Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    merre djalin menjan dhe thuaji se cfar te shqeteson, nese ai te respekton aq shume sa thua ti,atehere do ta thot se cfar ka. nese jo dhe atere nuk te respekton aq shume sa mendoje. mos u nda pa i thene atij se si ndihesh sepse keto mendimet nuk do te ikin, me plot pyetje dhe pa pergjigje. pasi te keni folur e te jeni hapur me njeri-tjetrit me shqetesimet qe keni atere vepro
    pac fat kudo e dashur dhe shpresoj te jen thjesht mendime te cmendura qe mund te lindin per momentin
    take care
    ne qefin tim

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga PrideNPrejudice
    O Eliona, ndaloja te flase me exin e tij! Une per vete s'do e kisha toleruar kurre. .

dhe une keshtu te them ... ska me pune me ex... beri cfare beri me ate i perket te kaluares .. sado te tregohesh tolerante .. mashkulli eshte shoku i qenit .. do ti prishet mendja prape .. so me mire mos flasi fare per me ate .. dhe atehere do arrish ta kuptosh se cfare ai ndjen per ty ...

good luck
    pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    .. mashkulli eshte shoku i qenit ..
    pink
    lol
    racizmi ne kulm e?
    ehh meshkujt e shkrete sa shume po i krahasojne me kafshe te ndryshme shtepiake dhe jo-shtepiake lol
    hajt mo varja , te pakten qeni njihet per besnikeri lol
    ...

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Ping Girl qetesohu lale..Pa nerva

Eliona me vjen keq qe ndodhesh ne nje Dileme te tille "Nqs ai te do ty apo ish te dashuren e vete " por e vetmja rruge qe une te them te ndjekesh eshte :

Ti duhet te flasesh me ate djale ; ti thuash gjithcka ashtu si e ndjen ti dhe lere qe dhe Ai ta kuptoje ...dmth ti beje tenden yllo ndersa per ate djalin nuk di se ca me thene ...Ai e ka vete ne Dore ashtu si e ke dhe Ti....nqs keni per tu kuptuar me njoni-tjetrin jam i sigurte se lidhja juaj do vazhdoje....por nqs ai akoma "fle me kujtimet e saj" nuk ke ca ti besh la Ndoshta ish e dashura e tij Eshte me te vertet Njeriu i zemres se Tij ....

pershendetje

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Eliona shkruan:

-----
    Jam nė hall...

Mendova te hapem te ju duke shpresuar se mund te me ndihmoni.

Kam nje vit qe jam me nje djale dhe lidhja jone nuk eshte duke shkuar ashtu sic do ta deshiroja te shkonte. Ai eshte djale i mire, por une mendoj se ai eshte akoma i dashuruar me ish te dashuren e tij. Perpara se te lidhej me mua ka qene me ate per kater vjet dhe nuk e di se cila ishte arsyeja qe u ndane. Sidoqofte, ata akoma kontaktojne me njeri tjetrin, dhe mua me frikson kjo gje. Menyra se si flet per te ndonjehere shpreh nostalgji. Plus qe dy here me ka thirrur ne emrin e saj "gabimisht". Me duket sikur ai nuk me do dhe ndjehem e merzitur. Ai eshte i dashuri im i pare dhe une nuk di tamam se si te sillem ne kete lidhje, apo se si ta "mbaj" apo se si te vertetoj nese dyshimet e mia jane te verteta apo jo. Ne nuk flasim asnjehere per lidhjen tone, dhe kjo shkakton tek une lindjen e dyshimeve. Ne shume raste kam dashur te ndahem sepse dashuria ime per te, me shume po me vret se sa po me gezon.
    etj..
    --------------------------------

po mire me elonke..tere ajo tirane me 800 000 banore e me nja 100 000 djem te rinje e me nja 20 000 djem te mbare qe skane pasur asnje te dashur.. vajte ti e gjete kete qe e paska njeren ktu e 4 vjet..

cdeshe tine tek ay..
    apo ju gocat gjimoni ata qe kane sa me shume dashnore e ju duken ata pa dashnore torobella?

vet e ke kerkuar belane..mbaje nashti..

shage byreku mos u bej..

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •