edhe harrohet edhe nuk harrohet lidhja e kaluar, varet se si qendron dhe qfare kenaqesie ke ne lidhjen momentale
edhe harrohet edhe nuk harrohet lidhja e kaluar, varet se si qendron dhe qfare kenaqesie ke ne lidhjen momentale
Ke te drejte plotesisht,nese lidhja e tashme eshte ne rregull,nuk ke se cka kerkon te kthesh koken prapa.Postuar mė parė nga gazi
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nese do me pyesje.. A vazhdon te rilindi dashuria ashtu sic ishte ne fillim te dashurise se pare? Do thoja po dhe shkaqet jane ne shume menyra.
E para meson shume nga dashuria qe ke kaluar
E dyta je me e sigurte nese ai (pra flas per veten time) po te zhgenjen. Ne c'do dashuri qe perjeton ndjen dicka te paharruar.
Te kalojm tek tema, pergjigja ime do ishte qe vajzat nuke kane shume problem te kaluaren e djemve por mashkulli e ka princip qe te pyesi per te kaluaren e vajzez. Harrojn qe edhe femrat edhe meshkujt jane te barabarte ne nje lidhje dashurie. Nese femra ka pasur nje te kaluar te hidhur, mashkulli duhet ta kuptoje qe asaj nuk i ben me pershtypje perkundrazi ka hapur syte dhe eshte ber me e zonja se dikur.
ndikon shume e kaluara sepse te meson mos te besh te njejtat gabime.
persa i perket pyetjes se dyte asnjeher sdo e harrosh ex-in por keq eshte kur nuk harron ndenjat. kurse per pyetjen e tret, tek mua sdo kishte fare problem, vetem nese ai ka akoma ndenja per ate atere do e kisha problem. dhe gjithashtu varet se sa kohe ka qe eshte ndar, nese ka pak mund te krijoj pak probleme sepse ndenjat nuk harrohen shpejt
ne qefin tim
Varet se sa i lidhur je me ate njeri qe lidhesh besoj.
Nese vajza apo djali qe keni pas qene nuk ka qene thejesht nje "date" dhe kalim kohe atehere do thoja qe shume pak rendesi do kishin ledhatimet dhe puthjet, se ne fund te dites ti do shkojne te shikoje punen tende ne shpi ne shkoll apo dicka tjeter dhe "e dije" qe nuk do bie ne dashuri. Kuptohet qe kjo lloj lidhje qe permenda pak me lart eshte dicka e kote dhe jo vetem hargjim energjije por akoma me shume kur e fut nje vajze apo nje djal ne "iluzion" ku ajo mendon se ti e dashuron ate me gjithe zemer.
Pyetja dyt!
Personalisht kam patur nje lidhje, qe mendoja qe gjerat pa te nuk mundeshin te shkonim per mua, por sic ndodh gjithmon ne nje moshe te re, do vi ai caste ku nje lidhje do kete nje peridh krize, ne te clien do tregohet se sa te zote jane keta te rinje ta perballojne kete krize, cfare do lloj qofte. Dhe shume here ndodh qe keta te rinje nuk e perballojne dote, ose ose e perballoj njeri dhe tjetri thote nuk mundem fare. Aty eshte pika ku gjithcka merr tatepjeten se te braktisesh nga nje njeri qe je ndjer aq afer me te per nje kohe te gjate nuk eshte fare e lehte.
Fare thjesht do i thoja te rinjve. Dilni shijoni jeten dhe per cfare ka ne oferte, duke respektuar shoqerine dhe duke i lene me shume kohe vetes tuaj. Nese vjen ajo vajze ose ai djal ne krahet e tua pa pritmas, mos i jepni gjithcka me te paren sepse ndihesh sikur e dashuron, dashuria te verbon pozitivisht por dhe negativisht ndonjeher kshuqe eshte dicka qe pendohesh me vone. Vetem lejojani kohes.
!Nuk me mendoj se nje lidhje serioze harrohet! Megjithse jeta vazhdon per te dy!
Jam JETUS jo TREGUS!.
Me te vertete MENDONI QE E KALUARA NUK NDIKON?
un po ēuditem sepse nuk e konceptoj dot sesi nuk mund te ndikoje nje eksperience
ne nje fushe qe arrin ta njohesh vetem me an te kohes ne eksperiences.
Mund te mos te kesh ma ndjenja por jo te harrosh. Mos bani sikur sja nin per ato
qe keni ba sepse e kaluara ben pjese tek NE ne te mir e ne te keq. eshte e kaluara
qe te drejton dhe te ben te dallosh. Nqs e kalumja do ishe e kalume ne sdo kishte asnje
rendesi atehere gjithēka duhet te filloj nga zero
well un kam diēka me thene
ZGJOHUNI ose ma mir mos u shtini se sido qe te ket qen e kalumja a aty ne as se harron
as nuk e largon. te kalumen e ban msim per t ardhmen
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Sic u tha dhe me siper...Koha ju jep drejtim zgjidhjes se cdo problemi!!Pastaj une do thoja dhe kete-Lere dreqin te mare te shkuaren dhe te ardhuren,se ti sot ke nevoje per nje shok,mik,te dashur!!!!!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
varet nga bota personalo shpirtore e personit. varet nga rjedha e fryteve te dashurise se kaluar dhe asaj te tashme , POR akoma dhe njeriu me i pagdhendur ka dashuruar dhe nuk ka haruar ,![]()
Harresa eshte nga shtyllat kryesore qe mban ne kembe mbarevajtjen e njerezve.Postuar mė parė nga Adiola
Mendo ti zemla sikur te te fiksohet pergjithnje ndonje rast kur mamaja apo babaja te ka goditur sa ia ka nxene lapra dhe te kane shkuar floket si leshra deleje kur ngec ne ndonje ferre,normalisht qe ne ate moment ke dashur te hakmerresh nuk po e ekzagjeroj me fantazimet qe mund te kesh bere (psh kishe deshire te kishe ndonje 12.7 e te vazhdoje masakren lol),por sidoqofte ke dashur te hakmerresh.Fale harreses neve na mundesohet qe me kalimin e kohes te rivendosim perseri lidhjet dhe te vazhdojme jeten normalisht
Pra nuk duhet te ecim me ate opinionin dashuria e pare dashuria e fundit.Normalisht e para ka lene me teper mbresa pasi ishte nje gje e re qe ndodh ne jete,por ka lene edhe shume gafa e marrezina.....prandaj duhet te mendojme drejt e te themi qe cdo njohje karakterizohet nga mbresa dhe ajo qe eshte e rendesishme ""ne duhet te ndajme shapin nga sheqeri dhe te nxjerrim perfitimet e nevopjshme prej njohjeve,perndryshe une akoma dua ty e ti me tund dybekun andej matane.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Une mendoj qe prej te kalures mesojme per te ardhmen, d.m.th qe mesojme prej te kalures edhe ecim perpara. Kur e dogja gishtin ne shporet kur isha femije mesova qe shporeti nuk preket kur ashte i nxehte........ Shembull paksi banal sidoqofte.... Une mendoj e shkura jone nuk vendos te ardhmen tone por sidoqofte influencon shume per te ardhmen tone edhe per karakterin tone.
Krijoni Kontakt