Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Citim Postuar mė parė nga Elna Durrėsi
    O Alba

Personalisht nuk para besoj nė kėto idera , besime apo parashikime, por njė gjė di ta them: Nėse kam ekzistuar ndonjehrė mė parė, nuk do doja tė isha ndryshe nga kjo qė jam sot.

Elna.

Elna as une nuk para i besoj por , me shtyn shume kurioziteti te di me shume per te tilla ngjarje , dhe i ndjek te tilla emisione ne televizor , atehere me ngjallin shume dyshime se dicka ekziston . Por se sa te verteta jane asnje nuk eshte ne gjendje ta zgjidhe kete .

Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2007
    Postime
    14
    Eshte nje teme shume interesante? Te them une besoj shum ne kete gje dhe kam shum pak kujtime nga jeta e kaluar,bile nje dite kam shkuar me veture ta vizitoj ate shtepine qe kam pak kujtime...por nuk kam provuar me shum sepse tani kam nje jete normale dhe as nuk kam deshire ta paramendoj nje jete tjeter...:-) .
    Si duket hera fundit kur ka shkruar diksuh qenka ... para 3viteve ,interesant :-)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    shume teme interesante qe ja vlen te diskutohet. Une personalisht i besoj, madje e quaj si nje nder teorite me bindese per jeten pas vdekjes dhe evolucionit shpirteror.
    Per kujtimet e jeteve te mepareshme, ekziston dhe nje teori tjeter. Asgje nuk humb, jo vetem energjia, por edhe idete, memoriet. Nje njeri kur vdes , memoriet e tij behen pjese e gjithesise ne nje oqean memorie te pafund, si vale me nje firme(signature) frekuence unike energjie. Mund te qelloje qe nese kjo firme eshte e ngjashme me ate te memories sone, ne mund ti kapim keto te dhena si nje antene, me fenomenin qe quhet kanalizim (chaneling) , dhe ti shohim sikur te ishin memoriet tona.
    Kjo nuk e hedh aspak poshte teorine e jeteve te kaluara, perkundrazi, ndoshta jep nje ide se ē'eshte rimisherimi apo shpirti.
    Ndoshta shpirti eshte pikerisht kjo firme unike qe perdoret nga nje njeri, dhe riperdoret perseri mbas vdekjes se tij.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Filmi: Udhetim ne Pranvere
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-04-2017, 11:01
  3. 15 sekrete tė teknologjisė qė duhen shfrytėzuar nė udhėtim
    Nga YlliRiaN nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 17:30
  4. Lajmėrim Pėr Njė Udhėtim Tė Kėndshėm !
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 13:16
  5. Sa udhėtim i bukur!
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-11-2008, 17:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •