Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

Thumbs up

Aha! U zgjodh edhe ky problem.

Citim Postuar mė parė nga Eliona
    hey leila more stuff

I don't know if you need this but it has good info.

Finger nails can reflect some nutrient levels though. If a person's nail bed (skin under exposed nail) is spoon shaped (depressed in the middle like a spoon) or pale rather than pink, it can reflect low iron in the blood (hemoglobin). Nails can develop side to side ridges (bows ridges) because of fever, inflammation in the body or a short term illness (acute). Fine longitudinal ridges from cuticle to nail tip tend to develop with age and are not significant. Protein malnutrition will effect nail growth and health since it is the building material that comprise nails.Biotin deficiency can be seen in nails (also as reddened skin) though it is extremely rare. There is no Recommended Dietary Allowances for biotin as it is present in many foods throughout the food chain. Other than that, once damaged, a nail takes approximately 9 months to grow from the cuticle (growing end) to the tip of a person's finger where it can be trimmed off. Other nail changes like white lines in the nail occur because of damage to the nail base when pushing back the cuticle or an abnormal hardening (keratinization) of the nail during formation.
    Eliona ma kujtoi qe isha semure para nje muaji e ca dhe kam marre ilace.
    E kam shenjen e carjes perpara syve ne pasqyre c'do dite, dhe e kisha harruar perse e kisha.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

|Live Your Life| Maska e Zzanushjaa
    Anėtarėsuar
    20-08-2003
    Postime
    83
    Pershendetje!
    E kam nje problem me thonjet, tere kohen me rrin te thyer ne maje dhe asnje here nuk mund ti mbaj pak me te gjat.
    Mund te jete pasoj e manikyrit por koheve te fundit i le te lire.
    Dine dikush ndonje menyr se si ti forcoj per te mos u thyer mė...??

Me respekt
    ♥♥♥♥♥♥

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Thonjte e tu mendoj se kane probleme me keratinen. Duhet te perdoresh nje manikyr baze, eshte pikerisht ai produkt qe perdoret para se te vendosesh manikyrin. Nuk ka shkelqim dhe sherben per te permiresuar gjendjen e thoit. Mund te besh edhe nje analize per t'u siguruar qe nuk ke myk.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Anėtarėsuar
    20-08-2003
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Thonjte e tu mendoj se kane probleme me keratinen. Duhet te perdoresh nje manikyr baze, eshte pikerisht ai produkt qe perdoret para se te vendosesh manikyrin. Nuk ka shkelqim dhe sherben per te permiresuar gjendjen e thoit. Mund te besh edhe nje analize per t'u siguruar qe nuk ke myk.
    Une e perdor shume shpesh ate produktin qe shkelqen por nuk me duket qe reagon.Kam degjuar qe yndyra i ushqen thonjet, kam provuar edhe me yndyr por prap nuk jane ne rregull...qe 1 jave nuk e kam perdorur as shkelqimin.Te shof qfar do te ndodh do te thehen prap apo jo.
    Si do qe te jete flm per keshille.....
    ♥♥♥♥♥♥

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Me ndiq me kujdes: Kam thene qe produkti nuk shkelqen pra ka efekt mat dhe qellimi i tij nuk eshte te shkelqeje thoin por ta forcoje ate dhe te korigjoje pikerisht kete problem.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Pershendetje,
    Ndoshta nuk dini te me ndihmoni po do pyes.
    Kam thonje dhe pjese te verdha te tjera ne gishta nga cigarja,ndonje preparat per zhdukje apo reduktim te kesaj?
    E di qe medikamenti me i mire eshte te lej cigaren,mirepo kerkoj metoda tjera
    Ju falemnderit
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Personalisht nuk di por mund te te them vetem rrallo duhanin. Sado te synosh ne zbardhjen e pjeseve te verdha nuk do te arrish aty ku do sepse faktori qe i zverdh eshte prezent gjate gjithe kohes.

Anėtarėsuar
    20-08-2003
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Me ndiq me kujdes: Kam thene qe produkti nuk shkelqen pra ka efekt mat dhe qellimi i tij nuk eshte te shkelqeje thoin por ta forcoje ate dhe te korigjoje pikerisht kete problem.
    Oooo me fal, e lexova shpejt dhe mendova per ate produktin qe shkelqen.
    Ok faleminderit per ndihmen tuaj do te mundohem ta gjet ate produkt...
    ♥♥♥♥♥♥

Anėtarėsuar
    20-08-2003
    Postime
    83
    A po me ndihmon dikush per keta thonjet e mi apo jo..???!!! eshte keqesuar edhe me shume gjendja e thonjeve te mi...jam duke perdorur forcues por kot nuk ndikon asgje.
    A mos ka perdorur dikush (si themi ne ilaē popullor) se vertet nuk di qfar te bej.
    Do te ju di shume per ndere nese me preferon dikush diēka...
    Ēdo te mire...
    ♥♥♥♥♥♥

Po lexoja dhe nje teme tjeter, per nje problem tjeter. Cuditem nese gjendja keqesohet, apo dicka ne trupin tend te ben merak, perse nuk shkoni tek doktori?!
    Ne fund te fundit, pergjigja qe do marresh ketu, edhe ajo me seriozja do te jete me hamendje. Dikush qe po perpiqet te ndihmoje, por nuk e ka para syve problemin tend.

Uroj te zgjidhesh hallin qe ke, dhe te mos kesh me probleme.
    green

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tekste tė kėngėve polifonike
    Nga figura nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 439
    Postimi i Fundit: 07-03-2023, 21:02
  2. Kodikėt e Shqipėrisė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-12-2005, 15:25
  3. Kush e fiton Ligėn e Kampionėve
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 18:08
  4. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50
  5. Verdhe
    Nga nitROSHI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-09-2004, 17:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •