KU ne cfare adrese e shikoni kete "portokalline"" ju???
KU ne cfare adrese e shikoni kete "portokalline"" ju???
http://www.top-channel.tv/Postuar mė parė nga pantere vlore
shtyp K E T U , dhe mundesisht te kesh internet te shpejte.
Shijoje!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
"Portokallia" si emision me pelqen shume,mirepo qe ka ndonjehere banalitete,eshte fakt.
E tani se si duhet vepruar dhe a duhet te veprohet ne kete aspekt nuk jam i sigurte se po te mos ishin keto banalitete "Fiks Fare" as qe do kishte suksesin qe ka,ndoshta edhe e njejta vlen per "Portokalli".
Nje doze banaliteti vetem tregon se jemi njerez,asgje me teper.Mirepo me sa kam pa asnjehere nuk kane kaluar ate ekstremen e kufirit te banalitetit dhe respektoj kete,qofsha edhe une ndonje dite teme humori ne "Portokalli" nuk do me pengonte.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
I shikoj dhe 'Fiks Fare' dhe "Portokalline' ne internet.
Gjeja qe me gezon eshte qe pas ligjit qe i ndalon kanalet te japin filma te vjedhura ato kane filluar te prodhojne emisione vete qe nga humori te politika.
Kjo eshte nje gje shume e mire.
Portokalli me pelqen ,kuptohet ka dhe banalitete ne disa momente se sic dihet banalitetin nga humori e ndan nje fije.
Po ne pergjithesi eshte shume i mire dhe kombinimi i muzikes se tradites me dy kengetaret me cifteli eshte shume i kendshem e sa bukur kombinon modernia me traditen.
Duke kujtuar dhe traditen popullore qe me humor kendonin e thumbonin problemet e perditshme e me kenge te bera aty aty nga rapsodet.
Duke pasur parasysh humorin qe nga Italia fqine e deri ne Amerike qe dhe ne keto vende me shume mundesira ka shume banalitet e vulgaritet sidomos ne Itali ato qe artistet tane kane prodhuar me duken shume te mira.
Eshte e vertete qe eshte i bukur por ne shqiperi me te till emisjon mendojne se bejne si ne europe por eshte e kunderta se ketej na europa mundohen ti eqin banalitetet ne per emisjone dhe ne shqiperi eshte e kunderta ( te eqim pak italine se dhe ata jane pak si portokallia ) nje show i tille duet te jet me rkomandim prinderish mendoj une per ne shqiperi
Ate filmin FATAL ATTRACTION e kisha pare ne Amerike dhe mendoja se aq ishin skenat (nuk e kisha pare ne vidjo). Kur vajta ne Shqiperi, qe e tregonin te gjithe filmin pa asnje editim, me ra mjekra ne dysheme. Shqipetaret kur na i vejne emisionet ne TV, nuk pyesin fare per banalitetet apo per te hequr dicka apo per te paralajmeruar prinderit qe filmi eshte rated R, jo per femije. Numri i te vdekurve ne Irak shikoheshe ne c'do lajm, pothuajse. Thjesht nderroje kanalin, dhe e vinin aty tek cepi i ekranit. Ketu ne Amerike, duhet te germosh per kesoj gjerash. Shume filma jane edituar.
Megjithese Portokallin do e vija ne nje kategori me Comedy Central per banalitetin.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Per mendimin tim nuk eshte keshtu Stormangel. Banalitetet shikohen 2-3 here sa per te shuar kurjozitetin por jo gjithmone. Edhe une bashkohem me mendimin e hapesit te temes se ne ate emision ka shume banalitete te cilat mund te zevendesohen shume mire me humor cilesor. Mendoj se nje nga arsyet pse portokalli ka patur kaq shume sukses eshte sepse mungojne emisjone te tilla konkuruese ne televizionin shqiptar. Po si i thone llafit gur gur behet kalaja...shpresojme qe te jete kjo vetem nje faze kalimtare ne tv shqiptar.E tani se si duhet vepruar dhe a duhet te veprohet ne kete aspekt nuk jam i sigurte se po te mos ishin keto banalitete "Fiks Fare" as qe do kishte suksesin qe ka,ndoshta edhe e njejta vlen per "Portokalli".
Kur ke nje foshnje,i gezohesh vetem atij e nuk e shan dot.
Por,kur i ben me shume,atehere ke mundesine te ndash dashurine per te gjithe ashtu si edhe duhet.
E kam fjalen per ate konkurencen e emisioneve per te cilen flet,dhe jam me ty.
Por perderisa nuk ka,Portokallia ngelet emisioni me i mire humoristik ne Shqiperi.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Kjo eshte teme me te vertete interesante, dhe bashkohohem plotesisht me hapesin e kesaj teme. Une mendoj se ne Shqiperi, sic eshte permendur me larte,jo vetem eshte fillimi i ketyre spektakleve, por televizioni ne vetvete atje nuk funksionon sipas rregullave qe ka bota. Psh, le te marrim fiks fare. Nqs se ate emision e ben Filip Cakulli, nuk eshte se gjate regjistrimit te nje pjese, editori qe e e ka per detyre shkon dhe i thote " Kete s'mund ta themi, ose kete s'mund ta bejme nga ana ligjore ose kjo eshte shume banale per tu dhene ne nje ore qe e shohin te gjithe, edhe femijet. Cdo gje eshte lene ne doren e tij, pra si ta mendoje ai dhe nqs se atij i duken normale disa banalitete, ska problem edhe per te tjeret.
Krijoni Kontakt