Pershendetje!
Nuk po mbarohen budalliqet e shqiptareve!!!!
Cfare ka bere Lobi shqiptaro-amerikan per Shqiperine??!!!!!
Cfare ka bere per Shqiptaret??!!!!
1.) Ne Shqiperi!!! Ku shqiptaret trajtohen ne ambasaden amerikane si njeres te turmave.
2.) Ne Amerike!!! Ku shqiptaret nuk kane asnje mundesi informimi. Nuk kane asnje ndihme. Por vijne ketu edhe Profesora dhe Doktora dhe per te mbijetuar fillojne e punojne si lavapjates. Dhe pas shume perpjekjeve personale arrijne veteveten, por pasi jane shkaterruar psikologjikisht.
Cfare projektesh kane sjelle shqiptaro-amerikanet ne Shqiperi??!!!!
Nuk e di se kush mund te me jape nje pergjigje ketyre pyetjeve qe une bera me siper. Une shikoj se sa shume flitet, dhe kur vjen puna nuk behet asgje. Dhe per kete me vjen shume keq. Themi qe jemi komb i zgjuar, dhe kemi njerez te zgjuar.
Po ku jane keta njerezit e zgjuar??!!
Ku jane projektet qe keta njerez te zgjuar te bejne per vendin tone??!!
Ku eshte prezantimi yne ne bote nga keta njerez te zgjuar??!!
Por secili e ben per te fituar gjoja reputacion dhe pushtet personal, pa menduar per te pergjithshmen qe eshte Shqiperia, Kosova dhe viset e tjera shqiptare.
Thone qe e ka fajin Fatosi apo Saliu. Pse nuk del ndonje apo disa nga keta njerez te zgjuar (qofte edhe te lobit Shqiptaro-Amerikan) te vij ne Shqiperi me projekte konkrete dhe ti bej thirrje popullit. Dhe atehere ikin nga syte kembet ata politikane te qelbur. Ata (politikanet tane) e mbajne ende peng shqiperine se keta njerezit e zgjuar, me potenciale ekonomike dhe me mbeshtejen Amerikane nuk e marrin persiper ti hyjne asaj rruge me telashe (qe e ka emrin politike) per te rregulluar vendin tone. Por duke qene ketu ne amerike bejne analiza te ndryshme dhe teorira. E them kete duke qene i bindur se pushteti politik eshte i lidhur ngushte me pushtetin ekonomik. Dhe nese krijohet nje force politike qe ka pushtet ekonomik dhe nuk e ka mendjen per tu pasuruar ( pra per te vjedhur), dhe te kete projekte per ngritjen ekonomike te Shqiperise atehere ajo do te perkrahet nga kushdo ne Shqiperi.
Ky eshte nje mendim imi ne lidhje me ceshten Shqiptare ne pergjithesi. Qe ne Shqiptaret shquhemi per teorira kete e kam te qarte. Ndoshta keshtu do na iki jeta neve duke u zvarritur sa andej kendej, dhe pse jemi nje vend me poteciale njerezore dhe natyrore.
Shpresoj qe zvarritja jone te marre fund ndonje dite.
Krijoni Kontakt