Close

Rezultati i Sondazhit: A do të shkoni me pushime në Atdhe?

Votues
316. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

183 57.91%
  • Jo

98 31.01%
  • Nuk e di

23 7.28%
  • Nuk më pëlqen

12 3.80%
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 134
  1. #-9
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Pushimet e verës në Atdhe

Vitin e kaluar ne te njejten kohe ne hapem nje teme ne lidhje me pershtypjet tuaja nga pushimet ne Atdhe. Shume nga ju sollen ne ate teme pershtypjet e krijuara nga pushimi ne vendlindje.

Kete vit po hapim nje sondazh per te mesuar se sa prej jush qe jetoni larg Shqiperise keni planifikuar qe te shkoni me pushime ne Atdhe kete vit. Ne te njejten kohe, ju ftojme qe te sillni serrisht pershtypjet e qendrimit tuaj atje, ne menyre qe edhe ata qe nuk kane mundesi qe te shkojne me pushime, te njihen me ndryshimet e ndodhur ne vendlindje ne kete vitin e fundit.

Ju urojme tia kaloni sa me bukur.

Stafi i forumit.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

2. #-8
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Te clodhesh ne vendin tend do te thote te kalosh pushime te mrekullueshme.Une personalisht jam nga ata fanatike qe pushimet e mija do ti kaloja gjithmone ne Shqiperi per vete faktin qe aty ndihem me mire se ne cdo vend tjeter(shpirterisht)

Pyetja qenka ne do shkoj kete vit?

Kurdohere te me behet nje pyetje e tille pergjija ime do te jete gjithmone PO.

Ju uroj pushime te mbara te gjith shqiptareve kudo qe ndodhen.

Klodi

3. #-7
    GuEsS...? Maska e Leandra
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Kete vit jo, do shkoj vitin tjeter shpresojme ...
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

4. #-6
    .:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    PO finally kete vere shkoj...ne korrik!
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e LeNNoN
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Bucharest
    Postime
    359

Pershendetje!

Vallaj...nga data 23-24 do shkoj se na ka marr malli....bera 1 vit pa shku ...do shkoj iher t'cmallem me ato shok e at familje ...se per gje tjeter me thon t'drejten nuk esht per tu shku ...domethen (shpirterisht) sic e tha ene kacaku ndihem mo mir andej...

Bye
    You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.

6. #-4
    chillin -n- chillin Maska e SiMpLeNcUtE
    Anëtarësuar
    08-05-2004
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    48
    e un o miq e shok vajta edhe u ktheva....ohhh po ama ctju them?!?! ctju them? u KENAQA....Kisha 4 vjet e gjys qe skisha vajtur edhe kur vajta...familja shoket shoqet te gjith kishin ndryshuar shume...un vajta ne sarande,korc dhe tirane...saranda mir qe ka plazhet qe e zbukuronj se po te jesh te jetosh ne sarande...plera plera dynjaja...korca eshte lulke pastaj...korca sic ka qene ashtu ka mbetur vetem se jane bere ndertime te reja...klube te reja...etje...pastaj nga pastertija korca mban kampjon...u cudita!!! BRAVO KORCA...kurse tirana me pelqen vetem se ka shume popullsi edhe dalin njerzia aktivizohen...po nga pamja edhe tirana gjith plera eshte...po un prap oi ti ja kalova shkelqyshem...e pse jo?!?! Cdo dit pa pun pa zanat...ohoho me terezi...dil andej e bridh ketej...tako njerin tako tjetrin...ahhhh me nje fjal ja kalova shkelqyshem...mezi pres te shkoj prap...po na i beri mbare mund te vete vitin tjeter....po te shikojme se kete radhe na ra leshi i kokes nga shpenzimet!!!po ama si i themi ne ketej IT WAS WORTH IT!!!! ika tani pacim ju uroj te gjithve pushime sa me te kencme!!!
    U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!

7. #-3
    bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Edhe une do e bej nje xhiro andej kete vere.
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

8. #-2
    dipl-ing
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105

Pushime te shtrenjta

Do te shkoja ne Shqiperi, si cdo vit per pushime, por kete vit kam vendosur te bojkotoj cmimet e avionave per ne Shqiperi. me 355 EUR qe kushton nje bilete avioni Frankfurt Tirane mund te bej pushime all inclusive per 1 jave ne Turqi, Kroaci apo Bullgari. Turismin e Shqiperise e mban gjalle vetem patriotizmi i shqiptareve, pasi cmimet aty jane marramendese dhe te pa justifikuara, me nje fjale dhe nuk ja vlen fare te besh pushime clodhese ne Shqiperi. Me thoni nje person qe eshet emigrant, ka shkuar ne Shqiperi per pushime dhe ska lene "lesht e kokes" aty. Shqiperia eshte per te nxjerre mallin por jo per te bere pushime, me vjen keq qe e them kete po keshtu e ndjej se eshte e verteta.

pershendetje dhe ja kalofshi mire
    studentja
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

9. #-1
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-05-2004
    Postime
    17

Red face

Unë jam nga Kosova, dhe pas 13 vite gyrbet, isha në vitin 2002 atje. Vërejta se ata që kan qeë me Shkije në top-formë ishin edhe tash me UNMIK-un. Mê erdh keq për ata Kosovar që po vuanin edhe më keq se përpara. Per ne që jemi duke hequr t'zit e ullirit ,s'po kish dertin kush se qellimi kryesor tash ishte se si t'i kthejn shkijet që paten ardhur nga Karpatet e nga Krajina. T'lumt na kush ishte duke e udhëhequr Kosoven! Sa për Shqiprin nanë, e cila kurr s'pat as nuk ka tash dert për Kosoven. Kush po e udhëheq s'ësht çudi por është për t'qajtur për Kombin shqiptar gjithkah jan!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    me thene te drejten kam gati mbi tre vjet ne angli, e gjat ketyre tre vjeteve kam shkuar tre here!
    edhe kete ver i kam prer biletat per nga fundi i korrikut. me qe mbaroj edhe shkollen sivjet do rri nja 5 jave te mira se heret e kaluara dy here kam qene per 4 jav e nje her( pe rvit te ri ) vetem 2 jav.
    pushime me te bukura se ne shqiperi ska, ne mes te familjes shoqerise eshte me te vertet nje kenaqesi e vecante!
    ju uroj te gjithve pushime sa me te bukura kudo qe keni ber mend ti kaloni!
    me respekt
    Luani!

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ku me rekomandoni te kaloj pushimet ne Shqiperi?
    Nga bucki në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 08-03-2010, 21:14
  2. Ku do ti kaloni pushimet kete vit
    Nga WALCHIRIA në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 24-01-2007, 07:01
  3. Pushimet verore 2006
    Nga babadimri në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 10-07-2006, 07:05
  4. Pushimet me te bukura
    Nga Alicia në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-03-2006, 15:35
  5. Si do ti kaloni pushimet?
    Nga Juventini në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 25-12-2005, 14:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •