Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

We Have To Be Honest

KUR LEXOJ SHTYPIN E PERDITSHEM DEL SE SHUME SHQIPTAR QE KANE JETUAR PER NJE KOHE TE GJATE E KANE SHUME TE VESHTIRE TE INTEGRITOHEN NE JETEN SHQIPTARE,TE BEHEM ME I QARTE LEXOJ SHUME NJEREZ BJEN NE DEPRESION TE PAKTEN KETE E THONE DHE GAZETAT,PASTAJ SHUME SHOKE THONE SE SKE SE CFARE TE BESH NE SHQIPERI,POR NE NUK MUND TE RRIME TERE JETEN NE VEND TE HUAJ PASI KEMI FAMILJE DHE JEMI SHQIPTARE NE FUND TE FUNDIT,THJESH DESHA TE DI MENDIMIN E ANTAREVE TE FORUMIT CFARE MENDOJNE PER KETE GJE,THANK YOU!!!!
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78
    me sa duket nuk paskan probleme njerezit dhe gazetat genjejne(tani a tutje nuk lexoj me gazeta)

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Nuk eshte se genjejne çufo por per dike qe ka psh 5 vjete pa u kthyer ne Shqiperi eshte pak i veshtire ambjentimi, per me teper qe ke Shqiptare te cilet kane nje shoqeri komplet te huaj aty ku jetojne.
    Natyrisht qe eshte pak e ekzagjeruar te thuash qe njerezit kalojne ne depresion, por qe ka disa veshtiresi kur shkon per here te pare edhe kete nuk mund ta mohosh.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Naughty Girl Maska e Lolita Bonita
    Anëtarësuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    67
    Varet nga tipi i personit. Une kur erdha ne Amerike rashe ne depresion sepse nuk isha mesuar me nje ambjent te tille dhe njerzit jane shume ndryshe. Akoma e kam te veshtire te ambjentohem por duhet te rri ketu sepse eshte me mire per te ardhmen time. Por ka shume njerez qe jane mesuar larg vendit te tyre dhe nuk u pelqen te kthehen ne Shqiperi.
    Don’t wantcha for the weekend - don’t wantcha for a night
    I’m only interested if I can have you for life - yeah
    Uh, I know I sound serious - and baby I am
    You’re a fine piece of real estate, and I’m gonna get me some land

Oh, yeah
    So, don’t try to run - honey, love can be fun
    There’s no need to be alone - when you find that someone

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    po ke shum te drejte,una kam mbi 6vjet ketu edhe mendoj se do e kem teper te veshtire te ambjetohem ne shqiperi.
    por mund te shtoj qe ka te bej shum mosha qe te ke ardhur ketu,prmshb ca jane 25+ ato e kan kaluar ate pjese te duhur ne shqiperia,kshq ato gjithmone nuk do e ken problem,por po te shohesh dike qe ka ardhur 12,(si puna ime)eshte komplet ndryshe.Ket mund ta shohesh edhe nga ushqimi,pershembull vellai im qe ka ardhur ketu mbi 25 gjithmone i ka qeif gjellat/tavat qe gatuan mami(dmth ushqime tradite shqiptare)kurse po te shohesh vellain tim qe ka ardhur 10 ketu,ai nuk i fut ne goje.Dmth po tregoj qe po te iki ky ne shqiperi do e ket teper te veshtire te adoptohet ne jeten shqiptare.
    mluq pluq bunny
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

faleminderit qe keni marr pjese ne temen time

Nje shoku im pas 5 vjetesh iku ne shqiperi dhe qe andej me dergoj pas dy javesh kete mesazhI takova njerezit e mi dhe u cmalla me ata por ketu nuk ke se c`te besh nuk me njeh asnjeri dhe nuk shtyhet dita fare prandaj ne qofte se e vendos te vish ketu mendohu mire) Ehh lum si ai se e ka pashaporten dhe vjen prape por disa qe skane, cte bejne te shkretet,faktikish eshte shume e veshtire pa shoke pa pune. Ketej jeta behet dhe organizohet me ndryshe................

