Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    believe in desires. Maska e Desire
    Anėtarėsuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    Heart.
    Postime
    19

Mė njihni mua?

Do me beni edhe mua pak vend ketu? Po jap une pergjigjen perpara se te me shkruani, me siguri qe po.

Do jap disa informacione reth vetes time dhe ndoshta do e keni iden me ane te shkrimit tim, te kuptoni se cfare tipi apo cfare personaliteti kam?
    Aktualisht ndodhem ne nje vend ku flitet anglisht....

Ok, po flas pak per veten time. Studente si te gjithe ju qe jeni ketu dhe gjithashtu ne pune. Hobi....me pelqejn shume gjera por do zgjidhja kercimin nga te gjitha deshirat e mia dhe kete e kam zbuluar per here te pare, kur kam qene ne nje moshe te vogel (6 ose 7 vjet). Ishte mbledhur e gjitha lagjia ime dhe po benim si nje konkurs vallezimi. Kur me erdhi radha mua, imagjinoni pa muzike kercenim qe te gjithe, por kengen ose melodine e kishim qe te gjithe ne mendje dhe kercenim sipas ritmit te kenges qe kishim ne mendje. Nejse, leshoj floket e gjata dhe me kujtohet si tani, kisha veshur nje fustan te kuq dhe kerceja me ate, pa asnje pike turpi.Ja te dashur anetar kjo ka qene momenti qe e kuptova qe kercimi u fut ne jeten time si pa e kuptuar. Do thoni te gjithe kercejm, te gjithe e kemi si hobi por tek une nuk mund ta quaj hobi por thjesht nje pasion. Po ta kisha filluar pale ku do isha tani!!

Tani qe jam ne kete moshe kam ndryshuar komplet si tip. Mund ta fusja veten time tek tipat qe jane te cilter, pak te ndrojtur, shume tip i ftohte qe ti bie shkurt . Nuk e di as vet perse ndryshova kaq shume? Por them se jeta larg shqiperise me ka bere te ndihem disi e vetmuar ne vetvete. Do i thoja te gjitheve qe me shikojn kete prezantim. Jeta vertet eshte e bukur ketu ku jetojm por brenda asnjehere nuk do kete kujtime te lumtura, te femijerise tone. Ne internet futem shpesh pasi kaloj kohen time te lire, me pelqen te flas me shoket e shoqet e mia, te shkembejm bisedat bashke me to.

Te gjithe anetaret qe nuk me njohim akoma, mund te me shkruajn qe te vazhdojn pyetje por jo shume intime !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Desire : 15-06-2004 mė 15:54

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2004
    Postime
    10
    Pershendetje ! Une per shembull nuk te njoh dhe sigurisht as ti nuk me njeh sepse sot eshte dita e pare qe po shkruaj ne forum .
    Desha te te bej nje pyetje . Perse thua "po ta kisha filluar pale ku do te isha tani " ? Kaq vone qenka per ta filluar qofte edhe tani ? Njeriu dicka qe e deshiron vertet shume , gjithmone perpiqet qe ta realizoje . Edhe mendoj se keshtu duhet , eshte nje lloj shtytje per te qene gjithmone ne kerkim te dickaje (ose te arritjes se nje qellimi ) . Pak a shume kjo eshte filozifia e jetes , ndryshe po nuk pate me deshira e qellime , s'ka kuptim me . Transformohesh ne nje gjallese qe jeton per inerci !!
    Edhe dicka tjeter , nuk mendoj se karakteri i njeriut eshte dicka qe ndryshoon aq lehte . Megjithese vete kalova disa kohe ne nje gjendje jo normale per karakterin tim , por pas kesaj e kuptova qe nuk ishte aq e lehte te ndryshoj dhe mund te them me bindje se jam po ai qe isha me disa permiresime madje persa i perket komunikimit me njerezit .
    Nejse se mora shume yrysh . Te uroj te kesh kujtime te bukura edhe aty ku jeton tani . Peshendetje "cyclon .gr"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2004
    Vendndodhja
    Ohio
    Postime
    19
    Te urojme mireseardhe Desire.........ia kalofsh mire ne mesin tone........dhe mos u be e turpsheme mund te vallezosh lirisht.........te pakten para pasqyres tende......
    Te uroj te kesh shoqeri qe ti e meriton e te mos jesh e vetmuar.....

noti

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anėtarėsuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Mirėserdhe Desire!

Tė uroj tė kalosh sa mė bukur ktu midis nesh & tė bėhesh njė kėrcimtare e mirė (-;
    LINDI EDHE "ANDREA"

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    no no , actually we dont. but anyway.. dance that funky music whitegirl ..
    u .. r a .. white .. girl ... right? lol.
    mireserdhe. kalofsh sa me mire.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

WelCome

Mire se erdhe !! Te uroj te kalosh sa me mire ne mesin ton..)

Tung
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Welcome here

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Desire
    Do me beni edhe mua pak vend ketu? Po jap une pergjigjen perpara se te me shkruani, me siguri qe po.
    si pak e padrejte medukesh ...j/k

dhe mos u be e turpsheme mund te vallezosh lirisht.........te pakten para pasqyres tende......
    lol besoj se ajo tha qe ska turp

Mire se erdhe Desire, shpresoj tia kalosh sa me bukur midis ne, prezantim i kendshem!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Mire se erdhe ne forum, kalofsh sa me mire midis nesh dhe suksese kudo.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-03-2004
    Vendndodhja
    GREQI
    Postime
    56
    Mirese Erdhe Dhe Kalofsh Sa Me Mire Ne Forum Bye Bye ..........

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A e njihni Muhamedin?
    Nga agim77 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 11:11
  2. Fushata: "Ju duhet ta njihni këtë njeri"
    Nga realitetiweb nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2006, 20:38
  3. Sa njerez njihni qe agjerojne?
    Nga ~Geri~ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 10-11-2005, 19:18
  4. A E Njihni Kete Njeri??
    Nga shuaib1 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 07-06-2003, 03:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •