Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 91
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga Mision
    eshte nje tradite e mire e shqiptarve ,,,,ne qoftese hyne ne nje shtepi te huj pa trokit te vret,,, nock nock hej kids of bush
    Misionet e tua te fshehura pas emrit Mision ,vjen nje kohe dhe shplahen nga vete ato qe thua.
    Nuk te vret Shqiptari,kur hyn pa trokit,te tregon deren serisht,te vrasin cubat e shpellave te haureve dhe prapambetjes,te vrasin monarket e zinj mesjetare,te vrasin mendjet e lashta mbyllur bunkereve te Partise .

Bari helmues mesjetar do shkulur megjithe rrenje,dhe nese amerikanet dhe bota demokratike do deshtojne ta bejne,atehere mjere ne,dite me te zeza do vijne.
    Ashtu sic tha dhe Toro me lart,nuk ka dialog me ata qe njohin nje gjuhe te vetme,tinzare,te zeze,ate te VDEKJES.
    Me 11 shtator lujten me zjarrin,dhe kur luan me zjarrin pret edhe te digjesh.
    Me renien e kullave te tregetise boterore,apo me heqjen e kokave ,apo djegjen e trupave dhe varjen e tyre shtazerisht neper ura,nuk rrezojne as nuk cenojne demokracine.Themelet e saj jane te vjetra ,shekullore,dhe te shenjta ne nje vend si Amerika ku miliona njerez me besime fetare te ndryshme,me kulture dhe tradita te shumellojshme rrojne ne vllazeri dhe ne paqe.
    Nese vertet duam tua leme kete bote brezave qe do vijne te qete,te begate dhe te bekuar nga vete ai qe e krijoji Zoti,atehere duhen zhdukur nga faqja e njerezimit gjithe balozet heretike te erresirres,prapambetjes.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Kolombo shqiptaret e njohin gjuhen e vet,ketu ka edhe serb te fshehur midis nesh.
    Vijme tek tema sepse shoh qe frymezimi i prerjes se nje koke paska arritur ne kulm.
    Bagetite e veshur me perçe e te sherbyera nga mrekullite e telekomunikacionit dhane akoma shembull mbi burrerine.
    Dhane shembull si i pritet koka nje burri te lidhur.
    Keto jane shembujt qe duan ti japin perendimit ne emer te vellezerve myslimane qe vuajn ne neper bote.
    Keto kafshe, sepse nuk meritojne ti quajme njerez,qe rrojne nen hijen e injorances dhe te nje lufte ne emer te zotit.
    Mesjeta nuk do te vdese sepse ka sklleverit qe i sherbejne,ata qe ne emer te nje zotit lyejn duart me gjak.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar më parë nga greenflower111
    Hi Bunny...
    Mua me ben pershtypje kur ti mendon se rrembyesit e ketij amerikani kane ideale. Dua te te kujtoj vetem dicka...ata jane terroriste dhe neper te gjitha ngjarjet e dhunshme te ndodhura shperthime e ku di une gjithmone nuk ngurrojne te vrasin edhe njerezit e tyre. Pse keshtu jane njerezit me ideale?? Per ke luftojne ata atehere?
    I vetmi qellim qe ata kane eshte te zhdukin west-in...i genjen mendja te gjoret.
    I erren syte nga ndricimi i perendimit qe nuk mund ta pranojne dot sepse kush do veshi citjane dhe ferexhera pastaj? Dhe se mos jane te moralshem?...jane me te shthurrur nga perendimoret vetem se gjerat behen te mbuluara. Kape qe nga fakti qe mund te marrin 7 gra dhe pjellin nje batalion me femije... e pse jo 7 gra jo shaka...!! Te gjitha te mbuluara koke e kembe qe presin radhen kur ti therrase burri ne krevat per te "bere detyren". Absurde!
    Ata jane injorante dhe te pazhvilluar, dhe te siguroj as me shume e as me pak por thjesht kercenim per te gjithe njerezimin...me ato ritet e tyre patetike qe duan t'ia imponojne gjithe botes dhe me ato iderat e tyre anadollake te prapambetura qe e mbyllin njeriun ne nje kafaz brenda vetes. Une jam e ndergjegjshme qe kjo qe po them une eshte shume pak...
    11 shtatori nuk tregoi vetem se amerikanet jane te paprekshem. 11 shtatori tregoi edhe dicka tjeter...nje masaker te papare - 5000 a me shume veta te varrosur nen germadha qe askush nuk i permend. Te gjithe mbeten duke permendur cfare bejne amerikanet. Po ato 5000 a me shume veta qe u varrosen per se gjalli kur femijet, b/shortet, prinderit i prisnin te vinin ne shtepi sepse i kishin nisur nomalisht ne pune si perhere. Ajo qe bene ata psikopate ate diten e 11 shatorit i tregoi amerikes se sa i rrezikshem eshte inati dhe ligesia e injorantit, barbarit, te pazhvilluarit.
    Kjo lufte qe po ben amerika nuk eshte lufte pushtuese...eshte lufte mbijetese. Thjesht po mundohet te mbroje popullin e saj nga akte te tjera te papara si ai i 11 shatorit. Dhe gjithkush do ta kishte bere kete. Pse nuk e trajtoni keshtu juve po e kapni nga nje ane tjeter...apo nuk iu pelqen kjo??
    Strategjia qe keta barbare po ndjekin eshte duke e luftuar civilizimin me akte cnjerezore, qe perendimi as qe i koncepton dot me. Ja ti shiko...nuk mjaftohen me prerjen e fytit qe "zyrtarisht" shenon fundin e jetes se njeriut por e presin te gjithe koken...Oh, zot cfare kafsherie qenka kjo!!
    Ata nuk eshte se filluan tani dhe i bene tani per here te pare keto gjera. Ne janar te 2002, ata i prene koken nje gazetari te Wall Street Journal ne Pakistan, Daniel Pearl. Qe me sa po lexoja nga disa sites online trupi i tij nuk dihet akoma nga eshte degdisur. Imagjino, nje gazetar me te ardhme brilante, mbaruar nje nga universitet elite ketu ate te stanford qe bie ne duart e ca gjakpirsve qe sigurisht qe do ta ekzekutonin dhe masakronin vetem per faktin me te thjeshte se ajo qenie i trgonte dicka qe ata nuk e kishin pasur dhe s'kane per ta pasur kurre: zhvillimin.
    Pra Bunny...kjo nuk eshte as politike...as idealiste...asgje nga te gjitha keto...kjo eshte thjesht "pazhvillim".
    Kjo eshte lufta e zhvillimit me injorancen, e drites me erresiren. Ky eshte mendimi im dhe ajo qe ndjej pa u futur ne simpatizime te pavlera...jo Bushi...jo ky jo ai. As qe me interesojne fare. Une e dua perendimin sepse i perkas. Aty jam e sigurte qe do kete gjithmone nje vend per mua sic ka pasur perhere. Dhe kam ndjenjat me te pastra per ameriken dhe amerikanet...sepse eshte toka qe me pranoi dhe me ka integruar me mire se kudo tjeter...PERDERISA VENDOSA TE LIJA VENDIN TIM, OKKK?
    Mendoj se edhe shume te tjere ndjehen ne te njejten menyre, prandaj mos i vini kot etiketa "pro-bush" apo "pro-x". Eshte dicka shume natyrale te flasesh mire dhe te mbeshtesesh token qe po te trajton mire. Kaq!

GJITHE TE MIRAT,
    greenflower

Nje nga shkrimet me me sens e vizion qe kam lexuar ne kete forum .

Por me ke po flet?

Nese vazhdon keshtu me kete tempo, muxhahedinet pseudo-europiane te ketij forumi do te ta bllokojne IP Adressen e Pc-se sic ma bejne mua, si shkolle nate , 4 dite jashte, e 1 dite ne forum. Sinjalin e pare per kete sapo e more direkt mbrapa shkrimit qe une po te citoj, e autorja e atij shkrimi aq cheap e naiv presupozohet te jete ''sekretaria'' e bashkesise ''talibano-forumore'' qe duket se ka hedhur rrenje te forta ketu,ndikuar nga pozitat e forta propogandistike fondamentaliste anti anglo-amerikane,keto te fundin vende ku keta humbameno shpresojne te ndertojne te ardhmen e tyre po ashtu,duke perfituar ndihmat sociale e supremacine e sistemit demokratik, qe propoganden kundra Bush-Blair e konsiderojne si vizionin e jetes,paradoksi i filozofise se ekzistences se tyre , e duke te dyshuar per ''Dike'' , vecse me disa ndryshime ne prononcimet e tua kaq te kulluara e aspak fyese,mendoi se jam une autori i shkrimit tend, qe duke e perseritur me endje,ishte vertete nje e vertete e pamohueshme e realitetit ne krizen e sotme globale.

Ps: Duke qene se duke filluar nga ky moment e deri 4 dite me pas mua do te me blokohet IP Adresa,si zakonisht, shpresoj qe mbas 4 ditesh te lexoj ne kete teme shkrime si ai me lart .

Per ti ju permbajtur temes tashme.

Nuk ju duket pak surrugato edhe bajate tendencat qe disa nga ju ketu kane per te justifikuar ne c'do menyre aktin kaq .........nuk gjej fjale ta pershkruaj, ku disa cockroches qe vetem nje Zot e di se si ju dha e drejta per te ekzistuar ne kete bote, qe ti shkepusin koken nga trupi nje inxhinjeri per hir te idealeve te tyre kaq antike,ne nje bote kaq moderne, ne nje shekull te tille?

Ju qe justifikoni te tilla akte nuk jeni vecse mbetje te shoqerise,forca regresiste,pjelle e se liges,krijesa qe filozofikisht nuk gjej arsye te ju a justifikoj konsumimin e oksigjenit te kesaj atmosfere,edhe pse deshira ime e influencuar nga senci pozitiv i bashkeekzistences paqesore me pershperit ne vesh per te justifikuar tendencat tuaja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 20-06-2004 më 18:56
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    !!---

Fakti qe keto njerez mendojne dhe e pane ate situate aq ceket me shokon disi, dhe me ben te mendoj se cfare te ardhme shofin keta njerez, kur mendojne se na qenka e drejte te virtet nje njeri "i pa fajshem" vetem se reprezanton nje shtet qe e ka fut veten ne llac metalik. Eshte jashtzakonisht shqetesuse kur lexon shume nga mendimet tuaja, rreth kesaj ngjarje ku dikush permend qe "le te pesoi ai sepse,i ka faj shteti". Shteti thjesht eshte aty per moster, sa mos me hum gjurme e pashaportizim se gje tjeter nuk perfaqson, sidomos njeher kur bie fjala per "qenje njerzore" qe vet ai person mund te kete qene.

Ai person mund te kete qene dhe Shqiptar po ti kishin mesuar Shqip dhe po te ishte rritur ne Shqiperi, ai person mund te ishte dhe vellai dhe kushuriri i dikujt ketu, sepse njeriu eshte njeri. Ai person nuk kishte vajtur ne ate vend te mallkuar per gara olimpike dhe te perfaqsonte Ameriken. Kishte vjat per pune, sepse ai ishte zanati qe kishte zgjedhur per te jetuar jeten e tij dhe per te ushqyer femiet e tij. Pra fare thjesht fare "metod jetese".
    Nuk mendoj se ai vajti atje per te perfaqesuar te "Bushrat" dhe krehet qeveritar te Bushit dhe pas ardhesve se tij.

Keto lloj kafshesh te krimbur nga idete e tyre, dhe nga besimet e tyre, shkojne e kapin dhe kujtojne se i ipet e drejta te vrasin kete njeri te pafajshem, sepse mendoje eshte dicka e drejte te vrasesh dike qe prek ose i ben keq "muslim brothers". Po qe se i shume quajtur "Allah" paska thene keto gjera, atehere allun, ne dhip ose ne dylekshe dhe kush ka bere ate.

Eshte pertej imagjinates dhe pertej llogjikes, te medosh se nje zot atje larte paska thene me shpall luftra ose me mbrojt me gjak, ato jane vetem effekte te prapambejtes shekullore te ketyre kafsheve. Vetes i bejne keqe se e zhysin vetem thelle e me thelle me keq ne llac metalik. Kurr s`ka per te ardh dita per keto nese nuk ndryshojne si njerez dhe te lene pas, politiken dhe besimet islamike.Nuk jam me ate perkundrazi te ndryshojne feme e tjera. Eshte deshira e tyre si kafshe te gjalla mbi toke te kene liri veprimi dhe mos te rrine gjithmon te lidhur, por vetem nese behen kafshe te mira, dhe nuk kruhen per ndonje narkoz qe ti cliroj nga dhimbjet (idete) qe truri tyre perpunon sic perpunojne loqet sperm.

Posht Politikanet ! Posht ato qe mendojne lufta eshte e drejte! Posht ato qe mendoje te marresh jeten e dikujt eshte mesim per te tjeret! Personalisht nuk me ha hanxhari fare per politik dhe mundohem ti shmangem por kur shof ceshtje te ketilla, sikur me shtyn ajo urrejtja per keto "kafshe".
    Jam JETUS jo TREGUS!.

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

hem

nje i pafajshem vritet 3-4 ore televizori nje avaz ashtu dhe ky forum "nje teme te vecante'" me qindra vriten ne dite no one care televizori thote "vetem 10 seconds" sot nga nje frendly bombe u vrane 50-60 dhe e kane emrin pasojat e luftes per liri nuk e di sa ka arritur numri ndoshta 10000 te pafajshem nga keto pasojat e luftes per "liri"
    po me sa duket historia perseritet
    turku per 500 vjet u mundua ta bente boten muslimane dhe kauret kishin frike te theshin jemi kaure
    tani duket se po mundohen ta bejne boten e krishtere dhe muslimanet kane frike te thone jemi muslimane
    ne shqiptaret nuk na ka pyetur kush dhe as kane per te na pyetur so me mire urojme qe te vdekur te prehen te qete dhe te mos grindemi me njeri tjetrin per gjera qe nuk na pyet apo degjon kush

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari
    nje i pafajshem vritet 3-4 ore televizori nje avaz ashtu dhe ky forum "nje teme te vecante'" me qindra vriten ne dite no one care televizori thote "vetem 10 seconds" sot nga nje frendly bombe u vrane 50-60 dhe e kane emrin pasojat e luftes per liri nuk e di sa ka arritur numri ndoshta 10000 te pafajshem nga keto pasojat e luftes per "liri"
    Me behet qefi qe paska hala realista ktej rrotull plako se fillova me dyshu veten mes gjith ketij traumatizimi.

Citim Postuar më parë nga Shmeki
    "Hi Bunny...
    Mua me ben pershtypje kur ti mendon se rrembyesit e ketij amerikani kane ideale. Dua te te kujtoj vetem dicka...ata jane terroriste dhe neper te gjitha ngjarjet e dhunshme te ndodhura shperthime e ku di une gjithmone nuk ngurrojne te vrasin edhe njerezit e tyre. Pse keshtu jane njerezit me ideale?? Per ke luftojne ata atehere?"

përshendetje,......flower

Po të pyesë,qfarë i shtyen ata të behene teroristë...?? T'lutem mos e ngatrro fenë ketu...!

Po ky Zotriu,për kë punonte,qfar ishte profesioni i tij,dhe a mos vall e kindapuan ne USA,apo ne tokat e OKUPUARA (koloni moderne) ne tokat ARABE !

Fol drejtë, mos birë viktim e mediave te vashingtonit,dhe politikes se perendimit ne pergjithsi, kolonizatorve !
    Shmekiii...
    Lexo me kujdes shkrimin tim se te gjitha pergjgjet i ke brenda...
    Ti je plotesisht i verbuar nga velloja fetare por mos harro po te qe nevoja edhe koken tende ne te njejten menyre mund te ta japin ne tepsi...mos u merakos fare!!! Ai "zoteriu" ushqehesh ashtu si ti dhe une...ishte inxhinier avionesh...ku e sheh te keqen ti ketu??
    Replika jote eshte shume qesharake...thjesht e mbushur me urrejtje dhe deshire per gjak...!! Sa turp!!
    Iua kane thene shume bukur parafolesit ...te gjithe juve qe hidhen e perdridheni kunder amerikes dhe iu digjet kurrizi aq shume per irakun dhe arabet...qe as qe deshen t'ia dinin fare kur kosova po digjesh nga serbi...amerika iu doli krahe o njerez te verbuar nga injoranca...gjithe bota muslimane iu kthehu kurrizin ashtu sic beri dhe me bosnjen qe u pervelua e gjalle nga flaket e serbit...!!!
    Te pelqen ty apo jo Shmeki...ky eshte mendimi im...hidhu perpjete po deshe...
    greenflower

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Amerika hudh bomba me peshe per rekordet gines s'thote njeri gje u vrane te pafajshem kur vritet nje amerikan qe rregullonte helikoptera te gjithe bertasin sikur ska kush tia rregulloj tani helikopterin Bushit.Ore do beheni realiste ju te shikoni shkaqet e ketyre akteve apo do jetoni si komardare ne mes te dallgeve televizive amerikane.Amerika e hapi luften ne irak me preteksin se ka arme te shkatarrimit ne mase su gjeten armet pervec qe su gjeten shkencetari anglez qe deshmoi per keto iu fut plumbi ne koke preteksi tjeter ishte bashkepunimi me al-kaiden u ngrit komisioni dhe prape nuk zbuloi gje per kete.Tani preteksi tjeter ishte me vjedh nafte per kete u ngriten kompanite e teksaneve dhe filluan tenderat pa filluar lufta akoma kush do ta marri naften filluan cmimet te levizin ne bursat e botes Europa po e ndjen hajdutllukun amerikan te naftes e cila per te bere presione ekonomike ndaj europes luan me bursen nen emrin e disa terroristave qe duan te stabilizojne arabine saudite .Ohu ku rreh puna amerika ka nafte tani prandaj bejne lojra te tilla/Lufta kunder terrorrizmit iraken ose arab, duke ndihmu terrorizmin isrealit qe nje tjeter preteks i cili sa ka shume te gjate te vazhdoje me keto hapa qe po ben.Nuk eshte se ne irak po luftojne vetem disa grupe terroriste ne irak kane shkuar muslimane nga gjithe bota 300 forca speciale cecene shkuan ne nasiria sipas sherbimeve sekrete angleze forca te tjera kan shkuar nga gjithe gjiri persik ,siria ,arabia saudite,jordania,palestina iraku, irani qendrimi i amerikes ne gadishullin arabik shikohet me sy si nje ndihme pro israelit amerika per to eshte djalli qe ndihmon kucedren israelite e cila dite per dite vret te pafajshem femije, gra, pleq ,rrezon shtepi ,e grabit toka per kolonet hebre qe do vijne nga gjithe bota ne vendin e vdekjes se tyre telavivin .Nuk ka paqe ne bote po nuk u vendos paqa ne palestine ,,vete Papa eshte i ineteresuar qe hebrejte mos i pushtojne tokat palestineze.Arabet nuk e duan ameriken sepse ajo nihmon israelin me taksat qe ju i paguani .Pra ketu eshte fillimi i gjithe konfliktit te botes sot.Pra mos i shikoni gjerat me sy mbyll ose te tramatizuar nga mesazhet mediatike amerikane shikoni pak shkaqet dhe pasojat e luftes pastaj flisni per cercafebardhet arabe ose bythpalaret amerikane,Prandaj pellazge amerikane shikoni gjerat me syrin e realitetit shikoni kush e filloi luften.Qe nje ushtar amerikan ai qe hodhi ndertesen e fbi ne ere dhe direkt u akuzuan muslimanet dhe 11 shtatori per shume vende ka dyshime se kush e ka bere dhe psene dhe nese e ka bere Bin ladeni nuk duhet qe bota te shkoje e gjitha ne lufte per nje person i cili nuk perfaqeson asnje musliman por nje grup qe deri dje vete ky ka bashkepunuar me Cian amerikane ne lufte kunder sovjeteve.Prandaj ju qe jeni ne amerike kur te votoni kete here per presidentin amerikan hudheni voten tuaj ne kosh te plehrave se politika amerikane eshte ne duart nje njeriu i cili e hudh zarin sa nga njera dore ne tjetren dhe i thote njerzve ke dore do zgjedhesh.Njerzit budallenj zgjedhin doren por harrojne qe te dy duart jane te nje personi.Prandaj tigrat e letres mos u beni te verber e te perdorni fjale nga me te ndryshmet e urretje kunder milionave njerzve vetem se nje administrate cifute ju ka verbuar syte nese ju sdo i hapni syte do ngelni qorra gjithe jeten dhe pastaj sdo kete "japonez" t'iu marri persiper tiu ktheje shikimin .

Ju vdekte bushi ju vdekteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 21-06-2004 më 04:44
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    pershendetje G-flower

....Pos Ai qe u rrxue prej dardhe,ja u beson atyre kafshve ne Irak !

Shmekiii...
    Lexo me kujdes shkrimin tim se te gjitha pergjgjet i ke brenda...
    Ti je plotesisht i verbuar nga velloja fetare por mos harro po te qe nevoja edhe koken tende ne te njejten menyre mund te ta japin ne tepsi...mos u merakos fare!!! Ai "zoteriu" ushqehesh ashtu si ti dhe une...ishte inxhinier avionesh...ku e sheh te keqen ti ketu??
    Replika jote eshte shume qesharake...thjesht e mbushur me urrejtje dhe deshire per gjak...!! Sa turp!!
    Nuk e kam lexuarë të tërin,prandaj ndoshta aty kam gabuarë,mirpo edhe ti njekohsishtë e ke keqkuptuarë repliken time.
    Nuk jam i vërbuarë oj zonjushë,por jam nje hallegji sikurse ata te "shkretit" mjekerrcapat qe i quani ju,dhe për at arsye une ja u besoj atyre,se hiq me pak se para 3 mujave ne mars "forcat e kualicionit,qlirimtare" na vritshin bashk me shkijet ne emer të paqes dhe demokracis botrore,vetem pse kerkonim të marrim frym lirshem dhe te jemi te lirë,prandaj mos e beso gjithqka qe shiqon ne mediat west,sepse ato jon burim i politikes koloniale perendimore,dhe ne emer te paqes dhe demokracis botrore ata deshirojn t'a ken ter boten nen kontorllin e tyre KOLONI të tyre,dhe ashtu ne menyr të fshehët veprojn ne heshtje sa qe masa e madhe e popullit nuk kupton fare hiq,i hipnotizon gjith njerzit ne mes mediave kanleve televizive,dhe ne realitet mbjell urrejtje dhe ne fakt i ushqejn njerzit me urretje,ngase askush nuk don të është nën kontrollin e askujt dhe t'i sherbej askujt,koloni e askujt nuk donë të është (MOS HARRO) ! firma e LLAPI-t: " Okupatori gjithehere kryengritsin(ne fakt qlirimtarin) do t'a quan teroristë " Besoj se kjo thenje aq mir e qendisurë dhe me vlerë, do te ben te kuptoj ty se qfar ne realitet ndodhë Ndersa sot kan vdekurë budallt e kafsh nuk ka askund,po lindin femija me fakulltet,askush nuk po don me te behet sllavë i dikujt tjetër....

Mos u merakosni per 3,4 vrasje te tilla me kok te prer,e di se jan trishuese,por shiqone ne qfar pike ka arrit urrejta qe i kan sherbyer me vite west,shtetet perendimore...duke u mbeshteturë ne demokracin botrore
    Qeveritarët e perendimit (kolonizatoret,gjakpirsat) aq grabitqar,aq te pa shpirtë sa qe KOKAT e njerzve ju duken KUKULLA,kta nuk njohin as BIBEL,AS KURAN,AS ZOTIN nuk e njohin,LEKUN e kan ZOT këta,grabitqarët me te mdhenjë,tinzarët,sa qe dheun ner kemb ja u marrin njerzve,dhe vetem barin e lan ashtu te duket formalitet,dhe me nje perkdhelje formale te hedh ne humner duke buzqeshë,sepse jan gjakpirsa aq te mdhaj sa qe e kan humbur natyrshmerin e njeriut
    Mos u merakosni zonjushë,se do vjen dita prap qe Shqiptarët do quhen "terorista" dhe atehere do e kuptojsh qfar ne realitet jan ka bejn keta,dhe kush paska pas drejt e kush JO,sa për qe jan paqruajts dhe ne sherbim te civilizimit, krejt Shqiptarët ua prejn kokat kta perendimoret(paqrujatsit e kualicionit),mos u merakos e mu krekos aq shum kinse kan bërë ndihme,se e vrejte ne mars,vetem pak nje trubullim me berë me kerku liri me teper te levizjes e oksigjenit,kta te quajn terorist,dhe me ja u rrezikue fotelet,kta nuk q.. ne rrush kush jan shqiptarët aspak nuk ju intereson...VETEM INTERESAT E TYRE I KAN kta nuk njohin respekt, kan ardhë ne Kosovë dhe i kan ndertuarë bazat e tyre luftarake, i kan realizuarë planet e tyre,dhe e kan shendrruarë Kosoven ne mjerim, ku qeni te zojen nuk e njehë....
    Pse Serbet nuk guxojn te jan te lirë ne Kosovë,t'a frekuntojn qytetin lirshem pa shique anash kah po i vjen,sepse gjakpirsat i kan sherbyer urrejtjes me ndihmen e ketyre kancellarive Evropiane 100 vjet me radhë i kan sherbyer aq shum urrejtjes sa qe sot ne Kosove,vetem nen perciellje te francezve edhe evropianve dalin ne qytet,dhe jan mbyllur ne enklava duke i rujtur KFORI,se aq e kan prua punen sa qe ku te shihen vetem, i han pa pjek...,nuk e shiqojn a o civil,a ka marr pjes ne luftë apo si,mjafton te fol gjuhen serbe, dhe te sulmohet me qfar t'i qellon ne dore shqiptarit....e as Bota nuk mundet mi rujturë qdo here,lodhet...si ja ka bërë vendin veti ashtu le te ballafaqohet...., (ne Kosovaret jemi te rrxuarë nga dardha,dhe ja besojm atyre atje,ndersa ju te shqipris ne fakt keni pas dhembje se jemi nje komb nje gjak,por nuk e keni perjetuarë luften,masakrat e tilla,turturat nga afer dhe ne familje,nuk jeni trishtue naten,a po me prejn me krejt familjen a JO)

Keshtu qe edhe Ai Inxhinjeri,apo ai tjetri e tjetri,hebrej e qfar janë,ata jan dhe kan rene viktim e politikes së Bushit dhe Kolonizatorve,gjakpirsave,te cilet i kan sherbyer urrejtjes ne vende arabe...me vite te tera me heret, e siq thojn "ngat drurit të that soset edhe i njomi"...keshtu qe zanafilla e problemit edhe kjo urejtje aq e madhe qe është shfaqur ne luften e tyre,është aq e vjetër sa qe nga koha e gjyshit tend ka zanafillen....ky problem...
    Mos psh...syt,per ato 3000 viktima ne ndertesat kuklla te NY...,sepse kta zotnit qe jan ne fotele Kolonizatort i kan sherbyer me heret për të ndodhurë ajo qfar ndodhi me 11/9/2001,jan vrar me miljona njerz e jan masakruarë ne syt e ketyre qeveritarve(meshirusve te perendimit),dhe skan qa koken,plus kan ndihmuarë ne keto vrasje kan qen te involvuarë vetë,e sot ne emer te demokracis shendrrojn ende shtete ne KOLONI te tyre,mbysin,vrasin,masakrojn me mija te tjerë...e kukatin per 3000 viktima te NY...,po se i ka sherbyerë... mos u merakosni edhe ato jan si viktimat e hiroshima-s,vjetnamit,e vendeve te tjera...lufta merr njerz,kush i prin luftes....okupon, duhet t'i mat konsekuencat...!

Sa ma Objektivë,mos u hipnotizoni nga kanalet tv,dhe mediat qe jan nen ndikimin e kolonizatorve,....dhe interesave te tyre....t'a thojm te verteten,se para Zoti jemi te njetë te gjithë !
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

Shmeki a Shefki (whatever!)...
    Po te kishe IQ-ne e konsiderueshme edhe mund ta kisha lexuar shkrimin tend...
    Por puna eshte se nuk e ke keshtu qe nuk me sjell asnje benefit po ta lexoj...Mbase ne nje jete tjeter edhe mund te replikojme bashke...Deri sa te vije ajo dite...
    Ciao

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'është Europa ?
    Nga oiseau en vol në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 21-06-2019, 08:12
  2. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. A po ushtron Qeveria presion ndaj medias ....!
    Nga [ARMANI] në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 04:19
  4. Mali i Zi ushtron demokracinë 09.09.2006
    Nga SantaKruz në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 19:44
  5. Policia ushtron dhune ndaj 3 te dehurve ne Kruje
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 20:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •