kismet ne dimer tani se vera na iku.Pushimet e verës në Atdhe
PS: po ku ka ma mir se atdheu!!!
vetem se puna qendrron tek leku![]()
Po
Jo
Nuk e di
Nuk më pëlqen
kismet ne dimer tani se vera na iku.Pushimet e verës në Atdhe
PS: po ku ka ma mir se atdheu!!!
vetem se puna qendrron tek leku![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Tropikali e ka menderos fare dit te shtune dhe te diele 10mij lek personi tek pishina, 2 mij lek parkingu, lene pastaj qe do hash e do pish, me te ik zari.pfffffffff
Une gjithmone pushimet i bej jashte atdheut, thjesht per shkaqe natyrore-dua te marr pak oksigjen dhe te mos pushoj mbi plehra.
Plehra !
Fjaln qe ke leshuar as lopa se leshon bajgen keshtu si Edvini...
Po çka do te thuash me kete jale o njer, ku jeton ti, pse nukë e rrokë lopaten e tia nisesh me i mbledhur ato plehera rrugve, te krijsh ndonje akcion rinor te asaj lxhe dhe te pastrosh rrethin tuaj, ne vend qe te kerkosh oksigjen ne Mars apo Venera, ruaje ambientin aty ku jeton ti, por ne menyre cinike ti nenvlerson vehten tuaj se pari, si kalama qe jeni e pastaj e plehnon edhe vendin tuaj, ate vend qe te lindi e rriti me te gjitha hallelt ?
Fillo e meso
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Kujton ti s'e nuk kam bere aksione dhe mbjellje? Mos flit pa fakte e baza, ok?
Sapo pastroja mjedisint para pallatit, ishin vete banoret qe hidhnin plehra nga lart, dhe femijet e tyre qe i shkulen te gjitha pemet qe mbolla. Une jam nje, nuk mund te luftoj me 3 milione shqiptare, por me habit fakti qe ata qe jane ne maje te Frances na flasin e na japin mend, dhe kur vijne ne Shqiperi vetem sillen rreth bllokut dhe nuk bejne asgje. Nese je burre, hajde e perballu ketu me shqiptaret!
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt