Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 197
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Respekti duhet te jete reciprok, jo vetem nga nusja por edhe nga pjesetaret e tjere te familjes per nusen, sepse ajo eshte e huaj e nqs nuk respektohet ndihet akoma me e huaj e keshtu eshte normale qe sjellja e saj do te jete agresive dhe ofenduese mbas nje fare kohe, sepse cdo durim e ka nje kufi (flas per nuset normale)...

P. S o Derjanso i ke numeruar dhite mire, se mos te mungoje ndonjera ore LoL
    Po normal qe respekti duhet te jete reciprok, po ajo nusja qe po e pershkruan Flora, nuk po me duket shume normale.

Pihh kur bohet gjithfare trullajke me shfryezu nje njeri qe eshte me i vjeter se vet, si ne rastin e nuses se halles time.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Po mire mi kur halla jote ndihet kaq e shfrytezuar le ta ndaje djalin me nusen, deri sa ajo i beka te gjitha vete, atehere perse iu dashka nusja ne shtepi.
    Per mendimin tim, nusja e halles tende vepron ashtu sepse halla jote nuk ia ndan punet qe ne fillim, po shkon e ankohet sa knej e sa andej per sjelljen e saj jo te mire. Une te isha ne vend te saj i thoja nuses sime, hajde ketu ti bije, kjo eshte puna jote e kjo eshte e imja.
    Halla jote madje quhet vjerre e keqe qe knej ben punet e shtepise e knej gojen si corap per nusen; O beji punet o leri fare se kshu do e shikoj edhe ajo tjetra (nusja) qe ka per t'i bere vete te pakten se do i vije turp nga komshinjte e kushurinjte me rradhe.
    La vita è bella...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Po mire mi kur halla jote ndihet kaq e shfrytezuar le ta ndaje djalin me nusen, deri sa ajo i beka te gjitha vete, atehere perse iu dashka nusja ne shtepi.
    Per mendimin tim, nusja e halles tende vepron ashtu sepse halla jote nuk ia ndan punet qe ne fillim, po shkon e ankohet sa knej e sa andej per sjelljen e saj jo te mire. Une te isha ne vend te saj i thoja nuses sime, hajde ketu ti bije, kjo eshte puna jote e kjo eshte e imja.
    Halla jote madje quhet vjerre e keqe qe knej ben punet e shtepise e knej gojen si corap per nusen; O beji punet o leri fare se kshu do e shikoj edhe ajo tjetra (nusja) qe ka per t'i bere vete te pakten se do i vije turp nga komshinjte e kushurinjte me rradhe.
    Jo, ajo nuk ankohet dhe nuk flet per te, por nese ne shkojme te ajo, nusja nuk del prej dhomes - fle. E mandej halla duhet ti pres ata qe shkojne me ndejt. Pergatite krejt. Halla nuk eshte shume shume e vjeter dhe mund te punoj, por ajo nusja eshte monstrume e papare fare ore.. Nuk i intereson asgje, eshte krejt indiferente, s'di - shume e cuditshme.

Mire e ke ti se ata duhet te mos jetojne bashke me se miri, po ndoshta ajo e ka veshtire t'i largoj prej shtepise. Ku e di une, po ajo nusja eshte shume e cuditshme. Seriozitikisht!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Vjehrren time nuk e kam njohur por kam pare mardhenien e gjyshes me mamin.Katastrofe
    Gjyshja ishte nevrike dhe bente ligjin ne shtepi ndersa mami im ka qene"pule"(e qete) edhe ne moshen 50vjece mami nuk e kundershtonte kurre.gjyshja ka 2vjet qe ka vdekur ndersa mami po e kalon jeten spitaleve sepse nga stresi u semure me tension sa i shkaterroi veshkat. Me thoni ju kush do e duronte nje vjerre te tille qe nuses i thote;ci do gjithe keta femi do i hash me buke????? qe tre jemi.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    me mire te hahet nusja me vjerren sesa, larg qofte, te gjeje tenxherja kapakun e te shkojne mire; do ja bejne zborin djalit te gjore. ftu ftu ftu larg larg ters
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ajo nusja e juj po u kenaqka rome/more! Si me shku ne pushime terejetesore. !!Cudi qysh po e durojka ajo nena jote ashtu, se valla une nuk e kisha duru nusen e vellaut me ja bo ashtu nenes time.

E kam keshtu une nusen e djalit te halles..papapa cfare monstrumi eshte ajo..dy lidhje me kry si ka e sillet ne shpi te huj si me kone fare "princeshe". E halla ja bon krejt punte, e ajo ka mendu qe si ta merr nusen ka me u kenaq..ncncncnnc gjynahit!

Nusja kur te martohet duhet m'i respektu vjehrren dhe anetaret tjeret te familjes, nese nuk do ashtu, atehere zgjidhja me e mire eshte me marr burrin per dore, e te dalin e te jetojne vete.
    hmm nese e don djalin dhe don me pa te lumtur duhet me ju pershtat nuses , keshtu mami im eshte e re thot punet i kam ber edhe kur s'ka qen nusja , nese qohet mem ndimu mire nese jo s'ka gje i bej vet, une dhe te tjert nuk nderhym se nuk na perket !
    vllau eshte i lumtur me te , ata kalojn mire .Tani qdo kund nuset ndihen si princesha , nuk ka me uuu vjerri uuu vjerra , nese vjerra nuk punon e nuk e mbyll gojen s'ka nuse

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Vjehrren time nuk e kam njohur por kam pare mardhenien e gjyshes me mamin.Katastrofe
    Gjyshja ishte nevrike dhe bente ligjin ne shtepi ndersa mami im ka qene"pule"(e qete) edhe ne moshen 50vjece mami nuk e kundershtonte kurre.gjyshja ka 2vjet qe ka vdekur ndersa mami po e kalon jeten spitaleve sepse nga stresi u semure me tension sa i shkaterroi veshkat. Me thoni ju kush do e duronte nje vjerre te tille qe nuses i thote;ci do gjithe keta femi do i hash me buke????? qe tre jemi.
    alda09, ka qene koha e tille ateher , nese e kundeshtu vjerren u ber nami i zi dhe zani i zi, keshtu te gjitha mamat nat kohe kan pas presjon nga te gjithe antaret duke filluar nga vjerri , vjerra , kunati e kunata e tjer....

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Mos ja kercisni kot se te rralla jane vjerrat qe te behen si nena.Flasim kur ta provoni se shume kane thene keshtu por pak kane rezistuar. E kane mire italianet qe i lene sherbetoret pronto dhe jetojne vec. jo se nuk e do prindin po keshtu te dy palet evtojne sherret qe mund ta cojne ciftin ne ndarje,e te na rroje vjehrra pastaj.

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    alda09, ka qene koha e tille ateher , nese e kundeshtu vjerren u ber nami i zi dhe zani i zi, keshtu te gjitha mamat nat kohe kan pas presjon nga te gjithe antaret duke filluar nga vjerri , vjerra , kunati e kunata e tjer....
    ça ne ate kohe thua po flas para dy vjetesh kur mami im ishte bere vete vjerre,po tregoja rruget qe ne fillm thuaj se keto te plasin shpirtin.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nga inoti i vjehres,ajo iken dhe fle me mullixhiun!

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A eshte gabim seksi para martese?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 06-12-2009, 12:14
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Plagos njeriun e zemres,vetem pak dite martese!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 06:20
  5. 11 vjet martese denoncon burrin si tutor.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 14-03-2004, 09:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •