edhe atje paska shqipetare ?
edhe atje paska shqipetare ?
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Jetoj dhe punoj prej nje viti ne Pekinin supergjigand. Kush mendon dhe thote nga ju se nuk ka shqiptare ne Kine, gabohet dhe rende madje. Ka more vellezer shqiptare ka. Madje une personalisht kam takuar shume prej tyre ne Pekin. Madje mund te them se ka edhe studente shqiptare prane Universitetit te Pekinit qe studiojne, tre per Universitet dhe tre te tjere per specializim pasuniversitar. E keqja eshte se ketu nuk ka nje komunitet dhe te organizohet per takime dhe aktivitete te ndryshme, jo vetem per kujtime ditesh per Shqiperine, por edhe per gjera te ndryshme. Kjo gje nuk me pelqen dhe une vete nuk kam se c'te bej. Megjithate shpresoj te krijohet nje komunitet shqiptaresh ne Pekin, pasi mendoj se do te jete vertet me vlere. Ju pershendes te gjitheve nga Pekini dhe nese keni dicka per te pyetur apo doni te dini, me shkruani. Zai Jian.
Edhe ne Kine paska shqiptar , edhe mua me habit kjo lol , respekt for all Shqipe![]()
Sui generis
qysh i hanger dreqi e shkune ne kine?
Ehuuu ...Se pahem dit se ka edhe ne Kin! Po popullli i gjere...![]()
... sTranger in Paradise
Patjeter ne Kine do shkojne shqiptaret se Kina do shnderrohet ne superfuqi. Evropa vuan nga papunesia, ngritja e cmimeve, urrejtja rraciale, mizerja etj, etj.
Mos shikoni ata kinezet qe jane aty ne Shqiperi, se ata vijne nga vendet me te humbura te Kines. Ashtu si shqiptaret qe flinin ne maje te pemes kur emigruan ne Greqi para 15 vjetesh.
hahahaha, keni me pa mas njo 50 vjetve, n'Kine qdo i 3-ti banor kinez, e kta 2 tpart - SHQIPTAR.......
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
King Bardhyl (13-02-2018)
Valla Jan 4 Raca Qe I Urreej Ne Ket Bot Serbet Ruset Greket Dhe Kinezet
Auu Raca Ma E Poshter Jan Me Falni Ju Qe Keni Dashuri Meta Po Ja Qe Un I Urrej
Por Ne Top List Jan Serbet Kuptohet
Rac Ma E Poshter Se Kineze Jan Veq Serbet Dhe Ruso Greket
Krijoni Kontakt