Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708

Vritet këshilltari i Arbër Xhaferrit

PDSh: vrasje politike
    Tetovë, vritet këshilltari i Arbën Xhaferrit

--------------------------------------------------------------------------------

SHKUP

Qëllohet për vdekje këshilltari i Arbën Xhaferrit. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të djeshëm në Tetovë, ku tensionet kanë qenë dhe janë shpesh shumë të larta. Ibish Krasniqi, këshi-lltar i Partisë Demokratike të Shqiptarëve më Tetovë është qëlluar me armë zjarri nga kushëriri i parë i zëvendësministrit të Punëve të Brendshme në Maqedoni, Hazbi Lika, zyrtar i partisë Bashkimi Demo-kratik për Integrim. Ngjarja është konfirmuar nga sekretari i përgjithshëm i PDSH-së, Ruzhdi Matoshi. Zyrtari i partisë së dytë më të madhe në vend tha se e gjithë kjo është një vrasje politike. "Qyteti i Tetovës është bërë vendi më i pasigurt për shqiptarët, ku vrasjet janë bërë një dukuri e rëndomtë", tha Matoshi. "Në vend që zëvendësministri të angazhohet për kapjen e disa vrasësve të pazbuluar akoma, familjari i tij i afërt vret këshilltarin e PDSH-së", shtoi ai.Matoshi dënoi vra-sjen e rëndë dhe deklaroi se Ministria e Bren-dshme e Maqedonisë duhet të marë patjetër masa për të arrestuarin vrasësin që ende shëtit i lirë. Nga ana e tij, zëvendësministri i Bren-dshëm nuk ka bërë ende asnjë koment lidhur me atentatin. Autoritetet policore kanë nisur kërkimet për vrasësin e këshilltarit të PDSH-së, por ende nuk e kanë arrestuar atë. Tensionet kanë qenë të shpeshta në qytetin e trazuar të Tetovës, ku zyrtarë e simpatizantë të dy partisve më të mëdha shqiptare në vend shpesh kanë shkaktuar incidente mes tyre. Qyteti u vu edhe në qendër të tensioneve etnike gjatë konfliktit të vitit 2001 në vend, kur shqiptarët nisën një kryengritje të armatosur për të siguruar më shumë të drejta.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    ani babo ani veq vranu se i kemi punet mire shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    Epo :-

Çka pjell maca , dihet se çka hanë ............... !!!!!

Tema të Ngjashme

1. Vritet me armë zjarri deputeti i PS, Fatmir Xhindi
    Nga Jack Watson në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 249
    Postimi i Fundit: 28-12-2013, 06:50
  2. Vritet adoleshentja, refuzoi trafikimin
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 10-11-2006, 19:28
  3. Londër: Burg përjetë vrasësit shkodran
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 21:34
  4. A ben te vritet njeriu ne Ramazan ???
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 21-01-2003, 20:23
  5. Vritet nje nga komandantete e ish UCK
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-08-2002, 05:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •