Jo kete vit se isha ne 2002..te shofim nga viti tjeter tani...hopefully...
Po
Jo
Nuk e di
Nuk më pëlqen
Jo kete vit se isha ne 2002..te shofim nga viti tjeter tani...hopefully...
jo nuk do shkoj ne shqiperi per pushime per sa kohe qe gjendja vazhdon te jete keshtu sic eshte
me pelqeu shume nje studente qe kishte thene hapur per cmimet maramendese
dhe nje nga kosova qe thoshte pak a shume te njejten gje
une do te shtoja edhe mentalitetin e shqiptareve nuk eshte si ketu ne perendim
pra shkurt qe te mos zgjatem nuk kam as deshiren me te vogel per te shkuar ne shqiperi per pushime.
ky eshte vetem mendimi im
deshiroj edhe une to shkoj ne shqiperi, por nuk di se kur do te behem mbare.
Kur degjoj ose lexoj per mistrecat e te madhit dhe te vetmit BERAT sec ndjej nje si dhimbje dhe mall te pashkruar. Me merr kaq shume malli per qytetin tone. U largova qe ne moshen 18 vjec per te vazhduar studimet ne Tirane dhe me vone pergjithmone , kur u nisa per ne Greqi. Kur lexova "firmen" tende Mistrec - Berati, u cmalla disi. Gjithe te mirat "noku" ( ka kohe pa e degjuar kete fjale)
Live your life as the last day, because one of them will really BE . . .
Hmmmmm......Edhe un si shum nga ju qe thoni keni koh pa shku, Un kam 6 vjet ama, dhe qe nga dita qe jam nis per ne USA skam shkel me ne Shqipri as edhe nji her!! vetem un e di sa me ka mar malli! Por jom e sigurt qe do te shkoj veres tjeter, se kjo iku!
Patjeter qe per mua ai eshte vendi me i mire per te kaluar pushimet!! dhe gjithmon do te jet!!
As nuk e imagjoj dot si ka ndryshu tashi Tirana!!!!!
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
Do deshiroja shume te shkoja kete vit, por skam mundesi. Shpresoj qe vitin tjeter te shkoj.
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nuk kam per te shkuar derisa atje akoma populli langaraq voton per dy hajvane politik.....Jo me mire ne france,spanje ose turqi sesa atje ku ende vazhdon periudha e anti civilizmit....
It used to be only death and taxes were inevitable.Now,of course,there`s shipping and handling too.
lol Cofferati, c'pate ti lal? si ta dha??? qeke ngrit me shi sot m'duket eee???
po s'te pelqeu politika lal, injoroe, shko anej me nonji katun qe s'njifet presidenti, po vetem preshi!
...vetem te lutem shum, mos na e shaj atdheun!!!![]()
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
Verën e ardhshme sepse këtë verë nuk shkoj dot.
Verën e ardhshme Prishtina, Shkupi, Shkodra, Tirana, Vlora, Saranda më prisni se do të jem atje për disa muaj.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
do te doja tj'u propozoja himaren si vend te mrekullueshem shqiptar per pushime por ama aty ka nje handikap te madh...megjithese te gjithe shqieptare ata qe jetojne aty jane grekofile te tmerreshem dhe une nuk e duroj dot nje fakt te tille.shqipetare qe e heqin veten si greke...me bejne te vjell..eshte e tmerrshme per mua te shikoj te valviten flamure greke ne gjithe himaren duke ditur qe ne fund te fundit jane te gjithe shqipetar...me vjen keq qe ju ka rene fati atyre te jetojne ne ate vend te mrekullueshem qe nuk e meritojne...gjithsesi eshte per tu thene qe kam bere 5 vjet rrjesht pushimet aty dhe kane qene te mrekullueshme, me nje natyre dhe det te shkelqyer....dhe cmimet jane te mira...jo si ne saranda qe te shkojne pushimet si ti besh ne shtepine e bardhe ...
terranovesca
Krijoni Kontakt