Nuk jane dhe aq vogelsira blue _sky.Pa mendo nusen edhe ajo eshte mesuar me tabiatet e saj.Vete ne nje shtepi te panjohur me zakone te reja, me njerez te rinj.Nuk eshte aq e lehte pasi do dhe ajo te gjej veteveten ne shtepi dhe jo thjeshte tu pershtatet njerezve te burrit.Ato vogelsira do ti perjetosh cdo dite te jetes dhe me beso nuk jane dhe aq te kendshme ,sidomos kur nuk u pershtatesh dot.
C'thua mer lal. Vjehra e motres ku s'e ka shetitur deri tani. Austri, Kroaci, Itali, Egjypt, s'ka lene vend pa vajtur me te.
Ia kam thene mire po te them, vjehrres mos t'i ndahet
Me e forta eshte kur ankohej motra se te dielave kane nje zakon te vjehrra te hane dreken jashte si familje. Kjo s'durohet me thote mua. Po po, i them, hall i madh te ka rene. Gjithe javen livadhisin, dhe nje dite te diele sikur po i thote vjehrra te holloje pete, e jo te provojne restorantet me te shtrenjta te Tiranes![]()
lioness lol,kur te zihesh me vjehren,ec e bluaj miell ke un,kom fillu pun mullixhi
U mbush bota me parimore , me kesilloj idera parimore e nisem edhe ne jeten , por kur zgjedh njeriun e jetes nuk e mendon se cfare vjerre te pret, te dyja te prekryera nuk te dalin, shancet jane shume te rralla, megjithate ju uroj qe e ardhmja mos tju deziuluzionoje dhe me vone do tju vije te qeshni me ckeni shkruajtur ketu.
une per vete me sa e kam njoftur vjerren time esht e mire nuk kam arsyje qe te qahem etj i kam te dy shume shume te mire...parvasisht qe nuk jetoj me vjerrin dhe vjerren bash se une jetoj jashtetit e ato ne shqiperi....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt