Une jam Vogelushe.
Ndonse nuk hyj me ne chat me kete nickname.Ky eshte nicku qe kam pasur qe ne fillim dhe qe me ka bere te buzeqesh me shum se cdo nick tjeter. Jam Korcare dhe jetoj ne new york. Me ka mare malli per Korcen pasi kam familje dhe shoqeri aty por tani kam frik nga avionat.
Kam mbaruar klasen e shtate te Tefta Tashko Koco per violine. I go to college now after graduating from Fiorelo H La guardia high school of Music and Art NYC Ne te ardhmen e larget shpresoj te graduoem me nji degree in music business and to start something. Disko dicka te tille ... so all u Dj's out there better get your resume's done and ready because here I come LOL
Jam tip qe bej shum per shoqerine sidomos kur ndjej dicka relative nga ana tjeter. Mirepo si cdo njeri edhe une kam ate sedren time dhe po te ma prishe nje njeri zor se kthehem mbrapa . Unless, they do the first step. Gjithashtu ju pershtatem gjitha moshave dhe nuk shes ment. Per te dhene jap mendime por nuk i shes : )
Me pelqen te kercej te kendoj te bej gallate me shoqerine. I love new york pasi ka vende argetimi pa mbarim dhe mundehem ta shfrytezoj kete city aq sa kam mundesi. Me pelqen te organizoj mbremje dhe pikerisht kjo hobbi si mund ta quash me shtyu te vendos degen e biznesit te muzikes...tani eshte vetem fillimi per mua por shpresoj se do kete vlere ne te ardhme.
Jam krenare dhe moskokecarse ndaj opinionit te jashtem perderisa ndjehem mire ne shpirt dhe e di se kush jam. Jam jam e mire sjam sjam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
Per vajzat : te jeni krenare per cdo hap qe do te merni ne jeten tuaj.
Per cunat: Te na qendroni perkrah dhe te na doni shum shum fort.
Ne mengjesin e ksaj jete
dashurova me besim
pak per ty e pak per vete
jam (....) e shpirtin tim
ti me flisje neper puthje
"kjo esht dashuri e pare"
por pas teje te padukshme
kishe nusen (....)
une kam lind nga dashuria
dhe si ajri jam pa faj
vet i rrit ndjenjat e mia
si zambak te bardh ne maj
te genjen syri nen vetull
un e jotja me nuk jam
se dy kunguj nen nji sqetull
dashuria nuk i mban
ne mesditen e ksaj jete
une e gjeta diellin tim
kudo shkoj e kudo vete
ai me ndjek me adhurim
o njeri qe vrave shpirtin
midis nesh ti me nuk je
tashi njoh hijen e driten
e di mir se cili je
une kam lind nga dashuria
dhe si ajri jam pa faj
vet i rrit ndjenjat e mia
si zambak te bardh ne maj
te genjen syri nen vetull
un e jotja me nuk jam
se dy kunguj nen nji sqetull
dashuria nuk i mban
kjo esht nji kenge nga Artiola Toska qe me eshte bere fiksim kam 2 dite qe e degjoj nonstop lol
ju pershendes me kete kenge![]()
Krijoni Kontakt