E ke thene shume bukur e thjeshte, eshte shume e vertete...jemi bere si lypsare te pangopur dhe i kerkojme gjithkujt te na zgjidhe problemet tona, kur problemi mund vetem te marre udhe prej neshPostuar më parë nga Leshator
E ke thene shume bukur e thjeshte, eshte shume e vertete...jemi bere si lypsare te pangopur dhe i kerkojme gjithkujt te na zgjidhe problemet tona, kur problemi mund vetem te marre udhe prej neshPostuar më parë nga Leshator
I like nothing but the truth
Socrates
Per sa do kete urrejtje e fryre me ekstremizem te dyanshem maredheniet dypaleshe gjithmone do jene problematike.
Me te shumtet ketu flasin me ato qe u servirin gazetat,apo incidentet,qe pershkruhen sipas qejfit dhe interesave.
Te paket jane ata qe njohin realitetin greko-shqiptar te shkrire me ditet dhe vitet e emigrimit ne vendin fqinje.
Une jam nje nga ata,qe jetova shume vjet,me halle me probleme,me dite te bukura dhe te veshtira.
Shqiptareve te pare qe vune kemben ne Greqi u priten me miresi,thjeshtesi,bujari.
Me vone kur vershuan karvanet e hajduteve,kacakeve,qe vrisnin e prisnin dhe pastaj shkruanin me gjakun e taksixhiut te vrare "Burreli",edhe greket treguan fytyren ballkanase,cinizmin,ksenofobine,maskarallekun.
Konkluzioni,te keqinj greket...........ehe,njelloj te keqinj edhe shqiptaret.
Pa i pergjithesuar gjithe njerzit e thjeshte greke dhe shqiptare,vec ato mostrat,shkopinjte e shtrember qe e kan prishur gardhin e fqinjesise se mire me kohe.
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 13-01-2005 më 17:49
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Marrdhenje te mir me greqin siq thane disa HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA KURR KURR KURR KURR KURR KURR KURR KURR KURR KURR KURR KURR KURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRR nuk do ket me bastardat grek, me rracistat grek, me hajdutet grek, me pederastat grek, me arrogantat, grek me terroristat, grek me te pabeset grek,me kriminelet grek ne qoft se ndonjeri don fakte per te gjith keto qe thash i sjell une rreth 1000000000000000 fakte te gjalla dhe te harrojm marrdhenjet e mira me greqin derisa te na pranoj si SHQIPTAR Posht rracistet grek.
Krijoni Kontakt