antar
    Anëtarësuar
    19-01-2004
    Vendndodhja
    rrotull Dajtit
    Postime
    58
    Te them te drejten kur ika nga SHQIPERIA mu duk se me ra qielli mbi koke,e mendoja per dite per nje rikthim te shpejt,po tani them,cfare do bej po te shkoj atje?qe mua me duket pyetje koti,se ai eshte vendi yne.
    Kur je atje thua kur do iki nga ky vend,iken nga andej prap thua kur do kthehem atje.ESHTE ATDHEU

KU TE DUKET BALTA
    ME E EMBEL SE MJALTA

NE SHQIPERI
    [size]Ashtu kuptova se ne te vertet
    kisha arritur ne SHQIPERI
    nje vend me nje mije bukurira
    por i shkelur nga nje turme,e cila
    ushqen nje fare urrejtje kunder bukuris
    keshyu n.q.s ne SHQIPERI bukuria eshte e perbuzur dhe shkelmuar ska dyshim se fisnikeria nje nga
    virtytet e vjetra te kombit shqiptar
    eshte ende gjalle......
    FAIK KONICA[/size]

Far away! Maska e Eraaa
    Anëtarësuar
    02-02-2003
    Postime
    161
    Me pelqen Shqiperia por kur nuk mba kujtime , dhe kur nuk ke shoqeri atje , munt te shkosh vetem per te afermit por besomeni qe do merziteni shume shpejt
    Une ika akoma pa i mbushur 8 vite , dhe sado qe te mundohesh te afrosh njerzit atje osht shume e veshtire , sepse per 1 apo 2 muaj sa vete une atje te konsiderojne si te huaj dhe jo si person i thjeshte
    Live your beliefs and you can turn the world around.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    CUFO ajo qe thua TI qendron ; per kete problem mendoj qe gjithsecili duhet te pyese veten e tij dhe ne ne baze ekonomike psikologjike dhe shpirtrore te mar nje vendim ; por une personalisht dihet qe nje dite do kthehem ne vendin tim sado e veshtire te jete per mua dhe familjemn time te ardhshme ; pasi thuhet qe ne vend te huj ta pret koken fakti i te qenurit i huaj dhe ka peshe kjo fjale ky fakt [ kush e kupton e kupton ] ; shendet ; gezuar pashket ;

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Cufo djali si je vlla?

Ahhh keto tema jane hapur dhe sterhapur shume here...

Guri rende ne vende te vete thone vlla.

Kur erdha ne Londer kam qene 10 vjec, kam ngrene lot per muaj me rradh sepse c`do gje dukesh e turbullut ishte jete komplet tjeter, shoqeria nuk ishte si ne Shqiperi...
    Si cun Shqiptar isha mesuar te dilja te ikja me shok ne shkumbi te laheshim me shok gjithe diten dhe te vishim ne shtepi vone..

Ketu ishte krejtesisht ndryshe kuptohet prinderit mos ketu mos atje, jemi ne shtet tjeter e tej.

Ne teme tani une nuk them se do kthehem per shume vite, por mbase deri atehere planet ndryshojne. Fisi i mamit tim dhe i babit jane te ikur te gjithe prej vitesh kshuqe jemi te shperndar neper bote kush Itali kush Greqi ..kush Boston etc, atje them te shkoj vetem per nje pushim veror dhe per te cuar femit e mi atje (kur te kem) qe dhe ato te ambjentohen dhe mos te harrojne qe nuk do jene anglez. Anglez do jete titulli por jo prejardhja atyre.

Niese se e zgjata...

Urime per temem Cufo!

Shnet vlla
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nese jeni te sinqerte me sqaroni keto vargje Biblike.
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 10:45
  2. Politik e sinqerte a po loje politike
    Nga eri3000 në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 12-11-2008, 16:40
  3. Kur do te vi koha qe ti te pendohesh ?
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 17:43
  4. SHKUPJANI i sinqertë me të gjithë...
    Nga Shkupjani në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 09-01-2004, 00:11
  5. A je i/e sinqertë?
    Nga Studenti-Te në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 24-10-2002, 07:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •