palace hotel
hi, si jeni nje here.
sa e lexova kete teme. nuk e di per juve por pushimet me te mira ne shqiperi kalohen. une sa u ktheva dhe u kenaqa shume. pushimet kalohen shume me mire me shoqerine e vjeter qe ke pas me kohe.
dhe sa per ne jamaica shume bukur eshte dhe aty por nuk krahasohet dot me vendet bregdetare te shqiperise. pastaj, ne vemi me shume per te nxjerr malli e jetes qe kemi pas.
Vrapooni o shokeni ne Shqiperi se nuk ka vend me te dashur.
Une ndodhem qe mbreme ne darke ketu ne Pogradec dhe mu mbushen mushkerite me ajer te paster. As trafik as ankth nuk ka njeriu ketu.
Pacim dhe ridegjohemi se shpejti
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Po te kisha mundesi do shkoja por kemi shkuar aq larg sa qe per tu kthyer na duhet te harxhojme aq shume![]()
un vallaj se di fare
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
ejj puna eshte se ne shqiperi kalohet per qef kur je atje por kur shkon mbas nje fare kohe qe je larg rutiness se perditeshme te duket si dicka pa vlere une po bej gati 2 vjet q nuk iki edhe tani e preva bileten dhe e ketheva perseri me mir brigjet e spanjes se sa shqiperia edhe i here per i here
ndoshta nga viti ri ja vlen me shume te shkosh ne alb pushime te mara te gjithve ju qe do shkoni ose qe keni shkuar une ketu ne spanje jam per qef kete vere bye
if u want something u love some one, if u want some one u love to do something
Ksamili
:@bb
Krijoni Kontakt