Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

.

Faleminderit per ndihmen me duket se tani jam ne gjendje te merrem vete me kete problem pasi ju me ofruat me shume ndihme se me duhej. Jeni shume ndihmues te gjithe . Gjeta ca libra reference nga kazaa tani per tani dhe shpresoj qe te me ndihmojne pasi programimi ke cike veshtersi sa te futesh ne shina.

Miri.

ps. Cyclotomic e di ti se nuk me paska shkuar mendja fare tek Ebay, deri tani i kam blere librat nga 150$ nje liber se e ke parasysh vete sa kushtojne librat e shkolles se larte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miri : 30-05-2004 mė 20:49
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    300

Programi i pare.

Ja programi i pare. Koka me poshte rrotullohet por nuk munda ta hedh ne forum sepse thote eshte file shume e madhe.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miri : 31-05-2004 mė 16:15

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nqs ke mundesi hidh edhe programin ne C++ qe te mund te shikojme cfare po ben dhe ta kompilojme ne kompjuterat tane. Ne kete menyre mesojme te gjithe nga puna tende.
    Edi

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    300

.

Edi me gjithe qef por problemi eshte ketu sepse per ju qe ti beni compile duhet te beni me pare Visual Studio .Net link me GLUT qe duhet per te bere compile programe qe jane te shkruara ne "OpenGL". Tani per tani kam shume pune por nga deshira e madhe qe e mesova se si te shkruaj pas nje kohe shume te gjate e hodha ate pikturen ne 3DM(ju nuk mund ta shihni ne 3DM fatkeqesisht) ketu ne forum. Une pas 2 ditesh do vij perseri tek kjo teme dhe do e ilustroj shkalle pas shkalle me grafike se si gjithsecili nga ju (kush eshte i interesuar) mund te shkruaje programe ne "OpenGL". Eshte gjuhe fantastike, dhe eshte ne C. Nese ju pelqeni C++ atehere ndoshta do pelqeni me shume DirectX. Nuk kam eksperience sic e dini te gjithe por te pakten keshtu degjova. Nejse tani me duhet te bej ca gjera beni durim dhe nja 2-3 dite dhe do ju shpjegoj gjithcka qe ju te shkruani programin e pare dhe ta ekzekutoni ate, gjithashtu dhe do ju jap librat qe i kam gjetur online (titujt e librave se pastaj ju i gjeni vete ne kazaa sic bera une por duke u bazuar ne kritikat une do ju jap ato qe flitet mire per to).

Pershendetje,

Miri.

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    300

.

Te me falni por nuk kam kohe tani per tani qe te shkruaj ne Shqip se si te beni link OpenGL nese ndonje eshte i interesuar. Megjithate mund te shkoni tek kjo faqe:

http://www.codeproject.com/opengl/opengltry.asp
    dhe keni gjithcka te instruktuar shkalle pas shkalle se si mund dhe ju te beni link dhe te vazhdoni te shkruani ne OpenGL lojra ose gjera te ndryshme te tjera ku duhet te dini 3DM programming. Nese keni ndonje pyetje bejeni ketu. Ndoshta Edi si moderat i forumit mund ta perktheje dhe shqip nese ka kohe .

Pasi ti beni ato link dhe ta testoni programin e pare mund te shkoni tek kjo faqe dhe keni programe te gatshme dhe mund ti modifikoni dhe te luani me to sic bera une me siper:

http://www.codeproject.com/opengl/wrl_viewer.asp

Pershendetje,

Miri.

*Nje liber shume i mire qe mund ta merrni nga kazaa pa paguar fare eshte "OpenGL Super Bible" dhe kritikat shkruajne mire shume per kete liber. Gjithashtu ka libra te tjere qe jane me te kohes te 2002 por jane shternjte ose neper librari jane te rezervuara .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miri : 05-06-2004 mė 20:14

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Ndihm nje detyr ne programim te orjentuar ne objekte
    Nga menbosi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 25-07-2011, 16:10
  2. Programim nė Visual Basic 6.0 & VB 2008
    Nga ViRuSi_ZeRo nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 19-02-2011, 11:40
  3. Programim nė JAVA
    Nga kolesjan nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 09:46
  4. Pyetje per Java Programim
    Nga mendimi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 15:32
  5. Tutorial per programim
    Nga qoska nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 18-06-2006, 08:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •