Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 91
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ceshtja e idealeve, per mendimin tim, eshte pak e ngaterruar. varet gjithmone se kush dhe si e shikon. nqs ti vjen ne te punosh ne bacen time te qelbur ku une rrota kam asdicfare mbase kam te drejten te te shikoj si pushtues edhe pse ne fund te fundit nje kocke-therrime do ta marr dhe une. nga ana tjeter, te te therr ty, qe ne fund te fundit te ushqesh familjen tende punon, duke menduar se keshtu do cliroj bacen time eshte kafsheri e madhe. thuaj qe po vriten njerez kot per se koti. E cpesoi bushi me mbretera saudi? as u ftohet qumshi fare.
    per mendimint tim, ti vesh fajin bushit eshte pak naive e te kerkosh te ndermjetesojne princa-tirane tek kafshet eshte akoma me naive. po u fute ne valle ama do kercesh. kafsherira aman gjithandej. cfare faj ka njeriu tani qe vajti te hante buke e do veje per dhjam qeni, qofsha gabim. (mbase pse e si vajti esthte ceshtje tjeter). meshire. peace
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga bunny
    Por mos harro qe familja e viktimes se fundit qe ju pre koka live (amerikanit) nuk fajsoi ato njerez qe beni ate akt barbarik por fajsuan Bushin.
    Persa i perket Shtatorit 11,ashtu sic kan derdhur lot shum njerez thjeshte nga cfare kan pare,edhe una kam qene 1 nga ato njerez.
    por ka qene po ashtu ky shtator qe ka influencuar shum ne vendimet qe ka mare shtepia e bardhe,edhe nxitimet e atyre vendimet shikohen sot dita dites ne boten qe ne jetojme.
    Shpresoj te me kesh kuptuar greenFlower(apo kush do te jeshe...loool..)
    Naivitet apo injorance kjo e jotja o bunny?

A nuk e kupton ti bunny se kjo lufte nuk eshte aspak veper apo ne dore te bushit.
    A vertet beson ti se po te ike Bushi dhe qe neser bota vjen ne paqe?
    Mos valle 11 shtatorin e provokoi Bushi?
    Mos valle per cdo amerikan qe cilido terrorist mund te marre peng e ka fajin Bushi?
    Mire babai i te vrarit fajeson Bushin, po pse duhet ta besoj une, mos eshte ndonje gjykates ai, apo ka ndonje prove, apo cfare?

Po ata qe e kryejne krimin, e vrasjes se nje te pafajshmi pa gjyq e pa faj vetem se ka nje cope leter qe thote se eshte nenshtetas amerikan, cfare jane keta. Te drejte mbase....

Logjika jote (ne se mund te perdoret kjo fjale per keto mendime te hallakatura) nuk te con kerkund.
    Sic e tha greenflower kjo lufte eshte midis civilizimit dhe barbarise.

Terrorizmi nuk kalindur dje ka edhe ky islamik ka dhjetra vjet qe vene bomba e grabisin pengje.

Puna eshte se nuk shans perderisa jane nje urrejtje pa alternative, vetem se po zbulojne veten kush jane ata dhe ideologjia e tyre, dhe bota i shef si nje tip murtaje qe gjithkush kerkon ti mbaje larg.

oh, my god

nejse...une thjesht shpreha mendimin tim dhe ate qe ndjej...
    I'm just greenflower...mos ushqe iluzione qe mund te jete ndonje tjeter...:P
    Une thashe ato gjera qe do ti perseris sa here qe te me jepet rasti...E di qe ceshtja eshte e komplikuar dhe jam shume dakort me kete...Ashtu sikurse e di qe interneti me shume te ngaterron sesa te sqaron...edhe qe te shprehesh ne te shkruar eshte shume e veshtire sepse mendimi eshte shume me i shpejte sesa shpejtesia e duarve...
    Fakti eshte qe edhe pse mendimi im eshte i ndryshem ai eshte medimi i nje individi..dhe diversiteti nuk ka sjelle kurre asgje te keqe...perkundrazi te jep me shume opsione...
    peace... ciao

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    A nuk e kupton ti bunny se kjo lufte nuk eshte aspak veper apo ne dore te bushit.A vertet beson ti se po te ike Bushi dhe qe neser bota vjen ne paqe?
    .
    looool...una nuk thashe qe sa te clicki ato gishtat Bushi bummm iku terrorismi...aman beju cik me realistik...
    Po te iki Bushi shum njerez ne ket bote behen shum te gezuar(bile edhe vete Amerikanet )
    por ama besoj se vendimet qe mer shtepia e bardhe influencon shum aktete Terroriste.

Mos valle 11 shtatorin e provokoi Bushi?
    Mos valle per cdo amerikan qe cilido terrorist mund te marre peng e ka fajin Bushi?
    Mire babai i te vrarit fajeson Bushin, po pse duhet ta besoj une, mos eshte ndonje gjykates ai, apo ka ndonje prove, apo cfare?
    e bukur edhe kjo,ok marim edhe shikojme viktimin e fundit (qe ju pre koka live )
    ku ndodhi ne Iraq?cfare kerkonin ato (terrorsta/njerez bararista/cfar cdo lloj emri mund ti veshe)Qe USA te terhiqte trupat nga Iraqu.
    Tani Zoti Labin cfare nuk kupton ketu?Mire una injorante/naive (mendimi jot tek fundi i dites)Por ama pse u ngrit ky lloj grupi edhe mbajti peng Italian/USA/Japonez??Nga cfare u Influencua???Pere kete lloj influence e ka bunny Zoteri....nuk e kam qe Bushi bertet liroi edhe ato i lirojne,po ashtu nuk e ka qe bushi hiqen nga presidenca edhe ke paqe ne bote...te ishte kaq e lehte...
    Persa i perket familjes te viktimies se fundit,t beso cfare te duash,por ama Ajo familje ishte e lire te fajsonte vete gjak piresit e atij lloj akti...pse valle nuk fajsuan ato??

Po ata qe e kryejne krimin, e vrasjes se nje te pafajshmi pa gjyq e pa faj vetem se ka nje cope leter qe thote se eshte nenshtetas amerikan, cfare jane keta. Te drejte mbase....
    jooooooooo ato jane njerez qe ska fjalor ti shpjegoje,edhe me vjen keq qe cfare do lloj akti qe bejne e bejne nen emrin e Allahut.

Shtepia e Bardhe(presidenca e Bushit) ka per detyre qe cfare do lloj gjeje te beje nr1 eshte te mbroj shtetin e tij(Ameriken) cdo gje te jete (in best interest of the public)Akti qe ato bene per kete lufte (luften ne Iraq) Ameriken (shtetin Amerikan) vete Bushi i ka futur ne rrezik te madh.
    Ok mbase kjo viktim (ose ky akt nuk eshte Influencuar edhe aq shum nga lufta ne Iraq)por ama viktima e fundit ishte.
    Tek fundi i dites cdo njeri ka mendimet e tija per rreth se cfare po ndodh sot ne bote,sesa naive ose injorance ato jane...si me thene jane per vete.
    Greenflower ashtu sic shprehe ti tendin,ashtu dhashe edhe una timin,patjeter qe do kete shum njerez qe zdo perpuqen,kjo e ben gjithcka me reale.(persa i perket nickun...lool..sja vlen..te flasi.. )
    How can she fall, if there is no one there to catch her

:::::****::::::
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Pershendetje!

E para duket qarte sa i pafajeshem eshte Inxhinier Apashesh.
    Pra dihet apashi cfare fatkeqesish ka sjelle ne shume vende te botes e sidomos ne gadishullin Arab.

Per mendimin tim te gjithe amerikenet spiune duhet te dalin nga lindja e mesme pasi populli i asaj zone nuk i do, po ashtu qe kur jane ata aty vetem probleme ka pasur bota.
    I thone nje fjale ku shkel Amerika pite te plase dicka.
    Per mendimin tim mire ja bejne se nuk ka pune te riparoje apashet qe do te godasin Irakun apo edhe Iranin e Sirine ne te ardhmen.

Nuk besoj qe do ta vrasin pasi askujt nuk i intereson vrasja e nje personi por kjo eshte nje terheqja veshi ndaj xhorxh Pushtit se duhet ta ndryshoje politiken e tij ne lidhje me lindjen e mesme. Pasi Amerika ka shpallur listen per arrestimin e shume personave ne shtet arabe dhe qeverite e tyre kane zbatuar keto urdhera me deshire ose te detyruar, pra duhet te kuptojme me perpara cfare i shtyn keto njerez qe ndermarrin hapa te tille e jo thjeshte te gjukojme ne baze te materialeve te shtypeve te ndryshem qe shpesh here jane te pasakta.
    Flash Mx

Kuksjan Maska e Djali mir
    Anëtarësuar
    12-01-2004
    Vendndodhja
    diku nëpër bot
    Postime
    10

Obobo sa keq!

Po qeka bere nami more!!!
    Nje Amerikan kapet e shkon ceshtja ku sta merr mendja po mire po per krimet qe ben Amerikani cduhet te behet?

Pra po quhet terorist njeriu qe nuk do te jete i pushtuar nga perandoria Amerikane.
    Po quhet terrorist njeriu qe nuk do ta shese naften Tek ameriokani me nje cmim qedharak. Po quhet terrorist njeriu qe do te jetoje i qete ne vendin e tij, qe do te zhduke tutje plehren Amerikane....
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 18-06-2004 më 22:29
    Dashuria mbin nga besimi, jeton nga shpresa, ndersa vdes nga mëshira ...

Citim Postuar më parë nga Djali mir
    Po qeka bere nami more!!!
    Nje Amerikan kapet e shkon ceshtja ku sta merr mendja po mire po per krimet qe ben Amerikani cduhet te behet?

Pra po quhet terorist njeriu qe nuk do te jete i pushtuar nga perandoria Amerikane.
    Po quhet terrorist njeriu qe nuk do ta shese naften Tek ameriokani me nje cmim qedharak. Po quhet terrorist njeriu qe do te jetoje i qete ne vendin e tij, qe do te zhduke tutje plehren Amerikane....

Kur ke shkruar kete dukesh sikur ke qene nen efektin e ndonje "Antidepresanti"...
    Po tek e fundit, kot thote populli..."kur u ndane...kaq na rane"...lol
    "I ziu" njeri sa i varur eshte nga ai "i shkreti" tru...
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 18-06-2004 më 22:30

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Djale i mire!

E para, Amerika nuk eshte perandori por Shtet Demokratik Presidencial. Si e tille, vendimi per te nderhyre ne politiken e brendshme te IRakut, u mor nga nje i zgjedhur i popullit. Kjo jo per arsye nafte apo per tu mare grate skllave, por sepse (ndoshta gabimisht) Iraku u pa si kercenues per mbarevajtjen e shtetit Amerikan. Keto shprehjet se po pushtohet per naften, jane si theniet e Enverit nje here e nje kohe "se ne jemi nen kercenimin Anglo-Amerikan" per poziten gjeografike qe kemi. Kur dihej qarte se Amerika kishte partnere Italine apo Greqine qe kane pozite gjeografike disa here me te mire se tona. Keshtu dhe me naften. Ti harron se per nje 10 vjecar importimi i naftes nga IRaku u ndalua plotesisht, dhe mbarevajtja e Amerikes pa naften e Irakut nuk u cenua aspak. Gjithashtu ti harron se me hapjen e Irakut cmimi i naftes u rrit me me teper se 20% qe tregon se me Irakun apo pa Irakun cmimi i naftes vendoset nga kerkesa dhe oferta. Dhe se fundi ti haron se Amerika ka rezervat e veta te naftes, dhe do ishte me efikase financiarisht te perdorte ato 100 here, se sa ti hynte luftes me Irakun qe ka kushtuar miliarda dollare.

Ti i emblemon Amerikanet si pushtues. Pushtuesi nuk te jep kurre te drejten e vete-qeverisjes. Per 17 dite Iraku do jete ne duart e Irakeneve, dhe pas nje viti ka zgjedhje te lira (keshtu nuk mund te me thuash qe eshte qeveri kukull). Pastaj a mund te quash pushtues dike qe po largohet me vullnetin e tij?

Nuk e quaj terrorist dike qe lufton per liri (pavaresisht se si e shikon ai lirine), keshtu nuk do i quaja terroriste ata qe luftojne kunder ushtareve Amerikane ne Irak. Po do i quaj patjeter terroriste ata qe fusin ne lufte civilet. Amerikani i permendur nuk eshte ushtar, ashtu si nuk qene ushtare ata qe u dogjen ne ure, apo atij qe i prene koken. Mbeturinat qe e prune luften te keta njerez jane terroriste dhe barbare, dhe e vetmja menyre per te luftuar me ta eshte ti pergjigjesh me te njejtin veprim te familja e tyre dhe te afermit . Vec atehere e kuptojne se lufta duhet te mbetet midis ushtarakve. Nuk vecoj ketu Amerikanet qe kane kryer akte terrori. Ndryshimi midis Amerikaneve dhe ketyre mbeturinave Arabe, eshte se Amerikanet pergjigjen para ligjit per ato qe bejne. Ushtaraket qe rahen te burgosurit, po gjykohen per kete veprim. ushtaraku qe rrahu per vdekje nje te burgosur ka 4 akuza kundrejt tij, qe mund te cojne nga burgimi i perjetshm ne karrigen elektrike. A mos valle dhe keta qe po mbron ti, kane te njejtat vlera, dhe marin gjykim te tille per keto akte.
    Pa permendur pastaj se shumica e ketyre qe po vrasin po rindertojne Irakun. Mirnjohja eshte vyrtyt elementar, por une nuk pres nga njerez te tille ndopak mirenjohje.
    Ti me thua se ai qe do te jtoje i lire ne vendin e tij duhet te zhduke plehren Amerikane. Serbet mendojne se Kosova eshte e tyre, keshtu e shofin ata, atehere a duhet ta zhdukin plehren Amerikane dhe andej? Kurdet ne veri i priten me aq kenaqesi Amrikanet sa dhe Kosovaret para disa vitesh. Nese ti i jep te drejte ketyre mbeturinave, atehere duhet tu japesh te drejte dhe Serbeve, ne fund te fundit e njejta situate eshte.

Amerika ka gabimet e saj, dhe e kam thene kete disa here, rendesi ka qe ne na eshte gjendur prane kur na eshte dashur, dicka qe nuk mund ta thuash kurre per Irakun. Nuk kemi pare ndonje te mire prej tij. Boll i mbuluam syte me vellon fetare. Amerika me kete lufte i beri dem vec vetes, nderhyri ne nje shtet qe nuk i paraqiste asnje rrezik asaj, por kjo nuk i beri aspak dem Irakut. Iraku eshte i lire nga nje diktator dhe se shpejti Zot ne shpi te vete (kjo jo per merite te vete por mirekuptim nga Amerika). Per kete naften qe perfole aq shume, Iraku se shpejti s'do ket me embargo, do i shesi nafte kujt te doje me sa te doje. Nese ti shef ndonje te keqe qe i erdhi Irakut nga Amerika, ma shpjego dhe mua ta shikoj ndryshe situaten
    Ndryshuar për herë të fundit nga R2T : 18-06-2004 më 13:58
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Lajmi i fundit

Report: U.S. hostage beheaded

An Arabic TV network said today that American hostage Paul Johnson Jr. has been beheaded by his Saudi captors. Al Arabiya said its bureau chief had seen the video of the killing. A Saudi security source said, "From our end, we cannot confirm this. We have not found a body yet."

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Citim Postuar më parë nga Bokerrima
    Lajmi i fundit

Report: U.S. hostage beheaded

An Arabic TV network said today that American hostage Paul Johnson Jr. has been beheaded by his Saudi captors. Al Arabiya said its bureau chief had seen the video of the killing. A Saudi security source said, "From our end, we cannot confirm this. We have not found a body yet."

Wow i just heard that too. Sa gjynah... Sikur te kapnin bushin njehere cdo benin...?
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'është Europa ?
    Nga oiseau en vol në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 21-06-2019, 08:12
  2. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. A po ushtron Qeveria presion ndaj medias ....!
    Nga [ARMANI] në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 04:19
  4. Mali i Zi ushtron demokracinë 09.09.2006
    Nga SantaKruz në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 19:44
  5. Policia ushtron dhune ndaj 3 te dehurve ne Kruje
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 20:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •