Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    te flas personalisht apo pergjithesisht ? vete une mendoj ndryshe gherat ; se pari nuk bej nje propozim erotik nje vajze pa qene i sigurt qe ajo do doje apo sdo doje ; se dyti nuk mund te ndihem keq edhe sikur ajo do kundershtoje ndjenjat e mia , pasi une nuk do pres shiume deri atere sa ndjenjat e mia do jene kaq te fuqishme saqe do me jete e veshtire te largohem nese ajo me refuzon ; pra eproj shpejt e shpejt dhe largohem po ashu ; si ndihem ? i vleresuar , si duhet te ndihem ? i vleresuar per vete faktin qe refuzuesja nuk me ka merituar , e ka kuptuar qe meritoj nje vajze me te mire se ajo dhe se ka vepruar me sinqeritet , per bese te tilla vajza mund te behen shoqet me te mira ,

i/e regjistruar Maska e amaro
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    NenToke
    Postime
    242
    hey cuty shume kjo goca qe po pret princin,
    kur i afrohesh nje femre per ti bere nje propozim "erotik" para se ti propozosh mund te kene kaluar me nate te tera fantazi dhe kur ajo thote qe me fal por rrime me mire shoke!!! ktu eshte momenti kur te iken truri, nuk e di pse por te iken truri me vertete, shume nga ne meshkujt kemi kalu kto lloj aksidente ndjenjash, edhe kjo kalon por heres tjeter del para nje femre qe ke ndermend per propozimin "erotik" me nje mije lloj versionesh gjuajtje te vecanta qe nuk jane per tu thene ktu ne forum por nqs jeni mashkull me shanc dhe nuk keni provuar akoma ket refuzim po ju jap disa keshilla se si ta ulni ne mininmum rriskun e refuzimit si psh: momenti me i pershtatshem eshte ta beni propozimin duke ndjekur nje film me aktoren e famshme "jessica rizzo" femrat ndikohen shume nga filmat e saj shanci per tu refuzuar eshte pothuaj zero! propozimin bejeni brenda nje BMV Z4 cabrio dhe ne ket rast refuzimi nuk eshte kurre me i forte se tundimi per gocen! naten e te shtunes mbas 5 tequila shots posibiliteti qe te refuzoheni ose oferta per tu bere thjesht shok nuk ekziston! nje unaze me tek gur nga tiffany&co qe mund te dhuroni para se te beni propozimin erotik do ta bej gocen te thote qe kam shume shoke ka ardhur koha te gjej nje partner xhentil si ty! etj ka shume raste mjafton qe ju te jeni gati per cdo gje sepse edhe femrat gjithmone jane gati per cdo gje.
    Money Makes Man act Funny

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga amaro
    ju jap disa keshilla se si ta ulni ne mininmum rriskun e refuzimit si psh: momenti me i pershtatshem eshte ta beni propozimin duke ndjekur nje film me aktoren e famshme "jessica rizzo" femrat ndikohen shume nga filmat e saj shanci per tu refuzuar eshte pothuaj zero! propozimin bejeni brenda nje BMV Z4 cabrio dhe ne ket rast refuzimi nuk eshte kurre me i forte se tundimi per gocen! naten e te shtunes mbas 5 tequila shots posibiliteti qe te refuzoheni ose oferta per tu bere thjesht shok nuk ekziston! nje unaze me tek gur nga tiffany&co qe mund te dhuroni para se te beni propozimin erotik do ta bej gocen te thote qe kam shume shoke ka ardhur koha te gjej nje partner xhentil si ty! etj ka shume raste mjafton qe ju te jeni gati per cdo gje sepse edhe femrat gjithmone jane gati per cdo gje.
    hm logjika e adoleshentve ...keep trying little one, me keto keshillat e tua besoj se do ndihmosh shume djem te refuzuar pff
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Per mendimin tim kur nje goc e refuzon propozimin e nje djali qe ata te lidhen bashke do te thote qe goca nuk ka ndjenja aq te forta per te. Shume nga ju do thoni por varet edhe nga kushtet qe ka per te dale me nje cun se ka goca qe nuk ju lejohet te kene te dashur.(me lejen e prinderit)
    Por nqs goca e dashuron marrezisht cunin edhe e pelqen ben te pamunderen qe te dalin bashke e te kalojne kohen te dy duke ju thene prinderve qe jam tekk shoqja tj.
    Po kur e refuzon propozimin, nje cun ndihet keq. Sesi i duket vetja. Por aman jo cdo propozim pranohet. Duhet ta pranosh vetem kur e do nje person.
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga joanna
    mos e ngaterroni temen

