As mund t'i imagjinoj me pushimet ne Durres...me siguri te futesh ne ate det eshte njelloj sikur t'i futesh kembet neper bajge, edhe juve ju duket si rere. Hapni syte njerez.![]()
Po
Jo
Nuk e di
Nuk më pëlqen
As mund t'i imagjinoj me pushimet ne Durres...me siguri te futesh ne ate det eshte njelloj sikur t'i futesh kembet neper bajge, edhe juve ju duket si rere. Hapni syte njerez.![]()
As qe du me dit!
Pushimet e veres jane pushimet e vjeshtes per mua kete vit
Largohem ne Shtator....dhe sigurisht ne atdhe.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Nje keshille nga uneerrni mjekim me vete p,sh, Penicilin dhe Pevaryl (per femrat qe duan te lahen ) Une sapo jam kthyer me shume shqetesime te vesheve dhe infeksioneve te krijuara nga uji i detit.Hygjiena eshte shume e dobet.Keto mjekime mungojne ne spitalet e Shqiperise.
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Normale qe pushimet do shkoj ti bej ne shqiperi dhe kam mendimin qe shqiperia jo vetem ka vende te bukura per pushimet e veres por ka dhe nje potencial te pazbuluar per sa i perket pushimeve dimerore.
It's not enough that we do our best; sametimes we have to do what's required.
Krejtesisht dakort me ty. Mjerisht, kete potencial nuk e shikojne ata qe duhet tu bjere ne sy te pareve dhe sezioni i turizmit mbyllet ne fillim te shtatorit. Shqiperia ka potencial te ofroje turizem gjate gjithe sezioneve, duke shfrytezuar lumenjte per canyon, malet per alpinizem, ski, hiking (nuk e di termin Shqip per kete fjale) e shume gjera te tjera per turistet aventuriere.Normale qe pushimet do shkoj ti bej ne shqiperi dhe kam mendimin qe shqiperia jo vetem ka vende te bukura per pushimet e veres por ka dhe nje potencial te pazbuluar per sa i perket pushimeve dimerore.
Nejse....per te diskutuar nje qeshtje te tille do nevojitej nje teme tjeter.
Ndryshuar për herë të fundit nga BvizioN : 24-08-2008 më 12:05
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Po ke shume te drejte Shqiperia ka shume potenciale per ti afruar jo vetem Evropes por gjithe botes por ne nuk dime ti reklamojme pasurite natyrore, dhe anen shume pozitive qe ka Shqiperi per faktin se nuk dua ta permend.....Ahhhh politika shqiptare.....edhe sa kohe do ti duhen te marri veten e te mendoje ashtu si i ka hije..........
It's not enough that we do our best; sametimes we have to do what's required.
Normale. Cdo vit shkoj.
Momentalisht jam ne shqiperi...per disa dit largohem.
Pushime te kendshme kete vit.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
''Atdheun e duam jo sepse eshte i madh dhe me i bukur se te tjeret,po sepse eshte i yni'' SENEKA i RIU.Nuk dua te behem moraliste por dua te them si e mendoj une kete teme ,gjithashtu respektoj mendimin e te tjereve.Me pelqen shume kjo thenie e Senekes . Eshte i yni sepse flasim gjuhen tone ,dhe me mire se flas gjuhen time nuk flas asnje gjuhe tjeter.Meshume shume me pelqen te bej batuten ne shqip dhe mundesisht me dialektin e zones ku jam rritur.Mendoj se indetiteti eshte shume i rendesishem per boten shpirterore. Per mua ATDHEU eshte vendi ku u rrita rruget miqte shoqet jane rrenjet i mia.I di te gjitha problemet qe ka Shiperia ekonomike,mentalitetin pastertine ,institucionet qe nuk fuksionojne,dhe une e kam shume te veshtire qe te jetoj atje ,te duhet shume here te besh kot ,te mendosh tjeter gje dhe te thuash tjeter gje,gje qe une nuk e bej dot per mua liria eshte shume e rendesishme.Sociologjia e ndan kulturen ne tre pjese 1-Fetare 2-Etnike 3-Universale
Une per vete e kam ndermjet universales dhe etnikes.Me pelqejne si te gjithve komoditetet,te shetis te shoh vende te reja te bukura,shtete e kultura te ndryshme dhe e bej cdo vit,por ne te njejten kohe vij 2-3 here ne vit ne Shqiperi .Per mua Shqiperia eshte si burrat ,NJE e KEQEeDOMOSDOSHME.
Pushimet njeriu mund t`i kaloje aty ku ka deshire , mundesi ekonomike si dhe ne varesi te okazioneve.Per mua personalisht pushimet ne Atdhe kane ate ``terheqie``te vecante te kompensimit.Takojme prinderit,vellezerit ,motrat,...,historite dhe shoqerine e vjeter.Ndjejme ate relax te shkarkimit te mallit,ribehemi ne ``hinterlandin``personal apo familjar,rigjejme vetveten.Dhe keto shpesh ketu ne emigrim na mungojne.Sepse ne pergjithesi kerkojme ate qe na mungon.
Krijoni Kontakt