Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Postime
    279

Al-Kaeda paralajmeron per sulme te reja ne Europe

Al-Kaeda paralajmeron Europen se ka perfunduar armepushimi i shpallur prillin e kaluar. Nje grup i lidhur me rrjetin terrorist te themeluar nga Osama Bin Laden, ka kercenuar se do te ndermarre sulme terroriste ne Europe ne perfundim te armepushimit 3 mujor. Ne 15 prill ne nje kasete te liderit saudit Osama bin Laden thuhej se vendet e Europes nuk do te sulmoheshin nese terhiqnin trupat e tyre nga vendet musliman. Ne gazeten arabe Al-Awsat, qe botohet ne Londer eshte publikuar nje deklarate e Al-Kaedes e cila i ben thirrje europianeve se kane vetem pak dite per te pranuar armepushimin e ofruar nga Bin Ladeni perndryshe do te mallkojne veten. Besohet se kjo deklarate eshte e brigadate Abu Hafs Al -Mazri, nje grup i cili mori persiper atentatet e 11 marsit ne Spanje, ku nga shperthimi i bombave ne trena, u vrane rreth 200 vete. Komunikata e botuar ne gazete njofton gjithe muslimanet qe banojne ne vendet perendimore te rikthehen ne vendet e origjines, ose te qendrojne ne lagje te banuara vetem nga mulsimane. Ata duhet te sigurojne saasi te medha ushqimi dhe parash, per te siguruar jetesen per te pakten 1 muaj. Deri me sot vetem Spanja ka terhequr trupat nga Iraku, ndersa europianet e tjere insistojne te ruajne pranine e tyre ushtarake ne kete vend
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LONDON-TIRONC : 02-07-2004 mė 19:11
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Jam kurioz te shof si do reagojne muslimanet evropiane pas ketij paralajmerimi.
    Do kthehen ne vendet e allahut apo do marrin ne sy rrezikun e te qendrojne ne token e te pafeve qe shume po e shajne po kemben se luajne qe andej.

sa per shtetet e europes nuk ma merr mendja se jo te gjitha do kercejne simbas avazit te fyellit te bari-mjekercjapit nga shkembi i prapa diellit qe ka mbetur vetem me shkop se tufen ja hengri ujku (b-52 shi).

Megjithate budallait duhet ti ruhesh se aq mend ka, dhe centrifuga e shperlarjes se trurit ne vendet e reres dhe diellit punon me kapacitet te plote, dhe po ashtu rendimentin e ka te larte mbasi lenda e pare qe e furnizon e ka % e neuroneve mjaft te ulet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Si ta marrim kalane nga brenda

More ky grupi Abu Hafs Al -Mazri ku e ka qendren,pyes seriozisht se besoj se po te futem neper mbledhjet e tyre do te kisha force ti bindja te heqin dore nga terrorizmi.bile besoj se
    do ti konvertoja ne fundamentalist te krishtere.Ej mos qeshni e kam seriozisht une besoj shume
    ne forcen konstruktive apo destruktive te fjales.A nuk thuhet dhe ne Bibel:

" NE FILLIM ISHTE FJALA "

Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    .................................................. ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LONDON-TIRONC : 04-07-2004 mė 01:33

Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar mė parė nga wittstar
    More ky grupi Abu Hafs Al -Mazri ku e ka qendren,pyes seriozisht se besoj se po te futem neper mbledhjet e tyre do te kisha force ti bindja te heqin dore nga terrorizmi.bile besoj se
    do ti konvertoja ne fundamentalist te krishtere.Ej mos qeshni e kam seriozisht une besoj shume
    ne forcen konstruktive apo destruktive te fjales.A nuk thuhet dhe ne Bibel:

" NE FILLIM ISHTE FJALA "

Wittstar,me sa kam degjuar nga Al Jazira, qendren e ketij grupi,Abu Hafs Al-Mazri e ke jo me larg se 2 km nga Heilderberger Schloss, prane Karl Ruprecht Universitet,sapo kalon Heilderberger Bruecke,rreth 5 min ne autobuz, drejt lindjes. Nese nuk te eshte dukur interesante deri tani strategjia qe ky grup ka ndermare ne lidhje me ''haj buken e permbys kupen'' persa i perket aktiviteteve te tij ne Europe,tashme platforma e ketij grupi duket me e qarte se kurre.

Ata duket se kane nevoje per ''new blood'' , per me shume fytyra te ''bardha'', ne menyre qe te maskohen edhe me shume pas planeve te tyre tashme te deklaruara. Do te ta dinim shume per nder ne si shqipetare se pari, e si edhe europiane me pas, qė, nese do te mundeshe te inflirtroheshe ne brendesi te ketij grupi,te pakten te nderhyje qe te mos te na hidhnin ne ere London Underground sepse eshte per momentin i vetmi mjet transporti me te cilin shkojme ne pune.

Tung.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LONDON-TIRONC : 04-07-2004 mė 02:13

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,321
    Postimet nė Bllog
    22
    Nje sulm i ri i Al-Qaeda ne Evrope, do te ishte nderi me i madh qe Al-Qaeda mund ti bente Evropes dhe botes. Duke e njohur nga afer mentalitetin evropian, une i ngelem besnik fjaleve se duhet qe terroristet te hedhin nje kulle ne ere ne Paris apo Berlin, qe edhe Evropa te zgjohet nga naiviteti i vete tradicional.

Ku do ti kthejne syte evropianet ne rast te nje sulmi?!

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Nje sulm i ri i Al-Qaeda ne Evrope, do te ishte nderi me i madh qe Al-Qaeda mund ti bente Evropes dhe botes. Duke e njohur nga afer mentalitetin evropian, une i ngelem besnik fjaleve se duhet qe terroristet te hedhin nje kulle ne ere ne Paris apo Berlin, qe edhe Evropa te zgjohet nga naiviteti i vete tradicional.

Ku do ti kthejne syte evropianet ne rast te nje sulmi?!

Albo

Europa tashme e ka kuptuar shume mire ''nderin'' nga sulmet e Madritit,Balit e New Yorkut, por Sistemi demokratik ne Europe ēalon me shume se ē'duhet,vuan Franca nga 9 milione arabe,Gjermania nga 5 milione turq, Belgjika,Hollanda,Zvicra etj...

Te mos harrojme kohen e Gadafit kur ai kercenoi Italine e Jugut me Raketa, e ''Mama Mia Italiane'' do te behej ''Sirena'' e klithjes per ''Ndihme'', nese Reagan e Theacher nuk do te sajdisnin disa llokume mbi ''brraken'' boterore per ti treguar se si duhet te silleshin ne te ardhmen.

Une kam shoke ne France,qe kane shkuar atje qe me ambasadat, e njeri prej tyre me erdhi ketu para disa muajsh , ndenji si mik se ishim shoke femijerije,e nder te tjera me tregoi per ZHUL'LLIKUN Algjerian e Maroken ne France.

Duke ma perseritur se 1 e 7-ta e Frances eshte arabe, Getot e ndyra te tyre,qe dikur kishin qene lagje te nderuara franceze,qe me kujtojne lagjet londineze si Southall,Kilburn etj qe dikur kane qene lagje te nderuara angleze,por qe sot e kesaj dite i gjen tendat me zarzavate gjysem te kalbura gati ne rrugen automobilistike, e nderkohe kur ai me tregonte per kalbesiren qe i kishte hyre ne ''palce'' ndertesave ku keta arabe kishin ndertuar te ''ardhmen'' e tyre ne perendim,prej nga ku urinonin motorinon e ashensorit te pallatit ne te cilin banonin, e me pas talleshin perpara kamerave te tv per kete gje,duke injoruar me injorance tipike saharatoide,mundimin e nenave te tyre qe te moshuara ,mundoheshin te ngjisnin shkallet.

Jack Shirak e Gerhard Schroeder mundohen te mbijetojne. Nuk duan tensione qe fare lehtesisht mund te shkaktohen nga numri jashtezakonisht i madh i Gamilexhive ne token europiane.

Do te ishte fare e lehte per Jean Marie Le Pean qe ti vinte lopaten Saharatoideve nese do ti fitonte zgjedhjet,por kjo nuk do te ishte zgjidhja e drejte per boten e sotme demokratike.

Shirak e Schroeder thjesht po ''tentojne'' te bejne opoziten e Bushit , edhe une them se kjo behet nen nje mirekuptim te thelle diplomatik. Edhe pse Franca nder dekada ka tentuar gjithmone te paraqitet si ''Superfuqi'' me vete ,duke hyre e dale nga Nato sa here i ka dash qefi,tashme e ka kuptuar se pa nje USa te fuqishme,nuk mund ti perballoje dot e vetme nje c'mendurie islamike me permasa katastrofike.

L.T
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LONDON-TIRONC : 04-07-2004 mė 04:16

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Politika Europiane kunder terrorizmit ka pak a shume rruge te njejta.
    Dhe me hyrjen e vendeve te tjera po zgjeron me shume frontin pro amerikan dhe miratimin ndaj luftes globale kunder terrorizmit.
    Po jane Franca dhe Gjermania qe nuk humbin rastin per te sulmuar Ameriken.
    Franca duhet te kuptoje qe eshte e kaluar,nuk eshte me kolonizatori qe pushtonte boten.
    Edhe Rusia eshte bere si dhelpra me dy vreshta.
    Franca eshte shtet qe me politiken e kufijve te hapur qendron siper nje fuēie me barut.
    Kam ndenjur kohe dhe kam pasur mundesi ta njoh mire keshtu qe jane ide te jeteuara.
    Edhe pse arabet qe jetojne ne France jane tolerant dhe mikrites po mendoj qe eshte nje paqe e rreme me perendimin,ne pritje te eventeve.
    Nuk i urohet e keqja askujt por nuk mund te mos shohesh realitetin dhe te jetosh sikur terrorismi eshte afare i te tjereve.
    Nuk me ka pelqyer ne vite Italia por kohet e fundit ka nderruar tendenc,sepse rreziku i terrorizmit eshte real dhe nuk duhet te njohi kufij lufta kunder saj.

Po qe se ndonje shqiptar hyn e ben pjese ne Al Qaeda,aman te fusi ndonje fjale te mire per ne nga Italia
    Po bejme ndonje lek tani,dhe po na rane ehee mbaruam...
    Si perhere nderi quhet nder dhe dime ta shperblejme ne shqiptaret.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Tirong shkruan:
    "Do te ta dinim shume per nder ne si shqipetare se pari, e si edhe europiane me pas, qė, nese do te mundeshe te inflirtroheshe ne brendesi te ketij grupi,te pakten te nderhyje qe te mos te na hidhnin ne ere London Underground sepse eshte per momentin i vetmi mjet transporti me te cilin shkojme ne pune."

Hi Tirong

Nuk e bej dot se kam fillu nje flirt me nje prokurore ketu ne Heidelberg edhe me tha se
    po te infiltrosh Al-Kaidan nuk takohem dot me me ty se me heqin nga puna.Eshte shume simpatike dhe nuk ja prish dot.
    Sa per Underground ne Londer pune dreqi.Mbase kam nje menyre per ta parandaluar Al-Kaiden edhe pa e infiltruar por pse ti hyje asaj pune.Gjithe jeten ju kam bere nder juve more qafira dhe vetem te keqija kam pare nga ju.

Ju dalte ida ne enderr ju dalte.

++++++++++++++++++++++++++++++++

From things unpublished:

" Mbreme pashe nje enderr te tmerrshme.Nje miku im me tha hajde te lutemi dhe une i thashe jo.Mire tha shko ne qoshen e qete dhe lexo Biblen.Une i thashe jo.Nuk dua ta lexoj Biblen.
    -Pse nuk do ta lexosh Biblen ?- me pyeti.
    Sepse edhe pa te kam shume dhimbje per njerrezit i thashe,dhe dola nga Kisha.
    Ai mu lut te kthehem por une su ktheva.Dhe keshtu po largohesha gjithmone e me teper nga Kisha.Deri sa mberrita te klubi "Ateist 3 ". Aty me kapi per krahu nje femer bjonde qe diku e kisha pare dhe me futi
    brenda ne nje dhome shume te bukur me muret te ngjyer me te kuqe.Sapo filloi te me hedhi
    alkol ne nje gote qe me vuri para e i thashe jo..jo nuk dua te ri
    ne kete klub.E mora goten e hodha tutje mbi mur dhe nga zhurma e saj u zgjova i tmerruar.
    Me kish zene gjumi ne trenin qe po me conte ne Frankfurt". Author Wittstar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Londer shkruan:

" Wittstar,me sa kam degjuar nga Al Jazira, qendren e ketij grupi,Abu Hafs Al-Mazri e ke jo me larg se 2 km nga Heilderberger Schloss, prane Karl Ruprecht Universitet,sapo kalon Heilderberger Bruecke,rreth 5 min ne autobuz, drejt lindjes. Nese nuk te eshte dukur interesante deri tani strategjia qe ky grup ka ndermare ne lidhje me ''haj buken e permbys kupen'' persa i perket aktiviteteve te tij ne Europe,tashme platforma e ketij grupi duket me e qarte se kurre.

Ata duket se kane nevoje per ''new blood'' , per me shume fytyra te ''bardha'', ne menyre qe te maskohen edhe me shume pas planeve te tyre tashme te deklaruara. Do te ta dinim shume per nder ne si shqipetare se pari, e si edhe europiane me pas"

Londer per ty tashti nje pyetje serioze!

Keto te dhena qe jep ketu me lart i ke te sakta apo i ke dhene ashtu kuturu.
    Neqoftese i ke nga burime te sigurta te lutem bej nje shenim ketu poshte dhe shkruaj:

" Te dhenat qe kam dhene me lart jane te verteta dhe kane vleren e nje dokumenti juridik"

Pasi une kam nenshtetesine gjermane dhe ne se ti nuk ben shaka do te isha i detyruar
    ta kaloj kete informacion ne policine gjermane per te parandaluar ndonje zallamahi,pasi sic
    kemi patur rastin ta shohim mire vete gjermanet nuk kane interes te lexojne forume shqiptare.Ne rast se ti nuk i jep shenimit tend te mesiperm vleren e nje dokumenti me vlere
    ligjore atehere do ta klasifikoj si nje shaka makabre.

Till next time

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vatikani: Muslimanėt e kanė rikthyer konceptin e Zotit nė Europė
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 10:37
  2. Vatikani: Muslimanėt e kanė kthyer konceptin e Zotit nė Europė
    Nga Archicad nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 19:43
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  4. Grekėt: Shqiptarja mos prekė flamurin
    Nga zeus nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 22:49
  5. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •