Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ku bazohen ateistet/islamiket ne gjykimin per krishterimin?

Desha ta hap nje teme se e kam verejt qe gjithmone ateistet dhe islamiket kur gjykojne besimin krishter bazohen ne 'inkuizicion' 'kryqzata' 'vrasje ne mase' dhe mendojne se ato i perkasin besimit krishter (edhe i ofrojne 'argumentet', 'provat' e tyre) ndersa nuk kritikojne kete besim duke u bazuar ne Dhiaten e Re dhe ne urdherimet e Jezusit. Mister i madh?!, kjo eshte sikur ta gjykosh ateizmin nga personat qe jane deklaruar si ateiste si p.sh. Stalini, vrases i miliona njerezve. Mister i madh shume, kurre nuk i kam kuptu, si do t'i kuptoja une, kur ata nuk e kuptojne veten.

Selam Alejkum mushrikun, Peace be upon you kafirs

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever
    Ku bazohen ateistet-islamiket ne gjykimin per Krishterimin?
    islamikėt me sa di un bazohen ke konkurrenca "allahu e ka mė tė modh se jahveu". ene kristiant ia kthejn qė "jahveu e ka mė tė modh se allahu".

kurse ateistėt thojn qė allahu dhe jahveu jon fantazi erotike qė tregojn homoseksualizmin e fetarve dhe besimtarve.

kaq osht e gjitha. dilni haptas thoni qė jeni homo dhe ikni bleni tokė nė Mars, lejeni Tokėn rehat mjaft ia keni ēa tr@pin me problemet e juja psikologjike dhe hormonale

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •