Pershendetje.
Jam shqiptar i vetem ne azi apo ka dhe te tjer?
Pershendetje.
Jam shqiptar i vetem ne azi apo ka dhe te tjer?
Vertet un nuk jam ne azi po kot isha kurioz me dit a ka noi pjestar te forumit ne azi?
eee asnje nuk qenka i interrnum ne azi![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Ç'eshte ajo fjale more. Azia eshte qendra e kultures boterore.Postuar më parë nga DaNgErOuS
Anlamak yok çocuğum, anlar gibi olmak var
Akıl için son tavır saçlarını yolmak var
Arbër, Azia është kontinenti më i madh në botë, a mund të jesh pak më i qart se ku në Azi, se psh Turqia që është plotë me shqiptarë është në Azi, gjithashtu edhe Japonia në anën tjetër është Azi...![]()
Drini ne L.Angeles ke te drejt der diku,por je nxituar njecikez.........shqiptare ka gjithandej,kudo ne bote dhe ne onululu po te shkosh jam i sigurt se do te gjesh.E kisha fjalen per ata qe bejn pjes ketu midis nesh.Ishte thjesht per kuriozitet me shume,se nuk pashe asnje postim ne kete teme![]()
Pershendetje nga Japonia.A ka ndonje shqipetar ne Japoni apo jam e vetme.
Koniçiua Gerta San. Ogenki de ska?
Do më pëlqente shumë të shikoja Japoninë, por të paktën këtu ku jetoj jam ngjitur me Little Tokyo-n në downtown L.A., që është qëndra më e madhe me nihoxhi në Amerikë. Na flit ndonjëgjë rreth Nihonit, malit Fuxhi, Tokjo, etj etj
Sajonara
Drini.
ps. vdes për ojako don dhe kacë don![]()
Drini une jetoj ne okinawa dhe nuk kam qene ndonjehere ne Tokio, por megjithate flm per pergjigjen![]()
Hi Greta , Pershendetje nga Gunma ,
Krijoni Kontakt