Julian
Jam 100% dakord me ty dhe mendoj se pas gjetjes se spiritualitetit edukimi eshte hapi tjeter me i rendesishem per te arritur qellimin qe permende vete nepostimin e mesiperm.
Julian
Jam 100% dakord me ty dhe mendoj se pas gjetjes se spiritualitetit edukimi eshte hapi tjeter me i rendesishem per te arritur qellimin qe permende vete nepostimin e mesiperm.
Live and let live!
Bravo
vetem 1% e popullsise mos them me pak dine se c'eshte arti.
megjithate nuk ja vlen qe te paguash $1500-2500 per te blere pikturat e ketij piktori. $ 500 do te ishte maksimumi qe do te jepja, per dicka qe vertet do te me terhiqte.
kam pare punime fantastike, faktikisht isha ne mbremjen ku Stefan Stefani paraqiste punimet e tij dhe aty kishte shume te tjera qe qendronin me lart. (Mendimi im ky)
Nuk km Blere ndonjehere piktura ato me jane dhuruar nga piktoret por gjithsesi nuk do i vija kurre nje cmim punimeve te piktoreve te ndryshem.
"Faktikisht" ne cilen mbremje ishe Stela, ku piktori kishte paraqitur me shume punime se keto qe jane paraqitur ketu?!
-Vetem 1% e popullsise do i binte qe vetem une te interesohesha per art ne Shqiperi ose une dhe nje klase arti ne te gjithe shtetin ku jetoj ne SHBA, apo jo ?!
Nuk do i vije cmim pikturave, dmth e gjetem kush i vodhi veprat e artit ne Boston - me sa mbaj mend une qe ne fillim te koherave arti eshte shitur(realja)
Pastaj cte keqe ka ti vesh cmim artit, artistet, si qenje njerzore jo perfekte, atje e mbajne shpresen, pasi vlera ne lek tregon dhe sa e vleresojne njerzit nje art si dhe tregon cfare shtepi te re do bleje nje artist
*Duke luajtur me mendjen time sot, cuditerisht...
Fiori! Ketu jam e sigurt se nuk do te mund te them shume, ndonese fjala nxjerr fjalen dhe...kushe di cfare behet
Po te kerkoj ndjese qe ne fillim....
QE te mund te them dicka per gjithe punen qe ke bere ne sjelljen e foto-pikturave , kam dy arsye per te mos e bere te mundur. E para, nuk e njoh dhe aq shume pikturen , ndonese ato me japin ngacmime sigurisht, dhe per me tej pikturat e para ketu, nen kushtet e zvogelimit, nuk ma japin gjithe guximin te them qe jane kryevepra...por jane te pelqyeshme.
Kam nje mikun tim piktor lezhian, Pashk Pervathi...i cili vleresohet prej pikture-njohseve si shume i talentuar dhe krejt i vecante ne stil. megjitheate ne shqiperi nuk ka patur kushedi c'sukses...ndoshta per vete faktin se cdo lloji arti shijohet me se pari nga te pasurit...Te cilet e dime pothuaj te gjithe se shtresa e pasur dhe e mundur per te blere e shijuar pikture nuk eshte e atij niveli...(njihen keto fakte) Megjitheate ai mbas vitit 97 ka hapur disa ekspozita ne europe, si ne spanje, gjermani, zvicer , itali e gjetke.... per cudine e tij eshte pritur shume shume mire. Nuk po them se per cfare cmimesh u shit...megjiteate e kam pare te kthehet i lumtur ne lezhe.
E vetmia gje qe me ka bere pershtypje tek ky piktor eshte se...Kurre nuk e kam pare te mund te beje dy here te njejten pikture...( e provoji nje here me nje "kale dhe guacka" per disa muaj dhe ne fund permbysi pothuaj gjithe studion i perlotur e i lodhur tha....nuk e bej dot me kurre, nuk jam i frymezuar ashtu, sic isha kur e krijova)
E kam goxha mik, megjiteate ende nuk me ka dhuruar nje pikture te tijen.
Ndonese une i jam mirnjohese, sepse me ka punuar pa cmim kopertinen e librit tim te pare.
Eshte ne Michigan , punon per ilustrimet e Kishes se Shen Palit.
Ndoshta do te kem disa piktura te tij, per pikture dashesit e forumit dhe mund ta pasurojme kete kend me piktore te tjere Shqiptare. Kam thene ndoshta, duke shtuar edhe nje ndoshta per ju...., do ti pranonit apo jo?
Megjithese thashe se s'kam c'them, me falni nese u zgjata.
Piktura eshte fjala me e heshtur dhe poezia me e gjate.
poezia e ngjyrave.
Fiori...Te pershendes ! Dhe te gjithe juve.
macia _blu-----(edhe ketu)![]()
urime per pikturat a ka mundesi te kontaktoj me ju jam anxhela nga dr jam e interesuar tju takoj ju lutem mu pergjigjni tung nga anxhela ose nero-blu@hotmail ju uroj suksese
sa kushton nje valentino,
nje versace!
a e dini sa leke ka marre Michelangelo kur realizoj "capelen sistina" sa kushton sot,
(Mona Lisa) a ka ēmim ....Jo
atehere ka bleres te artit te kategorive te ndryshme,siē ka dhe artiste te kategorive te ndryshme ,kure personalishte mu me pelqen diēka nuk pyes per ēmimin nese e mban portofoli,
keshtu anjeri pej nesh nuk mund te thote kjo pikture ka kete vlere,ajo gjykohet nga espertet e piktures,
kam mendimin se piktori ne fjale eshte autodidakt.
Nese ne sot blejme nje pikture me vlera artistike eshte investim,
Van gog jepte nje pikture per nje gote birre, sot "lulet e diellit"jane shitur per
60 milion$.
Postuar mė parė nga Fiori
Shume mire qe i shet me ato cmime po pikturat qe po shoh nuk jane gje. Shume te zakonshme dhe pa fantazi.
Krijoni Kontakt