Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 91
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar më parë nga DeuS
    Kishin vdekur nja "shume-shume" jete njerezish andej nga Iraku dje!

Nuk pashe asnje teme sot te hapet...

Sa e shtrenjte qe eshte koka e nje amerikani mer jahu ?! ...as me qindra nuk krahasohet!

Open your eyes ...popull!

U cava tu u mundu me e ven ne dukje ti Deuso ktyre knej ka politika lol ama si pegjigje marr komente idiote nga ca tipa ...
    Thjesht spo dua te ndyj mendjen time me tema qe jam munduar ti shmangen per thjesht anashkalimin e ferkimeve se kam nji te mete morr zjarr i pari lol.

Ps : hec edhe ti anej ka sporti mer jahu se spo kom me cin boj muhabet svje as kolombi mo lol
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Citim Postuar më parë nga DeuS
    Kishin vdekur nja "shume-shume" jete njerezish andej nga Iraku dje!

Nuk pashe asnje teme sot te hapet...

Sa e shtrenjte qe eshte koka e nje amerikani mer jahu ?! ...as me qindra nuk krahasohet!

Open your eyes ...popull!
    E kush plas per ata 75 te vdekurë vetem dje,a pas toro e g-flower,qe i kan mbush xhepat me dollar....., vertet kjo botë është e pist !

Ikni mer njerz mos u beni OKUPATOR,me maltretua,se askush nuk ju do jo/vlen per te gjithë !
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shmeki,
    po trecerekun e vrasjeve deri tani e kane bere organizata terroriste, qofte per vrasjen e Amerikaneve, e qofte per civilet. Mos valle vetsakrifikimi dhe marrja e llojit TEND ne qafe qenka menyre per te hequr OKUPATORIN ? Nese kjo eshte menyra me e heq, ta kesh te qarte qe nuk iken okupatori jo.

PS: Po si gjeten dhe nje italian ndermjet atyre qe kishin rrembyer treshen italiane dhe ate polakun? E Cuditshme e? Mos ka qene ndonje luftetar per liri e ? hajde merre vesh car synimesh ka Al Qaeda... se e hodhen qeverine Spanjolle, tani i qekan qep Berluskonit me duket. Deri tani Italianet e mbajn supersekret zhvillimet e metejshme, po shifet qarte qe Al Qaeda sqeka vetem me heq okupatorin qafe, por eshte e lidhura me qarqe te caktuara Politike ne Evrope, qe te rrezoj qeveri, e te krijoj nje percarje ne Evrope dhe ne marredheniet Evrope-Amerike.
    Nese keta jane njerezit qe do cojn Irakun para, me mire mos iki kurre Amerika. Nese Irakianet do tregojn se nuk perkasin keti grupi qe po vret te dyja palet, duke krijuar frike ne popullsi por edhe ne Amerike, atehere koalicioni aty duhet te rri. Them qe nderhyrja e NATO-s per riorganizimin e ushtrise eshte gjithashtu e domosdoshme, dhe gje mjaft pozitive.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Po mire... Pse nuk e hapet juve temen e irakieneve qe u vrane?
    Por thjesht erdhet ketu me batuta dhe me hidhe prit si gjithmone...?? Huh??
    Sic kam thene dhe me pare ja tek i vrane perseri njerezit e tyre...me shume se 80 te vdekur dhe gati 300 te plagosur dhe te mendosh qe shifren e kam qysh prej te djeshmes... (dhe me duket nja 3 amerikane te vdekur ishin gjithe gjithe...)

Take care guys

Shmeki..."humanizmi" yt dhe hipokrizia me te cilen shkruan me bejne per te vjelle...Se ta punuan ty serbet zotrote...te gjitha konfliktet nuk jane kosove-serbi...ti vetem me ato ngjyra e shikon gjithe boten tani...dhe kjo eshte gje shume e keqe sepse te ben edhe ty jo vetem irracional por shume te pallogjikshem...Dhe kur flet...ne e dime qe kosovaret hoqen keq...une e para i jam hedhur ne gryke te gjithe atyre qe guxonin te hapnin goje per ta...dhe nuk ka nevoje aspak te dalesh ti ketu me fjali si qarraman per te na bere ne te sensibilizohemi rreth tragjedise kosovare.
    Dhe per here te fundit, ti as nuk ia ke idene fare sesi jam une...mos vidh vrer kot duke me treguar mua dollaret qe i fitoj me pune dhe pistat e modes qe nuk me kane interesuar kurre. Une jam perendimore...my dear...por jo domosdoshmerisht tyryfycke. Nqse ky eshte lloji i femres me te cilen ti ke pasur dhe ke te besh, ai eshte totalisht problemi yt. Nqse ke kundershtim me ato qe them une, behu burre, edhe shkruaj tamam sic te ka hije...ne te kundert me keto terma qe flet ti paraqitesh vetem si "burracak"...
    Dhe ai cuni i Haxhes tende, qe ti e paske klasifikuar si trushpelare nga Amerika, eshte 100 here me burre sesa ty sepse "atje ku ha buken nuk permbys kupen". Mbaje mend kete eshte shume e rendesishme...!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga green : 25-06-2004 më 10:05

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Njerez vdesin perdite fatkeqesisht,por flitet vetem kur eshte ngjarje aktuale.
    Vdekja nuk eshte strument loje por meditimi dhe respekti.
    Doni te mbroni irakenet qe vrasin bashkekombesit e tyre per te çliruar atdheun??????
    Shume e çuditshme kjo.
    Kush ka ne zemer popullin iraken dhe kauzen e tij ta hapi nje teme dhe une sigurisht qe do shkruaj idene time.
    Al Qaeda ka marre ne dore aktualitetin e Irakut,duke perfituar nga kaosi,por kjo nuk eshte zgjedhja qe ka bere populli iraken.
    Ndoshta eshte me mire duhet te luftojne kunder Al Qaeda irakenet,sepse jane ata qe vrasin e presin pa dallim.
    Duke vene bomba neper merkata e zyra pune.
    Nejse...

Shmeki
    Ti more njeri i mire si shume po i bien ne qafe njerezise me komentet e tuaja.
    Ke ndonje gje per te thene?
    Burjum mor bace,si e thoni ju prej Kosove.
    Mos shih dollaret e okupatoret ti po jepi mushkes tende se ajo te nxjerr prej balte,or mik prej Kosove.
    Dhe atij çunit axhes tend qenka me i ngrejt kapelen e jo ti qe paske rene tek thesi i verbimit.
    He mer shmeki..
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Ouchh...!! Problemi kryesor per te cilin ne diskutojme ketu bllokohet nga nje barriere shume e madhe... perceptimi i termit "terrorist"...
    Derisa fillova te lexoja ne kete teme nuk e dija qe pervec njerzve qe ia dine ketij termi kuptimin ka edhe njerez qe ne fakt romantizojne me te...Mendoja se ky term kishte ate lloj vetije per te mobilizuar dhe sensibilizuar qelizat e trurit ashtu sikurse i ka keto aftesi termi " mortaje"...
    If u know what I mean!

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga forum126
    Sa per ata qe kane vrare ate amerikanin, nuk dua te flas pa ditur asgje,

se pari duhet te dime se c'fare ka bere ai atje. Pse e kane vrare?

Por ama nje musliman nuk vret njeri ashtu, nje person i tille nuk eshte musliman.

Por desha tju kujtoj dy gjera.
    Me kete shpresoj se secili do te mendoje me me maturi.

1. Shqipteret i paten prere koken me tel nje polici maqedonas. ME TEL. Sepse pati vrare nje shqiptar dhe ne sy te te birit e terhiqte zvarre. Pra edhe ne dime te presim koka. Kete mos e harroni.

Kjo thjesht per tju kujtuar dhe vendoseni veten sikur tju kene vrare babain perpara syve.

Apo mos na ka ngele trimeria ne shqiptareve vetem per kafene e bilardo:"Ai nuk e di se une i bej kete e i bej ate, ai nuk me njef mua. Une jam ky e ai" Edhe shume trima te kesaj kategorie edhe kane vrare sepse kallashi eshte shume i lire ne Shqiperi. Nderkohe qe ai shoku qe po luanin nuk i pati vrare njeri.

Pra trima te cilit lloji jeni?, apo do te ngelet vetem ne kenge trimeria e shqiptarit qe ne kater vitet e fundit vetem kemi ditur tja mbathim.

2. Duhet ta dini se Amerika ishte futur ne Somali dhe vete doli sepse populli tregoi rezistence. Midis shume e shume krimesh, te cilat nqs ka njeri interes mund ti rendisim ketu, bene edhe kete

NJE GRUP USHTARESH PASI PERDHUNUAN NJE VAJZE 18 VJECARE, JA HAPEN KEMBET DHE E GODITEN ME BAZUKA (PREDHE) MIDIS KEMBEVE.

Si ndiheni tani?

Edhe ne Durres njeri ja numeroi nje amerikani, te cilet nuk kishin ardhur per pushtim. Vetem se nuk vdiq se kishim kirurge te mire. Perndryshe do te kishim edhe ne nje amerikan si njolle te zeze.
    Ke dhe nje perdhunim te nje minoreneje ne kosove dhe nje ne japoni nga ushtaret amerikane dhe pastaj u kerkua falje dhe u denua nga gjyqi ushtarak.

R2t Sa per bosnjen ajo ka qene fatkeqesia me e madhe botes mbas luftes se dyte boterore .Serbi po serb ka per te ngelur dhe me shqiptaret dhe me boshnjaket ne gjithe historine eshte treguar i tille ne kohe qe miloshevici eshte ne hage askush spo e denon per krimet e kryera kurse persa i perket amerikes dhe perpjekjes se saj ne luften e bosnjes dhe marreveshjen e dejtonit lexo librin
    Perplasja e qyteterimeve te samuel huntigtonit aty do te shikosh qe vet amerika i la muslimanet e botes ne kete lufte te shkojne ne bosnje pastaj i akuzoi per terrorizem ose i coi ndonje rakete si dhurate .Prandaj sduhet me fol ashtu per bosnjen sepa ajo eshte fatura qe do ti mbtet ne gjithe kohen europes kurve dhe amerikes te cilat per interesa politiko ushtarake e lane gjendjen ne te tille situate qe nen hunden e OKB dhe forcave paqerrujatese te OKb u vrane 7000 vete ne sebrenice brenda nje nate dhe te njeten gje beri misloshevici te njeten po ben bushi sot .Padrejtesia eshte padrejtesi miloshevici nxirrte ne ekrane babalare serbe qe akuzonin kroatet se i kishin vrare femijet dhe kerkonin prej miloshevicirt hakmarrje dhe ai pergatiste skuadrat e arkanit per lufte po keshtu televizori shteteror serb merret kronika nga serbet sikur keto po masakroheshin dhe i jepnin luftes tjeter realitet tek njerzit ndryshe nga cpo bente vertet vaki.Po keshtu nje dite dhe historia ka per ta gjykuar bushin sikurse miloshevicin per gjakun e shume te pafajshme qe po derdh ose qe po behet shkak nga vete amerikanet qe vriten per interesat e tij dhe lobit qe udheheq ate.Prandaj shume bertasim ne por do vij koha ku historia do faktoje se kush pati te drejte dhe kush pati gabim do vije koha kur vete amerikanet dhe nenat e ushtareve te vrare ne irak do te ngrihen kunder bushit dhe cdo personi qe mendon si bushi dhe administrata e tij.Prandaj le te gezohemi me kete demokraci e cila u duk qe ne fillim te zgjedhjeve presindeciale te bushit duke manipuluar me votat dhe ska llogjike qe nje lufte te filloje kaq shpejt dhe botes ti nderohet vizioni i saj paqesor brenda nje viti ohu planet jane mese afatgjata per kete pune .ne vend qe shkencen njeriu ta shfrytezoje per paqe dhe miresi po e hudh kundra qenies se tij derisa pretndojme te hudhim dhe bomba berthamore pse jo mos hudhim dhe zift prej qiellit dhe pastaj te jetojne te qete amerikanet ne boten me kufoma dhe semundje te vdekurve .Kujt do ti sherbej lufta pastaj as atyre qe vdiqen po as ketyre qe jane gjalle .Prandaj le ti japim te drejte tani luftes qe pastaj te na japin te drejte neve viktimat e luftes.
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Ore nga terrorizmi amerikan patjeter do lindi terrorismi arab.me vjen keq per ket koreano jugorin qe eshte vrare ne mynyre te tille dhe shpresoj qe botes ti kthehet paqa dhe popujt te jetojne ne harmoni duke filluar nga palestina, iraku ,korea veriut, korea jugut .
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga altini55
    Ke dhe nje perdhunim te nje minoreneje ne kosove dhe nje ne japoni nga ushtaret amerikane dhe pastaj u kerkua falje dhe u denua nga gjyqi ushtarak.
    Ka edhe nja 7-8 mije prostituta shqiptare qe bashkekombasit tone i kane nxjerre ne trotuare nga prishtina ne Londer apo jo?
    E thua edhe vete qe u kerkua falje dhe u denuan nga gjyqi ushtarak. E cfare kerkon ti? Ti presin Koken? Si ata trimat e tu njerezve qe s'kane asnje lidhje me luften. Pa gjyq dhe me duar te lidhura mbas shpine.
    Po ketu te paska mbetur argumenti mor Altin, 150 mije ushtare amerikane neper bote, njeri paska perdhunuar 1 minorene ne Japoni?
    Ne amerike ndodhin me mijera perdhunime more djale, cka te beje kjo me Japonine apo Kosoven apo Bushin dhe politiken amerikane.

R2t Sa per bosnjen ajo ka qene fatkeqesia me e madhe botes mbas luftes se dyte boterore .Serbi po serb ka per te ngelur dhe me shqiptaret dhe me boshnjaket ne gjithe historine eshte treguar i tille
    He po kush ja ndali doren Milloshevicit ma thuaj pak. Apo s'ta thote goja. Po ne Kosove? Mos ta rihapim prape temen e familjes maje zetorit.

Natyrisht per ty e Shmekun kosoven e cliroi Al-Kaida e Somalise me kallashet e pakistan-talebanit dhe me ndihmen qe u dha atyre UCK, ndersa amerika hyri kur serbi po ja mbathte, dhe qellimi qe nderhyri USA ishte te shpetonte Serbine e Beogradin nga sulmi ngadhnjimtar i Ramushit (qe shifte me dylbi nga Tropoja) si dhe te perdhunonin ate minorenen qe ja kishin vu syrin qe nga sateliti dhe avionet B52.

Keshtu punon logjika e truri i talebaneve pordhace shqiptare.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Labeat Kosovaret kane luftuar qe cke me te. Madje sa per informacion, mos kishte nderhyre NATO ne maqedoni, qe i shpartalluan brenda 3 diteve te gjith helikopterat e derguara nga Ukraina, ne Maqedoni do ishin ndryshe punet. Po ishte po ajo evrope qe ju lut Shqiptareve mos vazhdonin ofensiven ne Maqedoni. Mos e nenvlefteso forcen e UCK, se eshte ushtri qe nuk lufton as me Al Kaeden e as me te tjere, por per njerezit e tyre, dhe per Shqiptaret e gjith trojeve qe te bashkohen nje dite.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'është Europa ?
    Nga oiseau en vol në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 21-06-2019, 08:12
  2. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. A po ushtron Qeveria presion ndaj medias ....!
    Nga [ARMANI] në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 04:19
  4. Mali i Zi ushtron demokracinë 09.09.2006
    Nga SantaKruz në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 19:44
  5. Policia ushtron dhune ndaj 3 te dehurve ne Kruje
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 20:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •