Te nderuar kolege te keti nen forumi keto kohe kam qene pak jo aktiv pasi kam pasur disa gjera neper duar .. ajo cka po punoj tani eshte nje program ne C i cilli mund te perdoret per kontrolle ne librari edhe ne shume vende te tjera po tani po mundohem ta fut ne nje hap me te madh pra ne kafe interneti .. ajo cka konsiston ky program eshte se ne serverin e netkafe do instalohet ky program edhe do kete keto aftesi te caktoje oren kohen e perdorimt te netit edhe te aktivizoje nje username edhe nje userpass per cdo user qe pagua edhe menjehere pas perfundimit te keti afati useri edhe pasi caktivizohen automatikisht .. ajo cka dua te them eshte se do me duhet me patjeter nje database pra mendoj se e keni pak idene se ca dua te bej .... ne klientet do jete i instaluar nje program logini i cili mund te kontrolloje log on/off te PC vete ose edhe mund te jete nje program bllokues regjistri ..
per kete dua tju kerkoj sygjerime edhe pse jo bashkepunim per kete gje ...
Me respekt Ardi
edhe nje gje serveri mendoj ta bej kompatibel per linux ose UNIX pasi eshte me e thjeshte krijimi i userave ..edhe ne te mund te jete e mundur login logof edhe te jene minutat perseri aktive ...
Krijoni Kontakt