Aha! U zgjodh edhe ky problem.
Eliona ma kujtoi qe isha semure para nje muaji e ca dhe kam marre ilace.Postuar mė parė nga Eliona
E kam shenjen e carjes perpara syve ne pasqyre c'do dite, dhe e kisha harruar perse e kisha.
Aha! U zgjodh edhe ky problem.
Eliona ma kujtoi qe isha semure para nje muaji e ca dhe kam marre ilace.Postuar mė parė nga Eliona
E kam shenjen e carjes perpara syve ne pasqyre c'do dite, dhe e kisha harruar perse e kisha.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Pershendetje!
E kam nje problem me thonjet, tere kohen me rrin te thyer ne maje dhe asnje here nuk mund ti mbaj pak me te gjat.
Mund te jete pasoj e manikyrit por koheve te fundit i le te lire.
Dine dikush ndonje menyr se si ti forcoj per te mos u thyer mė...??
Me respekt![]()
♥♥♥♥♥♥
Thonjte e tu mendoj se kane probleme me keratinen. Duhet te perdoresh nje manikyr baze, eshte pikerisht ai produkt qe perdoret para se te vendosesh manikyrin. Nuk ka shkelqim dhe sherben per te permiresuar gjendjen e thoit. Mund te besh edhe nje analize per t'u siguruar qe nuk ke myk.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Une e perdor shume shpesh ate produktin qe shkelqen por nuk me duket qe reagon.Kam degjuar qe yndyra i ushqen thonjet, kam provuar edhe me yndyr por prap nuk jane ne rregull...qe 1 jave nuk e kam perdorur as shkelqimin.Te shof qfar do te ndodh do te thehen prap apo jo.Postuar mė parė nga Mina
Si do qe te jete flm per keshille.....![]()
♥♥♥♥♥♥
Me ndiq me kujdes: Kam thene qe produkti nuk shkelqen pra ka efekt mat dhe qellimi i tij nuk eshte te shkelqeje thoin por ta forcoje ate dhe te korigjoje pikerisht kete problem.
Pershendetje,
Ndoshta nuk dini te me ndihmoni po do pyes.
Kam thonje dhe pjese te verdha te tjera ne gishta nga cigarja,ndonje preparat per zhdukje apo reduktim te kesaj?
E di qe medikamenti me i mire eshte te lej cigaren,mirepo kerkoj metoda tjera
Ju falemnderit
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Personalisht nuk di por mund te te them vetem rrallo duhanin. Sado te synosh ne zbardhjen e pjeseve te verdha nuk do te arrish aty ku do sepse faktori qe i zverdh eshte prezent gjate gjithe kohes.
Oooo me fal, e lexova shpejt dhe mendova per ate produktin qe shkelqen.Postuar mė parė nga Mina
Ok faleminderit per ndihmen tuaj do te mundohem ta gjet ate produkt...![]()
♥♥♥♥♥♥
A po me ndihmon dikush per keta thonjet e mi apo jo..???!!! eshte keqesuar edhe me shume gjendja e thonjeve te mi...jam duke perdorur forcues por kot nuk ndikon asgje.
A mos ka perdorur dikush (si themi ne ilaē popullor) se vertet nuk di qfar te bej.
Do te ju di shume per ndere nese me preferon dikush diēka...
Ēdo te mire...
♥♥♥♥♥♥
Po lexoja dhe nje teme tjeter, per nje problem tjeter. Cuditem nese gjendja keqesohet, apo dicka ne trupin tend te ben merak, perse nuk shkoni tek doktori?!
Ne fund te fundit, pergjigja qe do marresh ketu, edhe ajo me seriozja do te jete me hamendje. Dikush qe po perpiqet te ndihmoje, por nuk e ka para syve problemin tend.
Uroj te zgjidhesh hallin qe ke, dhe te mos kesh me probleme.
green![]()
Krijoni Kontakt