kur thashe propozim erotik nuk e kisha fjalen per krevat, por ne rastin kur propozojne nje vajze te behet e dashura e tyre dhe e cila u thote jo.

shpresoj te kem sqaruar ndopak temen tani

hahahahahaa ckom qesh po pse mi joana ca kujton ti se ne cunat dalim edhe u themi ,hey o goce ka mundesi te nalosh 1 min (goca thote po patjeter) cuni thote e di si o muhabeti (goca thote jo se di )ke qef te bohesh dashnorja ime edhe (goca thote shko ore pjirdhu ti ) propozime te kohes sales ka ik ajo kohe lal!!propozime bohen vetem kur i kerkon doren dikujt psh(would you marry me)po qe shqiptare para se te japi pergjigjen te pyt( sa rob te shpise ke jashte shtetit)ndersa po qe e huj te thote (yes) ne qfs ,se i fut noi rrene i thu qe jom italjon se me i thone shqipe ahah ske shons hahahahahaaaa

Une per vete spropozoj,po dola per noi (date) e shikoj si po shkon muhabeti ,po i pelqeva ska nevoje me bo propozim,i fus i (kiss)omel e omel ,,edhe para se te ndahem i them (when can i see you again) edhe ajo thote (here is my number ) do te thote qe ja ka qefi per (relationship me ty ) po te tha (i dont know) e dini vete ju se ca do me thone ,se jeni kaq te zgjute .........kaq kisha per momentin po patet noi ankese ju gocat ktu jom une.........x

hajt shnet e pare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 25-08-2004 mė 17:35

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga sweet_babe
    Per mendimin tim kur nje goc e refuzon propozimin e nje djali qe ata te lidhen bashke do te thote qe goca nuk ka ndjenja aq te forta per te. Shume nga ju do thoni por varet edhe nga kushtet qe ka per te dale me nje cun se ka goca qe nuk ju lejohet te kene te dashur.(me lejen e prinderit)
    Por nqs goca e dashuron marrezisht cunin edhe e pelqen ben te pamunderen qe te dalin bashke e te kalojne kohen te dy duke ju thene prinderve qe jam tekk shoqja tj.
    Po kur e refuzon propozimin, nje cun ndihet keq. Sesi i duket vetja. Por aman jo cdo propozim pranohet. Duhet ta pranosh vetem kur e do nje person.

Aj em dakort me ty zoti te ka fal rrush me mend

Valla gjo e keqe osht qe mua me me ndodh apo ndoshta me ka nodh. kam bisedu nje or apo sdi sa ne Internet per nje gjo me nje vajz kur erdhi puna me dal nuk mundi apo thjesht refuzoj me dal e un tu bona norvoz e kesi sende edhe te nesermen ja ktheva back un ajo doli une jo edhe tani filloi jo Prindertit jo keso sende kur e din qe Prinderit i ke ashtu mos u njofto me as kend as mos dashuro as kend kur e din qe i ke Prinderit ala te shekullit 18 aku e di zoti.. me reformat e vjetera si shkojn ata .
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551

Cool

Citim Postuar mė parė nga titi_ali_demsi
    hahahahahaa ckom qesh po pse mi joana ca kujton ti se ne cunat dalim edhe u themi ,hey o goce ka mundesi te nalosh 1 min (goca thote po patjeter) cuni thote e di si o muhabeti (goca thote jo se di )ke qef te bohesh dashnorja ime edhe (goca thote shko ore pjirdhu ti ) propozime te kohes sales ka ik ajo kohe lal!!propozime bohen vetem kur i kerkon doren dikujt psh(would you marry me)po qe shqiptare para se te japi pergjigjen te pyt( sa rob te shpise ke jashte shtetit)ndersa po qe e huj te thote (yes) ne qfs ,se i fut noi rrene i thu qe jom italjon se me i thone shqipe ahah ske shons hahahahahaaaa

Une per vete spropozoj,po dola per noi (date) e shikoj si po shkon muhabeti ,po i pelqeva ska nevoje me bo propozim,i fus i (kiss)omel e omel ,,edhe para se te ndahem i them (when can i see you again) edhe ajo thote (here is my number ) do te thote qe ja ka qefi per (relationship me ty ) po te tha (i dont know) e dini vete ju se ca do me thone ,se jeni kaq te zgjute .........kaq kisha per momentin po patet noi ankese ju gocat ktu jom une.........x

hajt shnet e pare
    Tito lale je i vetmi ka Ali_Demi qe del kshu i zgjut
    Edhe un me menimin e titit jom
    KTu tito hy ajo konka asaj -------Ti nuk din as me ma lyp--------

_FLoRI_
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Joana nje analize te shkurter

Joana ju pershendes:

Me pelqeu tema e ngritur nga ju dhe po hedh dhe une mendimin tim personal.
    Nuk besoj se eshte aq shume reale qe nje mashkull sdo ta shohe me sy ate femer qe e refuzon pasi une njoh mjaft te tille qe ruajne simpatine per femren qe deshironin dhe jane shoke ne vazhdim. Por ajo cka desha une te them ketu konsiston ne hipokrizine dhe jo egoizmin sic jeni shprehur ju. Une si Odeon kam deshiruar mbase shume femra dhe kam hasur refuzimin e tyre me pas skam dashur ti takoj me ato femra, dhe kjo per vete arsyen e thjeshte qe sdo te doja te beja hipokritin duke u kthyer ne nje shok fallco per te.
    Nuk besoj se ka me vend te hiqesh nje mik i mire pasi ke shprehur ndienjen tende pasi keshtu do ishim hipokrite me veten ne rradhe te pare dhe pastaj me femren te cilen do i kishim shprehur ndienjen. Normalisht une si Odeon do ta pershendesja nese do ta hasja ne jete dmth rruge apo ndonje vend tjeter por sdo ruaja nje shoqeri fikse. Kaq kisha une mbase eshte kendeveshtrim i keq por une nuk shkruaj ndryshe nga cmendoj.

Me respekt Odeoni.

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Normale Odeon. Eshte e pakonceptueshme ti flasesh dikujt ne menyre shoqerore kur ndjen dicka per te. Dridhesh tek i qendron afer sepse nuk mund ta kesh tenden. Shoqeria per mua do ishte ngushellimi me i gabuar. Do kete vetem vuajtje dhe hipokrizi.

Maratonomaku dhe titi me pelqyen per taktikat. Ajo me kiss omel e omel ecen edhe eshte me e thjeshte se sa fjalet per djemt e sotem.

pershendes titin me i Propozim erotik:
    Goce mfal nje minut
    Mos kujto se jam hajdut
    E kam babin oficer
    Kam lavatrice frigorifer
    Krevat me suste e sfungjer
    tkercesh 3 here nkom
    edhe tkapesh p.. e s.tom

Hic menja harrova te shkruja mos e lexojne kalamojt

Macho
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Jasht Teme!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 01-09-2004 mė 17:24

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Historia e djemve tė rrugės “Bardhyl”
    Nga Ozzy nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-06-2007, 12:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •