Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 11 prej 11
    i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    More Albo, me duket se je ngaterruar. Citon shkrime te Matrix dhe i drejtohesh Deshmuesit sikur t'i kete shkruar ai. Shifi pak me me vemendje shkrimet e te tjereve.

Sa per shkrimin tend per bashkimin e kishave jam dakort ne pergjithesi me ty. Por nje gje nuk kuptoj, kujt i drejtohesh pasi une deri tani nuk kam lexuar ndonje shkrim te ndonje te krishteri te kujtdo dogme qofte, te mbroje perpjekjen e njerezve per bashkimin e kishave.

Sado te mundoheni te shfaqni rrezikun e ekumenizmit, nuk do mundeni t'i shmangeni dot, pasi ajo do ndodhe nje dite, heret apo vone. Dhe me e cuditshmja eshte se edhe KO do jete brenda kesaj perpjekje. Ne ate kohe te gjithe femijet e vertete te Perendise do te refuzojne nje veprim te tille, gje qe do te shkaktoje edhe perndjekje ndaj tyre. Por lavdi Zotit se ata qe do perndiqen nga "te krishteret" fetare, do kene sigurine e Krishtit ne jeten e tyre.

Ashtu sic e quan ti gabim perpjekjen njerezore te disa teologeve dhe klerikeve te ndryshem per bashkimin e kishave, (me te cilin mendim pajtohem edhe une) ashtu eshte edhe gabim te mundohet dikush me perpjekje njerezore ta ndaloje kete ngjarje. Te krishteret e vertete pra nuk do marrin mundimin te luftojne kunder gabimeve njerezore, ata thjeshte besimin dhe sigurine e tyre do ta kene te Zoti i tyre Jezus Krishti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marcus1 : 07-06-2004 mė 13:49
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Rreziqet e radiacionit kur bejme grafi.
    Nga Tr|BaL nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 09:06
  2. Rreziqet dhe mbrojtja e rrjetit pa tel
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-07-2008, 11:26
  3. Shteti pėrballė mafies
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 03:02
  4. Drejtėsia Shqiptare
    Nga Enri nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-07-2003, 15:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •