e kam cek qe ne afishmin tim te parë për IQ-në,gëzohem qe ti posedon kapacitet te mjaftueshem ke diapazonin e trurit te gjerë... E le të shpesojm,se do vjen ajo ditë, pasi qe jam edhe nje jetë mbrapa atehere edhe do replikojmPostuar më parë nga greenflower111
Megjithse jam i dobët t'a thuri mendimin sa me me pak fjalë,atehere po te tregoj se kam bërë një analizë të pozitës tonë Kosovarve,dhe atyre ne Irak(te okupuarë nga nga paqruajtsit jemi qe te dy vendet), dhe kam ardhë në nje perfundim...se nuk ju besohet mediave perendimore......dhe gjithqka qe deklaron bushi,dhe evropianet...(shpresoj se e lexon tër afishimin tim me me lart),vetem INTERESI, dhe jo ne emer te demokracis dhe për demokraci...
Ps: t'a them sinqerishtë kur futen femrat ne Politikë dhe japin mendimet e tyre,me duket sikur tregojn per ngjarjet nga filxhani i kafës,mbase edhe e tër jeten e keni ne filxhan kaffe,dhe pista mode.... ketu rrumbullaksohet jeta e femres !![]()
PPS: Po e vrej se jeni nje femer,shum matrialiste(egoiste) dhe formalishtë i shiqon gjerat vetem duke u bazuarë ne MTV,BBC,por jo ne realitet...kjo është dobësi e juaja G-flower
Me falni se dola nga tema
Krijoni Kontakt