Close
Faqja 16 prej 20 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 197
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Për: Vjehrra dhe marrëdhënia e saj me nusen në një martesë...

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Sherbet me kripe
    Me kryp eshte Busy Girl

ej hajde pak hajde qanej ka politika kallxona cka o ka bahet me VV-ne patriotike hahahahah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Me kryp eshte Busy Girl

ej hajde pak hajde qanej ka politika kallxona cka o ka bahet me VV-ne patriotike hahahahah
    Lere fare ,shendeti mendor eshte me i rendesishem ,sot kesh kah pesoj krize nervore nga cirku ne Kuvend ..duke filluar nga ajo qyrrajka e Rugoves ,pastaj ajo plaka e matufosur e PDK ,vazhdoi me ata katunaret arrogant te Drenices e perfundoi me flamurat kuq e zi ne zgjedhjen e Glaukit nenkryetar ne udheheqjen e Millkes ne gjuhen serbe ...edhe Zoti(nese ekziston) s'ju ban derman shqiptareve ..keshtuqe bisedojme per vjehrra me mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 17-07-2014 më 16:50
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Lere fare ,shendeti mendor eshte me i rendesishem ,sot kesh kah pesoj krize nervore nga cirku ne Kuvend ..duke filluar nga ajo qyrrajka e Rugoves ,pastaj ajo plaka e matufosur e PDK ,vazhdoi me ata katunaret arrogant te Drenices e perfundoi me flamurat kuq e zi ne zgjedhja e Glaukit nenkryetar ne udheheqjen e Millkes ne gjuhen serbe ...edhe Zoti(nese ekziston) s'ju ban derman shqiptareve ..keshtuqe bisedojme per vjehrra me mire
    Bane nje sheje dikund qe per here te pare pajtohem me ty
    Kshtu si te shkon puna me vjehrren ty a po guxon me ja lane fmin e me shku ne pushime vetem me burrin e dashur hahaha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Il Cavalliere Lexo Postimin
    Idealja do ishte te jetoje afer,por jo nen nje çati.
    Afer,sepse dhe kur te kesh femije ata do duan te rrine te gjyshi dhe gjyshja.Jo ne nje çati sepse,pleqeria eshte si femijeria,ankohet per gjerat me te vogla dhe ne momentin e pare qe i prish qejfin,i mbetet mendja aty.
    Jane disa aspekte nga te cilat praktika ka formuar traditen.Nuk flitet per njerez te mire apo te keq,injorante apo te shkolluar.Jane situata qe krijohen nga perballja e brezave.
    Shume dakort.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Bane nje sheje dikund qe per here te pare pajtohem me ty
    Kshtu si te shkon puna me vjehrren ty a po guxon me ja lane fmin e me shku ne pushime vetem me burrin e dashur hahaha
    Fatmirerisht nuk jetoj me vjehrren ne nje shtepi dhe kurre nuk shkoj ne pushime pa femije ,"mallin te kryet" ma mire ,pa femije udhetoj ,ne vjeshte apo pranvere ,5-6 dite por e kam nenen dhe motrat por edhe vjehrra eshte e pranueshme ne keso raste
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Fatmirerisht nuk jetoj me vjehrren ne nje shtepi dhe kurre nuk shkoj ne pushime pa femije ,"mallin te kryet" ma mire ,pa femije udhetoj ,ne vjeshte apo pranvere ,5-6 dite por e kam nenen dhe motrat por edhe vjehrra eshte e pranueshme ne keso raste:
    A po e shef qe edhe vjehrra vyen veq duhet me ja msu hujin mos me i qellu nato momentet kur e ka hanen hahaha.
    Une kam me dashte bre vjehrren ma shume se qiken e vjehrres ama spo muj e gjoj i here

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

A po e shef qe edhe vjehrra vyen veq duhet me ja msu hujin mos me i qellu nato momentet kur e ka hanen hahaha.
    Une kam me dashte bre vjehrren ma shume se qiken e vjehrres ama spo muj e gjoj i here
    Jo me dashte po me respektu. Dhe me kerku pej qikes t'saj me e respektu nanen tande. Jo veç pse asht nana jote po se eshte gjyshja e femijve tu....
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Po te besoj ,ti je mashkull s'do jetosh me vjehrren ,prandaj do ta duash ..edhe une tani e "dua" timen ,megjithese sa jetoja me te e urreja
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

Nuk pajtohem aspak ...ka mjaft femra te paedukuara qe jane bere vjehrra ,ta edukoj djali ne pleqeri nenen?
    Apo si edukohet nga burri nje grua e paedukuar ..duke e divorcuar?

Para pak ditesh nje e njohura ime ,tregonte per vjehrren e saj ,te cilen te gjithe e njohin si psikopate ..tha e moren ne det ,kujdeseshin per te sic kujdesen edhe ne shtepi ,sa edhe ne plazh ju ra ne sy kjo dhe njera nga grate i tha ,shume po kujdeskan per ty ,e lumja ti !
    Kush ..kishte thene ajo ,keta?
    Ti s'po dishe kurgja ,keta jane katastofe,hiq nuk kujdesen

E tani si ta menagjoj burri kete situate ?
    Apo sic ka raste plot qe kane vjehrra shume te mira por qellojne ne nuse te paedukata ,"qe as nuk hanen e as nuk pihen" ..njoh disa raste ,ku vjehrra ben tere punet e nusja rrin vec ne facebook ,cka te bej burri ne kete rast ,te ndahet nga nusja?

Qe te funksionoj sadopak jetesa me vjehrri duhet te kete respekt te ndersjelle te te dyjave ,se sado te jete vjehrra e mire (dhe anasjelltas)kur reja eshte e paedukate ,kot eshte!

nje burre qe nuk mund te menagjoi situaten ne familje ,qe ti dije ti thot boll nuses e boll nenes athere kur ato dyja ia cenojn lirin e njera tjetres e kisha kastru ne vend,edhe ashtu nuk i duhen ato testise.
    Ca thua ti tani ate qe nuk mund ta rregulloi djali te hyjne keto dyja ne mest.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

Citim Postuar më parë nga Busy Girl Lexo Postimin
    Teta une mendoj qe nusja ska pse e keqkupton vjehrren se ben ato qe ka berer gjithmone. nese vjerra nuk i kundervihet normal. Une nuk e le burrin te vij te me puthe mua kur vjen ne shtepi pa takuar te emen.Mendoj qe eshte e rende te nderrosh shtepi e kam provuar vete por duhet te pershtatesh me zakonet njerezit nuk mund te mundohemi te ndryshojme zakonet qe familja e tij ka patur gjith jeten sepse duam ne nuset nuk eshte e drejte. Ne nuset ti bejme nje pyetje vetes sa here na bertasin nenat tona sa here na i kthejne punet mbrapsht e ne qeshim me to e shkojme i puthim apo jo?? E pse nese vjehrra na thott nuk e ke bere mir i varim turinjte nje pash joooo nuk eshte llogjike mendoj. Edhe mami im ka nuse ne shtepi e une sdua qe nusja e vellait te bej me mamin tim si macja me miun kshu as une sdu te bej me vjerren ashtu. Vjerra eshte nene trajtoje si te tille dhe nene do e kesh.
    une mendoi se ne start duhet vendos pozicionet,vjehrra nen nuk eshte,as nusja vajz nuk eshte!...tani e gjitha mvaret ne rrespekt..nusja mbase eshte me e reja duhet ta imponoi personalitetin e vet ne familje ne menyre graduale .Dmth cdo gje fitohet nuk dhurohet. Rregullat e pergjitheshme ne shtepi nuk ka si i ndron ,por ato qe i takon mes saj dhe burrit duhet qe ne start te vehet vije e kuqe.Kshu ne fillim do te ket ca terheqje -leshime mes rreshtash por pastaj do kjartesohen rradhet.kete une e quaj faze e akomodimit.
    Une per vete kurr JO nuk kam thene,por punet e mia i kam kryer si doja vet. Me thot nje dite vjehrra : ca ishe ti,jo nuk thua ama punet i ben si do vet.
    i them une : une jam e rritur ,per nje dicka me thuaj vetem njehere,nese nuk e kryej athere kupoje se nuk me pelqen ajo menyre,ama nga rrespekti per ty nuk te kundershtoi.Tani po te vazhdosh te me thuash athere do te me detyrosh te te kundervihem qe kete nuk dua ta bej.Qe athere jemi ne paqe. Une i dij obligimet e mia qe me takojn ne familje,nuk i jap shansisn dikujt qe te me terheq vrejtjen,ama lirin time personale e kam te shejt.-aty nuk fal!

Faqja 16 prej 20 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A eshte gabim seksi para martese?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 06-12-2009, 12:14
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Plagos njeriun e zemres,vetem pak dite martese!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 06:20
  5. 11 vjet martese denoncon burrin si tutor.
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 14-03-2004, 09:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •