Beba e logel
Sa shume ke te drejte.
Ti nuk do te kesh problem me vjehrren tende, sado e vogel qe je.
Madheshtia jote eshte ne mendje, e kjo eshte e pakrahasueshme.
Beba e logel
Sa shume ke te drejte.
Ti nuk do te kesh problem me vjehrren tende, sado e vogel qe je.
Madheshtia jote eshte ne mendje, e kjo eshte e pakrahasueshme.
Une vjerren e kam shume te mire,![]()
Ralle ndodh kjo po, per mendimin tim jane shume ane qe ndikojne ne krijimin e marredhenieve vjerre -nuse,s'dua te zgjatem shume se do duhen nete dimri qe te analizosh cdo faktor e prape nuk nxjerr ndonje perfundim, po vetem konkluzione te ditura nga te gjithe
Merrni shpi me vete dhe takoheni vjerren nje here ne muaj, dhe jeni ne rregull, bile do ti thoni burrit "me mori malli per tet eme "
Falemindelit Pelasgian,
edhe une keshtu mendoj se nuk do kem probleme asnjehere me vjehrren time se une nuk dua qe "ai"djali i vjehrres qe une do dua shume te jete keq.
Ciao, Beba e logel.
Te desha...??? S'te dua...!!!
Ne jete ndodh edhe me keq,
Ka njerez dashnore, derisa... behen pleq....
Ka qe dashnore jane vetem,
nje muaj....
Te desha:@hh??S'te dua:dfshehur!!!
(Sergej Essenin)
cdo gje varet nga ne... Une mendoj se nuk ka vjeherr te keqe po qe nusja e mire (normalisht ka edhe raste kur te bjen e keqe sado sillesh mire me te)... Marredheniet nuse-vjeherr varen nga te dyja... Nqs une si nuse do sillem mire me vjehrren besoj se ashtu do sillet edhe ajo me mua... Ne kete raport ka ndikim edhe burri i nuses ose djali i vjehrres... Ai duhet te jete rregullator i marredhenieve mes nuses-nenes (vjehrres)
p.s. une dua te kem vjeherr, sepse s'do e kem obligim gjithe shtepine... o do m'i ruaj femite, o do bej nje dreke etc etc... Mbase si nenen time s'mund ta dua por do mundohem te arrij nje raport sa me familjar dhe sa me te kendshem.
shumicen e femrave gjeja e pare qe i shqetson kur mendojne per martesen jane grindjet qe do kene me vjehrren,problemet qe do ju sjelli ne mardhenie me burrin.si do silleni?po ju djemt cpozicion do mbani ne kte rast?
o Xhensila mi goce se m'ke mek se qeshuri kur pash ket temen qe ke hap
..........................
e para nje her qe jo vetem vjerren po dhe vjerrin ti respektosh se kan ber koken e "shpirtit" ke po ndan jeten... e dyta ti goce prinder po le e prinder do gjesh atje ku t'shkosh... pastaj mendo icik sikur ajo nusja vllait tend t'sillej keq me prinderit e tu si do ndiheshe ti?
dhe e fundit per aq experience sa kam djemte kurre nuk te ven as ty, as mua, asnje para nenave te tyre... kshuqe flije mendjen nqs nuk i ke mire punet me vjerren nuk i ke as me burrin
ps: m'fal qe tu drejtova kaq direkt, po vertet mu duk shum naive pytja qe ke ber.
Kjo teme qe ka hapur XHensila eshte nje teme e perditshme per mua dhe meriton te diskutohet dhe nuk mund te them qe eshte naive
per mendimin tim vjehrra ka vendin e vet dhe nuk ka pse ta marrim me frike kete gje
ka vjehrra te mira por ka dhe te keqija rendesi ka qe te shkojme mire me djalin e vjehrres,se cfare thote vjehhra bej nje sy qorr dhe nje vesh te shurdher
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
sado te mira te jen vjehrrat ato jan pak xheloze ndaj nuseve.per arsye se ju duket sikur ju marrin dashurine e djalit,sikur djemt i lene pasdore,ky eshte dhe shkaku i grindjeve.gjithashtu e di qe smund ti fusim te gjitha ne nje thes.
Krijoni Kontakt