Olee na erdhi nja patrjote me shume.Mire se erdhe İrena.Ja kalofshe sa me bukur midis nesh.
Olee na erdhi nja patrjote me shume.Mire se erdhe İrena.Ja kalofshe sa me bukur midis nesh.
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ý marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
Miresenaerdhe Irena.
Te uroj te kalosh caste a me te mira midis nesh. Te premtoj se ketu do tia kalosh shume mire.
Respekte White_Angel![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Mire se ju gjeta te gjitheve! Faleminderit per mirpritjen tuaj te ngrohte. Ele une shpresoj tja kaloj mil gjithashtu! muahhh![]()
Mire se erdhe njeryyy te uroj te ja kalosh sa me mire ne mesin e Milionace shqiptarve
Tung
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
ha ha ha ha aaaaaaaPostuar më parë nga zeus
Po avash mo dajo se jam ngateruar << Suksese >> doja te thoja
ha ha haaaaaaaaa
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
U kush paska ardhe ketu.
Zemla mire se erdhe edhe ja kalofshe sa me mire.
kiss
*Welcome*![]()
~*~*§omewhere There'§ §omeone Who Dream§ Of UR §mile, And Find§ In UR Pre§ence That Life I§ Worth While, §o When UR Lonely, Remember It'§ True: §omebody, §omewhere Is Thinking Of U~*~*
Mire se erdhe ne forum irena.
Te uroj te kalosh sa ma mire.![]()
Une nuk jam nga vlora po nga korca.![]()
-----------------------------------------------Postuar më parë nga theodora*
Mos u merzit se ka edhe më keq!
-----------------------------------------------
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
ja mir se erdhe irena kalofsh sa me bukur midis nesh![]()
p.s. hahahah e forte ajo e "sukseseve" florjan
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
Krijoni Kontakt