Close

Rezultati i Sondazhit: A do të shkoni me pushime në Atdhe?

Votues
316. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

183 57.91%
  • Jo

98 31.01%
  • Nuk e di

23 7.28%
  • Nuk më pëlqen

12 3.80%
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 134
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Me duhet pergjigje e shpejt , a derdhen kanalizimet e Durrsit ne det , a ka kolektor ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ou dhe cfare ka ndryshuare per mire ne shqiper?pluri apo qe nuk kan drita dhe uje njerzit dhe qe jan pa pune se nuk ka pune?nuk edi cafre mundet te ket ndryshaur per mire andej?a po kan ber pak rruget dhe ca pallate te shumtura qe nuk i bejn ancesorat dhe pleqet te shkret nuk zbersin ose hypin dot deri ne katin e 8 ose 9!por rruget nuk esht gje se ne gjith boten ka rruge se i kemi ne te prishura eh nuk quhet ajo qe ua ja e beri rrugen etj turp te ken po shkojm ne vitin 2009 dhe atje akoma per i bert!

dhe mos u bo merak jo se nuk pyt njeri per ne andej vetem te shofin ke duret!
    Drita e uje deri sa te varemi nga shfrytezimet natyrore zor se rregullohen kollaj, por per sa i perket permiresimeve ke plot sidomos ne keto dy vitet e fundit numri i bizneseve te vogla edhe bankave eshte shtuar duke hapur vende pune edhe per rinine qe tashme po specializohet goxha neper shkolla, dmth edhe tek ne po fillon te kete nje te ardhme. Sa per pallatet, ashensoret jane, puna eshte se ne nuk duam te paguajme per mirembajtjen e ashensoreve ose te pastrimit te shkalleve e kshu normale qe tekniku e pastruesi nuk vijne pa leke. Prandaj nuk eshte vetem qeveria qe ben... por duhet te ndryshoje ca edhe kultura jone (sidomos ne qe rrijme jashte shtetit duhet t'i dime keto gjera te vogla te pakten). Rruget pastaj ka disa vite qe dale nga dale po rregullohen. Tani ne sapo po dalim nga nje periudhe e gjate tranzicioni e kalimi nga komunizmi (ku cdo gje ishte e vjeter edhe e pariparueshme me modernizimet e shteteve te zhvilluara) ne demokraci (ku kemi pare shume nga zhvillimet e i krahasojme me vendin tone sikur te kemi hecur gjithnje ne te njejten shkalle me ato) nuk eshte i kollajte, prandaj edhe vonesat neper ndermarrjet shteterore sikurse edhe korruspionet dihet qe jane te larta per momentin, por kjo nuk do te thote qe jane te njellojta (aq te gjera) sa dhjete vjet me perpara. Goce, ajo qe dua te them eshte qe duhet te jemi optimiste per vendin tone sepse na e tregon vete realja e asaj qe po ndodh. Standarti i jeteses eshte akoma i ulet, por gure gure behet...

Sa per ate qe shohin te gjithe ke duart, eshte normale sepse ashtu shikonim edhe ne nje here e nje kohe kur ishim atje. Tani, ti po pate nder mend t'i japesh jepi, po s'pate mos i jep: le te shohe kush te doje, xhepin secili e llogarit per vete!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Erlebnisse : 27-07-2008 më 12:04
    La vita è bella...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Drita e uje deri sa te varemi nga shfrytezimet natyrore zor se rregullohen kollaj, por per sa i perket permiresimeve ke plot sidomos ne keto dy vitet e fundit numri i bizneseve te vogla edhe bankave eshte shtuar duke hapur vende pune edhe per rinine qe tashme po specializohet goxha neper shkolla, dmth edhe tek ne po fillon te kete nje te ardhme. Sa per pallatet, ashensoret jane, puna eshte se ne nuk duam te paguajme per mirembajtjen e ashensoreve ose te pastrimit te shkalleve e kshu normale qe tekniku e pastruesi nuk vijne pa leke. Prandaj nuk eshte vetem qeveria qe ben... por duhet te ndryshoje ca edhe kultura jone (sidomos ne qe rrijme jashte shtetit duhet t'i dime keto gjera te vogla te pakten). Rruget pastaj ka disa vite qe dale nga dale po rregullohen. Tani ne sapo po dalim nga nje periudhe e gjate tranzicioni e kalimi nga komunizmi (ku cdo gje ishte e vjeter edhe e pariparueshme me modernizimet e shteteve te zhvilluara) ne demokraci (ku kemi pare shume nga zhvillimet e i krahasojme me vendin tone sikur te kemi hecur gjithnje ne te njejten shkalle me ato) nuk eshte i kollajte, prandaj edhe vonesat neper ndermarrjet shteterore sikurse edhe korruspionet dihet qe jane te larta per momentin, por kjo nuk do te thote qe jane te njellojta (aq te gjera) sa dhjete vjet me perpara. Goce, ajo qe dua te them eshte qe duhet te jemi optimiste per vendin tone sepse na e tregon vete realja e asaj qe po ndodh. Standarti i jeteses eshte akoma i ulet, por gure gure behet...

