Ne rralle te pare pershendetje dhe uroj qe te gjithe jeni mire me shendet. Une kerkoj nje ndihme te madhe nga ju. Problemi eshte ky:
Une dua te di se si mund te programoj ne 3 DM. Kuptoj C++, True Basic, dhe pak shume Java. Me shume studioj "assembly language" dhe kete simester do te marr nje klase shume intense ne assembly por sic e dini ajo eshte me shume per te programuar microprocessor-in. Nejse keto jane aftesite e mia tani ju nese keni patur eksperience dhe keni shkruar ndonjehere ne 3 DM programe ju lutem te me tregoni dhe ndihmesa juaj do te jete shume, shume, shume e vlefshme.
Cfare nuk dua: Une nuk dua qe ju te me thoni thjeshte se si te bej dicka ne Macromedia, apo ne Studio Viz, AutoCAD e shume programe te tjera qe jane. Keto nuk me zgjidhin pune. Une dua qe ta ndertoj programin nga "scratch" qe i thone nje fjale vete pra qe te kem dhe opcionin "RENDER" nese e dini se cfare eshte ku mund te ndryshoj portretin ne 3DM duke ndryshuar formen e vijave.
Cfare po mundohem te bej: Une dua te bej nje projekt i cili do te marre le te themi 100 slides nga "microsoft paint" dhe ti vendose njera mbi tjetren keto 100 slides. Duke u bazuar nga "Microsoft paint" tek "border line" ku ndan pozitiven nga negativen ky programi do te vizatoje nje vije. Pra te marre vetem keta vijat dhe ti vendose njera mbi tjetren duke bere nje distance me .5mm dhe tu jape formen e 3DM. Shikoni me poshte ne piktura per me shume info.
Krijoni Kontakt