Sa per ate qe shohin te gjithe ke duart, eshte normale sepse ashtu shikonim edhe ne nje here e nje kohe kur ishim atje. Tani, ti po pate nder mend t'i japesh jepi, po s'pate mos i jep: le te shohe kush te doje, xhepin secili e llogarit per vete!

aty te jap te drejt qe ne jemi njerez te kqi e kam fjalen aty qe nuk paguajme per pastertin ancesorin etj...por njerzit nuk kan cafre te japin se nuk kan lek!gjithcka po shtrejntohet andej...dhe nji pune te mire e gjen vetem po pate ndonji mik po nuk pate shko shit cigare si ato femit neper rruget e shqiperis....qe dhe kjo gje nuk lejohet te punoj femia!
    me te then te drejten nuk jam shume optimiste per shqiperin qe do behet ndonjiher...sepse jan shume njerez qe jan mesuar me korruptime pislliqe etj dhe kjo gje do rri dhe shpresoj qe mos te behet me keq!
    ajo esht e vertet qe cdo njeri e shef vet xhepin e vet po prap qe jan me ate mendje akoma qe cfare me kan sjell ose a do me japin lek etj etj.....se dhe ne qe jemi jasht cdo gje po vjen dhe po behet me e veshtir nuk i gjem paret ne per pem sic mendojn ca ne shqiperi akoma dhe deri sonte!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    Elsaa kur te vish me bej nje zile se kam vendosur te pi i kafe me ty.
    Patjeter .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anëtarësuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Me tha nje miku im qe kishte qene dje te "Tropikali" ne Durres

Aty sec ka nje pishine qe hyn brenda me 1000 lek te reja per tu freskuar....

Ata djemte qe benin roje te dera kishin tentuar ti kontrollonin canten te dera se mos kishte ndonje shishe uje a ndonje gje tjeter te ketij lloji se nuk lejohej.....

E tmerrshme,mu kujtua filmi "Ne fillim te veres" kur Albert Verria i kontrolloi buken Sander Prosit

Megjithate si une edhe miku im rame ne emeruesin e perbashket "Bravo ju qofte" atyre pronareve perderisa populli bageti (perfshi edhe ate vete) shkon per tu flladitur ne vende te tilla.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    E morem vesh edhe nje gje: LARG TROPIKALIT:P
    La vita è bella...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Perjetimet e mia ne Shqiperi jane jo te gjata, njoh vetem Durresin ne qershor 2007 dhe ate vetem per dy nete. Pershtypja ime ishte shume pozitive. Kisha degjuar skenare te tmerrshme per Shqiperine si vend pushimesh, te cilat nuk u vertetuan. As kriminelet ne Veri, qe te gjobisin akoma pa arritur vendsynimin, e as rruget qe demtojne cdo makine. Cka kisha deshiruar te mos gjeje heren tjeter ne Durres jane lokalet nje pas nje (ndoshta qindra sosh) ne afersi te plazhit qe ofrojne te gjitha te njejtin sherbim: ate gastronomik. Pastaj pothuajse te gjithe pronaret e tyre ishin (vellezerit tane shqiptare) nga Maqedonia, dhe asnjeri nga ata nuk duket kete lidhjen me te vogel per gastronomi. Amatere fare! Me dukej vetja sikur te isha diku ne lokalet per gastronomi te shpejte ne Gjakove. Mirepo sic thash, ishte vizite teper e shkurte per te thene dicka me teper per Durresin. Keshtu qe e vazhdoj postimin pas vizites time tjeter atje.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Une sapo jam kthyer nga pushimet qe i kalova ne Durres!Pershtypjet e mija jane jo pozitive.Ndenja ne Durres.Hygjiena e dobet.Servisi i dobet.Cmimet katastrofale.Variacioni ne menyte zero fare.Tek Tropikali ish bukur,por po te krahasosh cmimet me sherbimin dhe menyte eshte cmenduri ta frekuentosh ate vend dy here!Personalisht jam larguar me pershtypje shume te keqija nga vendi im Shqiperia!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Une sapo jam kthyer nga pushimet qe i kalova ne Durres!Pershtypjet e mija jane jo pozitive.Ndenja ne Durres.Hygjiena e dobet.Servisi i dobet.Cmimet katastrofale.Variacioni ne menyte zero fare.Tek Tropikali ish bukur,por po te krahasosh cmimet me sherbimin dhe menyte eshte cmenduri ta frekuentosh ate vend dy here!Personalisht jam larguar me pershtypje shume te keqija nga vendi im Shqiperia!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Ne tirane kishte restorante te shkelqyera. Me bene shume pershtypje: te lira, me ushqim shume te mire dhe ambiente te kujdesura. Thjesht super.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ku me rekomandoni te kaloj pushimet ne Shqiperi?
    Nga bucki në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 08-03-2010, 21:14
  2. Ku do ti kaloni pushimet kete vit
    Nga WALCHIRIA në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 24-01-2007, 07:01
  3. Pushimet verore 2006
    Nga babadimri në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 10-07-2006, 07:05
  4. Pushimet me te bukura
    Nga Alicia në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 29-03-2006, 15:35
  5. Si do ti kaloni pushimet?
    Nga Juventini në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 25-12-2005, 14:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •